Goede kwaliteit producten

De producten zijn van goede kwaliteit en lenen zicht bijzonder goed voor onderzoek.

Snel en goede qualiteit

Snel en goede qualiteit

Altijd goed, snelle service

Ideale site

Makkelijk en duidelijke site, snelle levering

Heldere webshop en vlotte verzending

Heldere webshop en vlotte verzending

perfect

besteld en binnen een dag in huis

Snel, discreet en goede producten

Hehrh

Gewoon goed

Goed, uitstekend

Fast shipping and discreet delivery and good help in case of any problem.

Mdphp

Als dar weer voorraad van is 5 sterren

Very nice

Nice

Snelle correcte levering

Mijn eerste bestelling bij funcap. Dinsdag besteld en woensdag een discrete enveloppe op mijn deurmat. Ook de klanten service werkte in mijn geval zeer snel. Had nog een vraag en had binnen twee uur antwoord. Product ben ik nog aan het onderzoeken. Ga hier zeker vaker bestellen. Betrouwbaar webshop.

Altijd snel en discreet.

Geen gebruik gemaakt van de bestelling, maar zoals altijd zit het goed. Snel geleverd, en discreet.

Super snel geleverd

Pełen profesjonalizm!

Z przyjemnością znowu wypełnie ankietę:) ostatnio do was napisałem i poprosiłem o kod rabatowy bo nigdy go nie dostałem i nie umiałem użyć.. I bez problemu otrzymałem 5 procent po tylu latach wreszcie zrobiłem zakupy I zostało mi na lizaki.. :) proszę pozdrowić całą ekipę i grafika od naklejek! Yo

Snel en discreet geholpen

Snel en discreet geholpen

Snelle correcte levereting

Kwaliteit van producten prima. Je moet wel jezelf in de hand houden. Voldoende pauzes opbouwen.

Beste en snelste leverancier

Zeer goede ervaringen met onderzoek. Versturen altijd dezelfde dag, als je voor 15.30 (geloof ik) bestelt. De enige keren dat het te laat aankwam, kwam altijd door de postbezorging. Onderzoeksmiddelen vergeleken met andere leveranciers, maar bij FC veruit de beste kwaliteit. Anderen (zowel online als real life aanbieders) kwamen niet eens in de buurt.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs.

Prima, vaak snelle levering, vriendelijk personeel

Prima, vaak snelle levering, vriendelijk personeel

Super nice

Super super nice

Vlotte, nette en discrete levering.

De titel zegt het al. Ik heb nu meerdere keren producten besteld en het wordt altijd vlot en netjes geleverd. Ik bestel altijd wel met T&T en dan krijg ik netjes een pushmelding, wanneer alles verzonden is. Tegenwoordig wordt er telkens een leuke sticker bij gedaan. Ze worden gewaardeerd! Wat ik besteld heb, doet zijn werk zoals verwacht en consistent. Dus ook over de kwaliteit absoluut tevreden.

Prima spullen. Snelle levering. Zeer klantvriendelijk. Top!

goede levering

nvt