Ik kreeg tip van vriend Volledig waar

Goed spul, discreet,en goede levering. Mooi assortiment. Prima klantenservice

Prima spul, Goed discreet verpakt, goede levering. Mooi assortiment. Prima klantenservice. Aanrader! Voor een leuke avond.

Dik in orde

Prima soul netjes bezorgd en mooi op tijd

Makkelijk te bestellen, betalen en het wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Snelle bezorging

De bestelling en bezorging liep vlekkeloos helaas waren het aantal pellets niet in orde. De (na mail kontakt) beloofde te korte pellets tot nu niet ontvangen maar misschien gaat dat nog komen, we zullen zien. Pellets nog niet in gebruik genomen dus nog geen oordeel over.

Beste Rc’s

Al jaren zonder problemen bestel ik hier

Goeie services

Alleen maar goede ervaringen. Ondanks de drukte bij de post snel bezorgd

Snel bezorgd. Alles top!!!!

Webshop naar mijn hart ♡

Hele fijne klantenservice over WhatsApp wanneer je ze nodig hebt. Ze antwoorden snel, zodat je binnen no-time al je vraagtekens boven op ze mag storten. En fijne prijzen in vergelijking, eerlijk is eerlijk, en lekker snelle levering voor types als mij die niet begrijpen wat geduld inhoud.

geweldig

snel, betrouwbaar en van goede kwaliteit

erg goed

Betrouwbaar en snelle levering

Netjes verpakt en goede werking van het product.

Goed en snel!

Service was prima

Door de drukte bij PostNL een dag langer moeten wachten dan aangegeven was. Totaal geen probleem, kunnen zij ook niks aan doen. Pakketje was discreet en goed verpakt. Al met al een prima ervaring, en voor herhaling vatbaar

Produkten hebben mijn verwachting overtroffen, perfect!

We hebben een geweldige tijd gehad door jullie artikelen.

Het product doet wat het moet doen. Onwijs fijn om altijd iets achter de hand te hebben. Top!

M

Prima en snel bezorgd

Prima producten. Wel lastig om uit te vinden wat je moet bestellen en waar te beginnen als je er niet zo veel verstand van hebt. Iets meer info over de producten zou fijn zijn.

nam 1x 30mg maar merkte vrijwel niks

nam 1x 30mg maar merkte vrijwel niks, het onderdrukt wel het hongergevoel maar naast dat voelde ik helemaal niks. geen betere stemming, niet meer energie en concentratie was hetzelfde. vraag mij af hoe dit kan.

quick delivery and good stuff

Me (and my friends) were happy with the delivery and de quality of the stuff.

Helemaal top

Alles netjes binnen gekregen

Top bedrijf super chille support ook. Had een vraag over de bestelling super snel antwoord.

Goede producten en een snelle levering

Producten werden meteen geleverd. De kwaliteit heb ik nog niet kunnen beoordelen maar ik neem aan dat dit wel goed zit.

Geweldig product

Zeer tevreden ba 45 minuten is de werking toppy een heerlijke ervaring gehad.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.