Geweldige site ! Zowel de producten als de prijzen, en een 10+ voor de helpdesk! Ik bestel altijd mijn benodigheden bij funcaps en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Er klopte 1 x iets niet met mijn bestelling en dat hebben ze dezelfde dag nog goed gemaakt! Kortom: - 100% Betrouwbaar - Goede Helpdesk voor al je vragen of problemen - A Kwaliteit producten - Beste prijzen van alle vergelijkbare sites - Snelle en discrete levering Aanrader! Met vriendelijke Groet, Bas VW

Supersnelle levering en top slaappil

Al jaren moeite met slapen, zelfs medicatie huisarts werkt amper, nu slaap ik als een os!! Zo heerlijk om niet meer de hele nacht in de lucht te staren, meteen een grotere bestelling gedaan!

Professioneel en snel!

Bestellen gaat heel makkelijk, betalen ook. Snel verzonden en bezorgd!

Altijd top

Funcaps blijft mijn favoriete ze zijn snel met antwoorden. Goeie klantenservice. Ik laat het ook aan mijn vrienden aan.

Perfecte service!

alles krijg je netjes discreet, snel en zelfs met een leuke sticker. love funcaps!!

goede service en kwali

goede service en kwaliteit meestal altijd zelfde dag levering

Service +++++

Mijn lab ratten gaan er goed op. Laat ze wel eerst goed inlezen op het net, “die labratten” dan. En geef ze niks doorelkaar!

Snelle verzending en kwaliteit

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit producten en overzichtelijke website.

altijd kwalitieit

snel geleverd en goeie spullen

Netjes op tijd geleverd !

Alleen Dankzij PostNL 2 dagen te laat !!! Dus NIET door Funcaps !!! Jammer dat ze PostNL gebruiken !

Geweldige webshop

Bij Funcaps krijg je gewoon exact wat je besteld en wordt snel verstuurd. Ik raad iedereen Funcaps aan.

erg snelle levering, ik had een fout gemaakt in mijn adress dit hebben hun erg snel opgelost voor mij ik kan niks anders zeggen als top en erg bedankt!.

Gewoonweg goed

Makkelijk te bestellen Snel geleverd Prima product.

Top kwaliteit

Goeie en snelle levering

Problemen rondom ontvangst van de zending correct opgelost

De klantenservice geeft snel antwoord en bood me uiteindelijk een correcte oplossing.

Discrete levering en altijd goed verpakt

Heb nu al circa 5 keer een bestelling geplaatst bij funcaps. De levering wordt verstuurd zoals je mag verwachten, tevens ntbreekt ook nooit wat aan de levering (tot nu toe). Onlangs heb ik de 1P-LSD besteld, ik wacht nog op de juiste setting en vrienden. Hier kan ik dus nog weinig over vertellen. Vrijwel alle producten waren kwalitatief goed. Alleen de O-DSMT had een wat gele tint (wat eigenlijk niet hoort). De kwaliteit van de O-DSMT was echter prima, en vergeleken met tramadol (op doktersrecept) gaf zelfs minder bijwerkingen. Ik ben nog van plan de 2F-Ketamine te bestellen, maar ook hier verwacht ik weer een product die aan zijn verwachtingen zal doen. Al met al heb ik weinig aan te merken, de stimulaten kan ik niet over meepraten. Dat is niet mijn ding.

Top shop

Het kan niet op bij Funcaps!!

Supersnelle levering, altijd snel en vriendelijk antwoorden op je vragen, prima kwaliteit research chemicals. EN NU OOK NOG 20% KORTING DE 23E !!! Jullie zijn werkelijk de goeiste :-)

Altijd goede spullen èn altijd op tijf

Al geruime tijd gebruik ik spullen van Funcaps. Ik ben een klein gebruiker en ik gebruik middelen om in – en door te slapen. De beste ervaring die ik heb is bromasolam. Er is nu ook een milder uitgave en deze heb ik nu een paar dagen gebruikt en deze bevalt mij uitstekend. Ik ben zeer tevreden over Funcaps; een andere vendor heb ik niet gebruikt. Vind ik ook niet nodig want Funcaps heeft voor mij genoeg producten die je kan gebruiken. Alle lof voor Funcaps.

Zeer goede ervaring! Kan het iedereen aanbevelen.

Zeer goede ervaring met de producten. Erg goede en sterke kwaliteit.

Zeer professioneel

Goede uileg, snelle verzending, nette prijzen of een paar pellets na, en duidelijk

Toppers

Altijd super spullen en goede service

Emotional cleansing

"I’m very satisfied with your product. It opened my mind in an incredible way. It had a therapeutic effect and mentally cleansed me. Thank you for the service and best regards."

Functioneel en leerzaam

Ruim assortiment, in veel verschillende hoeveelheden in prima prijzen. De bezorgmomenten lopen noet altijd zoals gepland, dat is het enige minpunt.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen