klantenservice negeert je gewoon

pakketten komen nooit op tijd aan maar het bedrijf wil post nl niet aanklagen. ik ben hun klant niet ik kan het niet doen. 10 keer gevraagd 0 resultaat. prima spul maar als het niet aankomt dan heb je er niet zo veel aan. heb je zaken op orde

Gewoon perfect

Excellent service and delivery

Happy with service, choice and delivery speed

Heb veel last gehad van paniek aanvallen. 5htp lions meme en bromozalm helpen me even indeze moeilijke priode. Gezond eten en sporten ook.

Goede redelijk snelle levering

Goede snelle levering. Goed verpakt. Altijd leuk die stickers ofzo erbij.

Altijd top

Producten zoals geadverteerd en altijd supersnelle levering!

Uitstekende service en prijzen

Snelle levering, goede kwaliteit!

Keurig betaald maar niet ontvangen

19 april besteld, 27 april nog steeds niks ontvangen....

kwalitatief goed en goed/ snelle hulp bij problemen

Snelle levering en is een discrete en goed verpakking. Goed kwaliteit van de producten en soms gaat er iets mis maar dat is het risco van het vervoer en de type producten. Ze zijn heel makkelijk te bereiken via app en reageren vriendelijk en denken meteen mee naar een oplossing. De reactie tijd is ook erg dit in combinatie met de kwaliteit van de producten is de 5 sterren waard

Snelle levering goed kwaliteit

Zoals boven beschreven.

Altijd kwaliteit, altijd compleet.

Heel wat onderzoeken verricht, en tot op heden top resultaat behaald

Betrouwbaar adres.

Altijd producten geleverd en ook nog op tijd.

alles is altijd op tijd

Wanneer ik goederen bestel, worden ze compleet en snel verzonden

Alles is priema

Best shop

Service is perfect and the products are amazing.

Great discreet service

Package arrived on time and of good quality

Bromasolam the best of All het zijn net die diazepam 10mg maar dan veel beter ik ben gigantisch tevr

Ik neem je eentje en ik vind hem ik neem er nog eentje en je valt op een blok in slaap als je nog gesnoven hebt niet gebruikte je wordt nergens wakker van slapen slapen echt fijn deze ik ga deze echt aan zoals als beginnen klopt er gelijk 1000 dan heb je dus ook lekker vol Ervaringsdeskundige die gek is op alles wat Pam achter staat

Zeer tevreden, korte levertijd en klantvriendelijk

Zeer tevreden, korte levertijd en klantvriendelijk. Kan geen verkeerd ding over het bedrijf zeggen

Redelijke winkel

Helaas erg duur en vaak prijsverhoging voor RCs

Jammer dat de prijzen ineens hoger is geworden

Hoor veel om me heen dst ze ergens anders willen kopen ipv bij jullie sommige kopen al jaren van jullie en jullie klanten gaan naar een andere website s zoeken voor goedkoper. Denk dat jullie veel klanten vertrekken. Wou ik even zeggen. Fijne avond mvg

Goede levertijden en geweldige trips

Goede levertijden en geweldige trips

Positieve ervaring

Bestelde producten kwamen de volgende dag binnen. Goede producten :)

Goed spul

Goed spul

Ze leveren goed spul en afhankelijk van post.nl heb je de bestelling binnen 2 dagen. Mocht er iets mis zijn gegaan kom je makkelijk in contact met ze en gaan ze er ook direct werk van maken

Overcingellaan 17

9401 LA Assen