Alleen maar lof voor deze site....

Hier kun je echt van op aan, betrouwbare website. Snelle levering en goede producten. Aanrader!

Ruim assortiment en snel verzonden

Voor het "thuislab" voldoende testmateriaal beschikbaar en snel en goed verpakt verzonden.

Lekker gechilld op wat flubromazepam

Als een trein perfect product

Betrouwbare TOP leverancier

Uitgebreid assortiment, makkelijk bestellen, veilig betalen, snel bezorgd en goed verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit. Ik bestel hier graag. Wel hier en daar iets duurder dan andere leverancier(s) die dezelfde kwaliteit leveren. Daardoor check ik altijd wel waar ik de beste prijs/kwaliteit verhouding krijg.

Zeer goede service en snelle levering

Snelle levering en goede service

Super snelle levering

Lekker snel en discreet verpakt

Snelle verzending en goede kwaliteit

Snelle verzending en goede kwaliteit

Goede klantenservice en snel geleverd

Nooit producten ontvangen

2 buisjes green mandela en 2-mmc poeser besteld, maar nooit geleverd helaas. In het verleden wel goede ervaring gehad en toen ook 5 sterren gegeven.

Goed snel

Prima producten snel geleverd en leuke kortingen

Excellent service

Ordered 5 tabs of 1p-lsd. Got 4 because of some mistake. Contracted customer support. On the next day, I received 2 (1 extra). Thank you!

Nette service, doen wat ze beloven en goede spullen.

Altijd snelle en nette servive. Niks op aan te merken.

Trouwe klant, raad hen aan!

Ik ben super tevreden over funcaps, ze zijn altijd zeer behulpzaam als het nodig is en je kunt vertrouwen hebben in de producten.

Snel en anoniem geleverd. En top spul!

Snel en anoniem geleverd. En top spul!

Altijd netjes verpakt een ook dat wat je besteld hebt. Altijg erg vriendelijk als je contact met. Ze hebt En kwalitei producten . Ik vind zee een aanradeer!

Super service

Ik had een klacht en ik ben razendsnel te woord gestaan en heb een goede oplossing aangeboden gekregen. Top service.

Ik ben tevree. Bestel en je krijgt wat je verwacht!

In 1 dag alles wat ik had besteld keurig netjes verpakt ontvangen. Tevree over de werking. Order netjes bevestigd, betaling netjes bevestigd, track en tracé ontvangen waarna het pakket in mijn handen. This is legit!, I’ll be back and thank you come again.

Great

Great service from the team

Goede kwaliteit en levering

Makkelijk kiezen en betalen

Stále čakám na balík

Stále čakám na balík

Netjes en supersnel

Snelle reacties, feedback en levering.

Snelle verzending en discreet

Vandaag besteld, morgen in huis

Goede service, en bereikbaar via whatsapp.

Great pure kvality ! "tested"

Very High Quality and fast delivery! Researched a-PiHP nothing for me... but Blue Bliss... omg my GF can't have enough of my pípí. Ty lot of fun in bed :)))

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.