A reliable collaborative team.

Mindig számíthatok rájuk.

Helemaal super

Ik ben heel blij met deze site en de klanten service altijd bereikbaar en ze leveren wat ze beloven ik slaap nu eindelijk weer dankzij hun alle advies kan je krijgen same day delivery top top top ik ga nooit meer ergens anders heen bedankt toppers

Mijn onderzoek helpt zo goed dat ik nu bijna alles weer kan. En word er ook wat vrolijker van. Beter kan echt niet en ben blij dat julie bestaan. Zo heb ik tenminste wat aan men leven,was klaar met de pijn en de docters.

Top zaak

Altijd de beste service, beste onderzoeksmiddelen, en de snelste bezorging. 10/10!

Favoriete site

Zeer vertrouwbaar en snelle verzending. Helaas soms blijven producten lang out of stock zonder te weten wanneer ze terug komen. Goede prijzen ook.

Toplevering

Fijne anonieme levering, 1p-LSD besteld, voelde wat zwak aan maar kon ook aan de omstandigheden liggen. Over een tijdje nog eens proberen.

Goed, snel en behulpzaam

Alleen maar goeie ervaringen gehad. Vragen altijd beantwoordt en alles altijd ontvangen. Bedankt Funcaps!

correcte levering en netjes op tijd

Net voor Pasen besteld en direct na Pasen geleverd.

Prima bedrijf

Altijd alles netjes verpakt, prima kwaliteit en dus gewoon goed .

helemaal top!

goede kwaliteit, snel geleverd helaas wel prijzig

Ik ben blij dat ik dit op deze manier kan ontdekken ik was eerst beetje sceptisch maar echt top top!!

Excellent

I really liked the whole experience, the delivery was on time and products are good.

Zeer tevreden in het algemeen

Duidelijke omschrijving van producten, goede aanbiedingen, ruime keuze. Enige wat iets was tegengevallen was dat ik de bestelling pas na 8 dagen had ontvangen. Dus over het algemeen zeer tevreden.

Super slechte verzendtijden

Ik bestel ze vrijdag en krijg ze woensdag?? Maar toch betaal ik 7 euro voor verzending

Altijd snelle levering en goede kwaliteit van producten.gr marc

Snelle levering. Duidelijke website

Service en levering een 10. Uitleg van de producten is duidelijk. De reviews over de producten vind ik bekangrijk voor mijn eigen research. Gelukkig wordt je niet plat gemaild.

Fantastische Service

Kwaliteit en snel geleverd

geweldige service

Echt een top bedrijf dit. Perfecte service en snel reageren. Beste qualiteit producten ook.

Duidelijke beschrijving,snel geleverd, werkzaam & betaalbaar

Als gelegenheidsonderzoeker heb ik niet zo veel ervaring als de meeste doorgewinterde wetenschappers maar de zaken die ik tot nu toe onderzocht heb voldoen allen aan wat ik al in de titel van de review vermeld heb... Kreeg wat ik bestelde, arriveerde snel, werkt ok+ in verschillende experimenten en is betaalbaar...Hulde & Lof !

Energie kan je kopen!!!

hele goeie chemicalen en goeie snelle bezorging!

Altijd goed en uitstekende kwaliteit!

Ik bestel vaker bij funcaps, heb een keer elders besteld en die fout maak ik nooit weer. Kan alle producten wel aanraden, altijd discreet geleverd en binnen één of 2 werkdagen.

Slechte verpakking en mijn order was niet kompleet

Ik heb 2 poppers bestelde en 2Fketamine. Eerst heb ik 1 van die 2 Poppers niet ontvangen en tweede de dopje van de poppers was kapot en hij laakte de hele tijd, dus hij heeft geen effect meer. Ik wil graag mijn bestelling retourneren.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen