Eigenlijk altijd wel goed

Ja what u see is what u get. Kwaliteit lijkt altijd prima in orde en bestelling worden op tijd en compleet geleverd. Ik hoor wel eens van andere dat dit wel eens fout gaat maar dat is niet mijn ervaring

Snel, discreet en goed bereikbaar

Aardige mensen, snel en discreet. Altijd te bereiken (op werkdagen). Ik heb toevallig pas voor het eerst in 1,5 jaar een ‘probleem’ gehad met m’n bestelling. Dat werd direct opgepakt en opgelost. Super!

Verkoopt goed spul

Snelle levering en betrouwbaar.

Goed en snelle bezorging

Goede producten en netjes en discreet bezorgd sevice is ook super

Mooi assortiment, snelle verzending, prima aftercare

Geen slapeloze nachten ovder de bestellingen die ik heb gedaan bij funcaps.

Altijd snelle service en kwalitatieve goederen.

Good quality and good service. 5/5

Gewoon leveren wat je besteld het bestaat nog

Toppers

Snelle en nette verzending.

Snelle en nette verzending.

Goede producten

Uitstekende klantenservice

Goed product, slechte productie

De producten die ik heb geordered doen de taak maar wack ass kleine breuklijnen, krijg niks doormidden

Betrouwbaar

Betrouwbaar en altijd op tijd. Als er iets niet in orde is, wat natuurlijk kan gebeuren, dan wordt je gelijk op een serieuze en nette manier geholpen.

Snel levering, goede produkten

Top producten, snelle levering

Goede klantenservice!

Denken in oplossingen

Na een verkeerde zending toch nog de juiste gehad een fijn bedrijf

Top spul en goede levering

Betrouwbaar en discreet!!

fantastische winkel, producten van topkwaliteit!

alles is op een hoog niveau, geen klachten!

Correct en snel!

Online besteld . Direct bevestiging Direct door mij betaald en binnen 48 uur geleverd top

Ik heb niet precies gekregen waar ik om vroeg.

ik had gevraagd om een middel in sterren en kreeg het als 1 blokje. Bovendien is het niet op te lossen in water.

Snel en goed geïnformeerd

De levering was er super snel, ik had alleen even beter moeten lezen ik dacht dat ik 10 pillen had gekocht maar het waren er 2 XD

Top bedrijf Top producten

Snelle levering en goede communicatie! aanrader

Bijna me dood geworden

2 hijsen en ik werd wakker terwijl de ambulance broeders me overeind aan het tillen waren terwijl ik stuiptrekkend op de grond lag , als de ambulance iets later was geweest was ik nu dood. Dus dit gaan we zeker niet nog 1x doen.

Altijd snel geleverd en goede kwaliteit.

Snelle reactie op een mail.

Goede webshop. Het is duidelijk hoe en wat Ik heb alleen niet echt ervaring gevonden op de website van de producten