Never been let down

These guys have always to manage to provide me with supplies for my research. Never been let down. They also have excellent customer service.

Top-service

Zoals het hoort, klantenservice ook zeer behulpzaam !

Uitstekend!

Wederom een snelle prima levering, uitstekende service!

snelle levering ..iets minder goede uitleg ..maar naderhand via WhatsApp helemaal goed gekomen!!!

Zeer discreet en goed

De geleverde producten doen wat het doen moet! Zeer tevreden!

9 van 10x perfect

Zelde probleem anders lossen ze t op

Producten voldoen aan verwachting.

Nvt

Snelle levering duidelijke webshop

Goede ervaring snelle levering zeker voor herhaling vatbaar

Prima middel om weer eens een goeie nachtrust te hebben ben zeer te vreden

Alles makkelijk bereikbaar en snelle leveringen

Zonder deze webshop zou ik veel meer tijd investeren voor t zoeken naar bepaalde dingen, deze webshop heeft alles wat je maar zou willen en binnen een paar klikken komt het je kant al op. Jullie worden gewaardeerd. Groetjes

Snle levering

Nog geen problemen gehad

Fijne shop

Fijne webshop klantenservice mag wel wat beter worden..

Altijd top:)

Zonder twijfel nog steeds mijn enige en mijn beste vendor!

Helemaal goed

Super service snel

Zeer adequaat handelen

Bij vermissing van het pakketje. Hebben ze dit adequaat afgehandeld en een nieuw pakketje verzonden naar een dichtstbijzijnde postpunt

Super snelle levering, duidelijke informatie over producten

Duidelijk en overzichtelijke website met duidelijke informatie over de goederen die verkocht worden. Top service! Prettig contact met de klantenservice, echt een aanrader!

Ruim assortiment, goede en snelle levering

1p-lsd tabs werkten niet goed

Een vriend van mij en ik hebben allebei dezelfde tabs gebruikt. Ik gebruikte 40ug en hij 60 of 80ug. De bedoeling was een hele lichte trip op een festival te ervaren met heel lichte visuals. Uiteindelijk hebben we allebei vooral bodyload gevoeld, waarbij ik vooral misselijk was. Allebei hebben we er verder niet veel van gemerkt. Voor mij was het één van de eerste keren, maar die vriend van mij heeft al wat meer ervaring.

Altijd prima kwaliteit producten

Meerdere keren bestellingen gedaan en de service en kwaliteit van de producten is altijd prima (ook dit keer weer).

Bij Funcaps werken Professionals en je bestellingen worden discreet verpakt & bezorgd!

Ik ben super blij met Funcaps, professioneel bedrijf, groot assortiment en website erg gebruiksvriendelijk en super support via chat of mail. En snelle levering!

Snelle zorgvuldige verzending.

overzichtelijke webshop met uitgebreid assortiment. Zorgvuldigheid en snelle levering bij bestelling.

Topper

Absolute topper.... ruime keus, geen bullshit en snel verzonden. Keep it up guys!

Service was perfect en snel. Nooit een probleem, altijd gelijk antwoord via de klantenservice. Als er iets kwijt raakt of niet aankomt, sturen ze het gewoon opnieuw op. Top bedrijf.

Prima producten en snelle service

Geweldig ben blij dat funcaps bestaat!

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA