Goede producten en top service!! Hoop op goede vervangers op de producten die eruit gaan zoals de 4f-mph.

Fast and discreet delivery

Goede producten maar lees je online goed in. En niet autorijden!

Snelle levering, en alle producten altijd goed ervaren!

Amazing products

Gonna go for more!

Leveren op tijd etc en super verpakt

Ik merk dat bepaalde producten helemaal minder werken. Ik wissel al tijdje of voor gewenning te voorkomen. Of soms week helemaal niets. Desondanks moet ik bijv 4 nemen wat normaal 1 soms 2 was. Kan ook ergens anders aanliggen maar eetpatroon etc heb juist verbeterd etc. Ik krijg geen antwoord op vragen. Wil niet zeggen dat ik vooral voorheen het een super bedrijf vind maar mijn mening is dat producten mindere kwaliteit zijn geworden.

Goeie service

Thanx FUNCAPS stijf snel en goed Top, TOP TOP TOP TOP TOP

Vlot en veilig geleverd aan huis. Alleen jammer dat je van ma- do kan bestellen!

Doet zoals het moet

Snel en precies

Marcin

Snel service en perfect quality

De absolute nr. 1

Kwaliteit is gegarandeerd stabiel in de 5 afgelopen jaren sinds ik me onderzoeken bega. Je kan mssn een paar verwaarloosbare euro’s besparen bij een andere leverancier, maar na mijn oprechte mening is de kwaliteit hier gewoon het beste. En de service is rechtvaardig. Gr, Rob.

Psychonaut

Amazing quality

Producten zijn top!

Super geregeld, ook dezelfde dag geleverd. Jammer van DHL dat het teruggestuurd werd de eerste x, maar daar kan Funcaps niets aan doen

Uitstekende service en producten

Mijn go to drogist voor mijn labratten. Goeie producten en altijd tevreden geweest. Toppers

Goede qualitijd alleen levering was niet goed met post nl

Altijd top kwaliteit

Alsmer iets is word netjes opgelost goede promotie van producten

Fast and reliable

The best online store out there Fast service quality products and great customer support ❤️

Altijd op tijd (behalve...)

Tot nu toe altijd goede ervaringen met leveringen, kwaliteit, etc. Alleen als ik 'same day delivery' klik, dan gaat het mis... Levering ook volgende dag niet aangekomen, en zelfs die dag dáárna... Foutje kan, maar zie dan ook graag een passende oplossing tegemoet.

Supersnel in huis ..

Werkt perfect .. daar kan quetapine nie tegen op..

Gewoon goed en snel

Makkelijk bestellen en snel.leveren. Gewoon zoals het moed!

fantastisch

snelle levering met geweldige klantenondersteuning

Super heldere info met goede service & ruime keuze. Helemaal top !

Super heldere info met goede service & ruime keuze. Helemaal top !

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering. Duidelijke website.

Snel

Snel en secuur. Ruikt wel erg chemisch

Best Service

Nicht Service, verry fast.

Super goede kwaliteit en levering

Super goed snel en service met mailen etc super geweldig

Overcingellaan 17

9401 LA Assen