Bardzo dobry

Polecam łatwo w obsłudze szybko w realizacji

Zeersnelle levering

Goede levering en altijd feest

Lsd, 2cb en xtc getest; allemaal lekker

Fijne webshop

Fijne webshop met goeie customer service!

Altijd goede ervaringen , snelle levering en service bij vragen. Goed bereikbaarheid vind het een aanrader hier koop ik vaker

Bestelling en bezorging zeer goedcen snel

Helaas een flesje open. Veel verloren helaas

Snel, discreet en kwaliteit!

Best webshop ever

Cheap prices, fast delivery, friendly customer service, what can I say. Number 1!

Snel

Sneller

Betrouwbaar en snelle levering..

Jammer dat sommige soms verboden worden, dat maakt het wel lastig. Maar op zich veel keus en de prijzen zijn acceptabel. Je weet altijd dat je het binnenkrijgt

Tot nu toe de beste en EERLIJKSTE online shop !

Heb meerdere sites geprobeerdm ook de wat goedkopere sites, Maar goedkoop is echt duurkoop gewoon, Funcaps heeft gewoon de beste prijzenm naar de qualiteid die ze leveren !!! En ze zijn super snel, alles binnen 15:00 uur besteld en betaald, zit de volgende dag al in je brieven bus ! PS ik raad aan om altijd de kiezen voor de 1,90 euro meer, zo heb je veel meer zekerheid ! 1. Voor de mensen die van benzo houden, raad ik de : 'Norflurazepam Pellets 5mg' aan Omdat deze je NIET te slaperig maakt, maar je gewoon lekker chill houd ! 2, Voor de mensen die van een soort van een oyocodon effect houden, raad ik de : 'O-DSMT Pellets' aan, 3. Voor de mensen die gewoon een LEKKERE TOP dag willen hebben, raad ik de : '2-MMC Pellets 180mg' LET OP, begin er rustig mee ! Het is namelijk erg verslavend ! Dus niet elke dag nemen ! Beter alleen in het weekend ( vrij - en zaterdag 4. Voor die een hekel aan een KATER hebben raad ik aan : 'Heb meerdere sites geprobeerdm ook de wat goedkopere sites, Maar goedkoop is echt duurkoop gewoon, Funcaps heeft gewoon de beste prijzenm naar de qualiteid die ze leveren !!! En ze zijn super snel, alles binnen 15:00 uur besteld en betaald, zit de volgende dag al in je brieven bus ! PS ik raad aan om altijd de kiezen voor de 1,90 euro meer, zo heb je veel meer zekerheid ! 1. Voor de mensen die van benzo houden, raad ik de : 'Norflurazepam Pellets 5mg' aan Omdat deze je NIET te slaperig maakt, maar je gewoon lekker chill houd ! 2, Voor de mensen die van een soort van een oyocodon effect houden, raad ik de : 'O-DSMT Pellets' aan, 3. Voor de mensen die gewoon een LEKKERE TOP dag willen hebben, raad ik de : '2-MMC Pellets 180mg' LET OP, begin er rustig mee ! Het is namelijk erg verslavend ! Dus niet elke dag nemen ! Beter alleen in het weekend ( vrij - en zaterdag 4. Voor die mensen en hekel aan een KATER in de ochtend.raad j op zeker : 'Reset Fit After Alcohol - Anti Kater Drink !

cheap 0-pce

good kwalie , only sometimes more then next day delivery .

INCREDIBLE customer service

No one can match this level of customer service satisfaction. If you make a mistake on your order, they will immediately fix. No issues at all. And the quality is unmatched. 5 stars well deserved. Also I really enjoy the stickers and free things they put in packages. ALWAYS something new and fun when I order!

aanrader

Snelle leverIng prima producten

Super, snelle levering

Zeer goed! Betrouwbaar!

Goede service en producten

Fijne klantenservice en de producten zijn van goede kwaliteit die consistent is zodat je zeker bent van wat je koopt. Absoluut een aanrader, veel aanbod ook op de website. Moeite waard om op de website rond te kijken en wat te bestellen!

Vlug, veilig en voordelig!

Correcte afhandeling, snelle bezorging in goede staat. Prima in orde!

Good

Snel en discreet, overzichtelijke website.

Altijd tevreden.

Nette site, geweldig assortiment, goede service en kwaliteit.

Super bedrijf!

Snelle levering, altijd betrouwbaar. Nergens anders meer heen

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA