Prettige klantenservice.

Overzichtelijk

Raar dat je via een omweg moet betalen En via vreemd adres een mail krijgt

Onmisbaar

De kwaliteit van de chemicals ls op hetzelfde niveau waardoor je tests geen onverwachte werkingen hebben. Ook worden de producten correct geleverd via bezogmethode naar keuze. Dit is naar mijn mening vele maten beter dan als dit via een straat researcher zou moeten worden geregeld. Zou alleen willen dat ze ook een weekend ploeg in dienst zouden nemen.

Wat een service

Goeie service als er iets anders is gegaan. Van het spiegeltje was een hoekje afgebroken en zonder verdere vragen werd er een andere toestuurd! Die bestelde spullen waren vlot binnen.

Altijd super

Goede service en producten hoop snel op een vervanger voor 4fmph.

Als ik iets bestel is het altijd meteen de volgende dag binnen. Zit goed discreet verpakt. De groene slaappillen werken uitstekend. Dankjewel.

Goed en snel

Word op tijd geleverd en goed onderzoekmiddel

Zeer goed bevallen.

Sex -E Heppy caps zeer goed bevallen.

Altijd goed

Tot nu altijd redelijk snel geleverd. Producten altijd wat het hoort te zijn.

Niet ontvangen

Heb mijn bestelling niet ontvangen

Niet ontvangen

Helaas een bestelling van 10 gr die niet is aangekomen Er staat wel duidelijk dat jullie daar niet voor verantwoordelijk zijn, maar toch verwacht je dat de kans niet zo groot is, volgende keer maar anders laten op sturen. Ik baal Vorige keer ging t prima

meoww

W

Altijd uitstekend kwaliteit en snel geleverd, dankjulliewel.

Altijd snel geleverd, goede kwaliteit, en top prijzen. Well een ding 1p-lsd nieuwe zegel met hogere ug.

Kwaliteit en service uitstekend

Veel keuze, veel acties, kwaliteit bovengemiddeld, prijzen concurrerend. Service 100%.

FEEDBACK

I AM SUPER HAPPY WITH YOU GUYS! ANTIME AGAIN:) THANK YOU

Goed ervaring

hoge kwaliteit van producten, altijd positieve ervaring

nooit een tegenvaller

altijd alles vlot en volledig ontvangen. hoop onderzoek gedaan naar de broma's en tot de conclusie dat die voor mij het best werken. Is er een keer iets niet 100% in orde ben je 2 appjes verwijdert van een hele schappelijke oplossing/tegemoetkoming door de top klantenservice. my number one fendor.

Kwaliteit en Betrouwbaar

De service van Funcaps is beter dan (vul hier een aantal grote bekende bedrijven in). Top!

Prima afhandeling

Ervaring is ok

Ben uiterst content met deze shop

Interessante produkten, groot aanbod, redelijk geprijsd en makkelijk werkende website (die ik overigens niet perse mooi vindt). Het hele bestelproces is duidelijk en werkt zonder haperingen. De produkten zijn ook altijd discreet en goed verpakt. En tot slot verzend deze shop meestal dezelfde dag nog. En als er eens wat mis gaat dan wordt dat dankzij de behulpzame klantenservice vlot opgelost

Super nette en vlotte service

Super nette en vlotte service

Kwaliteit, vriendelijk, en

Snelle afhandeling van een besteld product

Overzichtelijke site, met een prima beschrijving. Na betaling word deze snel verwerkt en afgehandeld. De financiële afdeling heeft schijnbaar goed contact met de verzendafdeling. Waardoor het bestelde snel word uitgeleverd.

snelle service

altijd snel