Kwaliteit en service nemen af, slordigheid neemt toe
In het begin echt te spreken over funcaps, de producten en service.
De laaatste maanden toch steeds wat slordigheid bij de bestellingen.. op vrijdag bestellen en dan pas op woensdag op de bus, wat resulteerde in een week wachten..
Leuke goodies aanbieden maar al 2x meegemaakt dat het er niet bij zat (geeft niet echt maar toch slordig).
Afgelopen zondag besteld, werd dinsdag verzonden, duurde extra dag bij de post (kan gebeuren) donderdag gekeken.. Ontbreken alle producten, enkel de goodie ontvangen.
Gelijk donderdag geappt, vrijdag contact over gehad.. was kortaf zou onderzocht worden.
Toen sprak ik maar even de verwachting uit dat ik zaterdag dan wel een nieuwe levering verwachtte!
Krijg ik doodleuk te horen dat het onderzoek wel 3 tot 5 werkdagen kan duren zonder andere (tussenoplossing) of een excuusje of iets.
Misschien nieuw personeel, maar in mijn ogen is de service, snelheid, accuraatheid enorm aan het afnemen.. zonde ik was vol lof..
Even afwachten hoe ze deze bestelling gaan afhandelen en hopelijk gaan ze weer wat scherper in de wedstrijd zitten.. anders gelukkig genoeg concurrentie.
De aanbeveling is dus meer een ‘nog even aankijken’