Bestelling paste niet door brievenbus

Door verplicht aanvinken cadeau tijdens afrekenen paste bestelling niet door de brievenbus waardoor pakketje bij de buren werd bezorgd.

Good ervaring

Nice result

Wat edn webshop heb hele leuke dingen mee gehaald geweldig dit

Altyd snel antwoord goede service

Betrouwbare platform

Nauwkeuriger met levertijd en betrouwbare website

Very fast and reliable

Will order again for sure

2MMC

het beste product ter wereld is alleen hier te vinden

Echt super goede spul en ook sneller bezorging echt top winked

Ik heb nog nooit zulke snelle verzending meegemaakt. 5/10 minuten nadat ik mn bestelling had geplaatst kreeg ik een mailtje dat het was Verzonden. Ook fijn discreet verpakt. Ik heb nog geen gelegenheid gehad om de producten daadwerkelijk te testen, maar mn vorige bestelling was ook precies als verwacht.

Altijd correct

Al vaak besteld en altijd optijd geleverd.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen na 1,5 week

Ik hwb mijn bestelling op vrijdag geplaatst. Ze zeiden eerst dat die maandag verzonden was, maar later kreeg ik een mail dat die dinsdag verzonden is. Ik heb het nog steeds niet binnen. Het is al bijna 1 week geleden dat het verzonden is.

Snelle verzending

Komt altijd netjes aan en op tijd.

Voorheen had ik broma's, maar werken niet. Deze fantastisch ze zijn wel sterk. Maar heb in tijden niet zo heerlijk geslapen.

Een geweldig product echt aan te raden!

Dit werkte zo goed vond ik dat ik veel vaker ga kopen en u echt dit product aanraad

Best site for ordering these kind of things, they even have sexshop, my girlfriend love it! Best quality and price

Snel geleverd!

Ik heb een positieve ervaring, zowel met de afhandeling als met de goederen. Zeer tevreden.

Order

The quality is good but the delivery took 5 days

Vlotte levering

Goede ervaring gehad. Meer kan ik niet zeggen.

Bestelling niet aangekomen

Ik heb een vrij grote bestelling gedaan en niks ontvangen. Ik ben erg teleurgesteld, gewoon weggegooid geld.

Goeie service

Klanten service niet te vertrouwen

Ik zit al bijna 3 weken op mijn bestelling te wachten en aantal producten vergeten zijn in te pakken.de aanstekers niet eens van een easy torch branders kunnen onderscheiden volledig over de helft van de producten niet correct geleverd..en zou ik ook nog eens papierwerk moeten invullen om te treiteren.want het heeft totaal geen reden .voor de klant met papier werk op te zadelen .omdat zijn collega met een oog open heeft staan werken .en gewoon zitten te Trippen en waarschijnlijk hij zèlfs zijn papier werk geregeld ging krijgen..dan vind ik dat niet erg als je eerlijk zegt dat die te hard staat te Trippen.had ik het best wel willen invullen.maar hou er niet van dat klanten service .mij voor gek houd terwijl ik al jaren daar onderzoek naar monkey dust en pentedrone kristal brokken heb gedaan en gewoon nu heel andere klantenservice heeft zitten en die chillen gast is blijkbaar weg .krijg altijd een heel naar mannetje te spreken.

Good stuff!

Very good

Vaak snel binnen

Het is beter dan de concurrent

De site is goed te navigeren. Er is een breed assortiment ook vallen de prijzen mee. De levering is top.

Goede producten, uitstekende snelle service.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen