Zeer fijne site om te bestellen en een top levering. Volgende dag was bestelling al binnen.

Altijd goede levering

Slechte verpakking; alles is als gruis aangekomen

Tegenvallende bezorging door verpakking

top

top ervaring gehad door funcaps snelle bezorging en qualiteit.

goede ervaringen

leveren goed spul, snelle en goede levering. goede bereik en contactmogelijkheid in geval van een onduidelijkheid. duidelijke site en info over artikelen. Betalingsmogelijkheden zijn nogal verwarrend.

Doen wat ze aanbieden

Heb al jaren last van slaapproblemen. Alles geprobeerd via huisarts maar was allemaal kort en niet dat ik de hele nacht slaap Bromazolam besteld en wat een fijn middel Slaap de hele nacht en moet ook echt de wekker zetten Is wel sterk spul dus ik houd het bij een kwart tot soms een halve Prijs is helemaal een lachertje in vergelijking met oxasepam, themazepan, lorazepam ect Ik ben er echt blij mee en Oh ja, ik ben niet iemand die zomaar wat besteld Ben hoog opgeleid en onderzoek Alles voordat ik iets neem Aanrader

supersupersupdderde

Zeer tevreden naar mn een knoop de n mn maag vanwegen het totaalverbod. ... Ik heb begrepen dat de 27e de laatste bestellingen er uit gaan. Dus ik zal zeker een goede bestelling tegen die dag,,

Mooi verpakt

ze doen het volgens het D W A I systeem,doen wat afgesproken is

erg goed spul voldoende informatie veel keuze goede lsd

Betrouwbare en snelle vendor

1 van de betere rc vendors van NL. Nooit telaat

Bromazolam en werkt perfect

Slaap goed

Uitermate behulpzaam

Snelle levering.

Leuke en fijne ervaring tijdens onderzoeken

Makkelijk besteld en ontvangen , prettig onderzoek gehad

Top service,snelle levering. Beste rc site zoiezo.

Geweldige site kan niet anders zeggen.

Goede prijs kwaliteit

Altijd goede kwaliteit!

Goeie service goeie producten.

My experience was very good

I think the product is excellent and quick and simple deliverey

Super ben erg bly

Nooit geen problemen gehad .je kan ook voor snelle bezorging kiezen.ik ben er heel bly mee.wel jammer dat de regering weer alles stuk maakt.je zal maar is een smile hebben.

Euphorie

Hele eurphorische ervaring

Super snelle en discrete levering

Een hele overzichtelijke website met een snelle afhandeling en bezorging

Prima producten

Goede ervaringen mee met alles wat ik tot nu toe heb besteld

Goed en snel

Prima levering

Problemen oplossen

Soms gebeurt het dat er wat fout gaat. Bijvoorbeeld ik kies voor same day delivery en bestel en betaal voor 9uur. Maar de betaling komt later aan of word niet opgemerkt. Dan komt de bestelling niet dezelfde dag. Dit is mij 2 keer overkomen. Heb dit beide keren aangegeven, en het werd snel opgelost en kreeg er ook een compensatie en tegemoetkoming bij.

Good and reputable source

Order always comes fast and as expected. Very pleased with them!

Snel geleverd , en producten zoals gewoonlijk erg goed !

Overcingellaan 17

9401 LA Assen