Prima producten en snelle service

Geweldig ben blij dat funcaps bestaat!

Goed, snel en discreet.

Ik heb een bestelling gedaan en kreeg die dezelfde dag nog binnen. Ze hebben een hele hoge kwaliteit. Ik beveel Iedereen aan hier te bestellen zodat het veilig is, en Het is discreet.

goede service en producten

goede service en producten en soms een leuke korting

Goed spul

Snelle service wat ik erg waardeer prijs kwaliteit goed

Vlot

Vlotte levering en goeie service

Precies de werking die ik wil met 2-MMC <3 ;)

Met funcap en 2-MMC 250mgs kan en wil ik de hele nacht gaan. Ga zo vooral door. Geen negatieve down, alleen maar positief en lange werking.

Zzz

First empty packaging The second package is missing tablets

De site heeft te bieden wat ze zeggen.

Het product wat ik heb gehaald was goed en zoals omschreven en ook nog is snelle levering tijd dus dat is top alles is goed.

Best Shop for RCS !

Again they Made IT. Got nothing to Complain, awesome quality and quick delivery

Eerste keer gekocht, en gelijk verliefd op FC!

Ik heb voor het eerst pillen bestelt bij Funcaps en ben zeer tevreden. Bedankt Funcaps!

Goede producten, super service

Ik heb goede ervaringen. De prijzen zijn gewoon goed en snelle service! De producten zijn van goede kwaliteit. Ik bestel nergens anders meer!

Werkt hoop dat blijft!! Snel geleverd, perfect als je een keer een slape loze nacht heb

Snelle en discreete levering

Fast post and great products

I love Funcaps, quality is always reliable. Only tip would be more info about dosage and effect.

Mmhhh lekker smikkelen

Gesmikkeld

Yo

Jestem bardzo zadowolony z waszych usług! Teraz opcja lojalnościową jest tym bardziej kusząca! Pozdrawiam

Betaal voor same day delivery: krijgt het pas over 2 weken

Funcaps geeft dan de schuld aan de klant ipv eerst naar hun zelf te kijken. Heb 12euro iets betaald voor de snelle delivery: nou het pakket is na 5 dagen aan gekomen. Geef toe als er iets mis is gegaan, niet direct de klanten de schuld geven.

Quality

Kwalitijt goed

Het lekte!

Helaas alle 2 de potjes lekte rook ook echt heel erg!

Goede kwaliteit producten, goede prijzen, snelle verzending.

De producten zijn van uitstekende kwaliteit en de prijzen zijn aanzienlijk beter dan die van andere research chemical webshops. Wordt snel geleverd. Zeker een aanrader!

Altijd kwaliteit en snel

Je krijgt wat omschreven staat, perfect voor onderzoek

Goede kwaliteit alleen kwam er 3g in de plaats ban 5 binnen jammer want bestel vaak hier

Snel en perfect geleverd

Heb al regelmatig wat besteld en het wordt altijd keurig op tijd bezorgd, nooit problemen mee gehad.

Snelle en correcte leverung

Al geruime tijd klant hier, meerdere bestellingen gedaan en altijd correct en op tijd geleverd. Kortom, een aanrader!

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA