Beste prijs/kwaliteit verhouding.

altijd goed

toppie

Zoals altijd geweldige service!

Niks aan toe te voegen

Netjes ingepakt, snelle levering top

****** trippend

Deze **** is ****ing lit mattie

professioneel en snel geleverd

bij het betalen was ik vergeten om mijn ordernummer te vermelden, het bedrijf heeft het uit zichzelf gekoppeld! en de klantenservice is ook top! super snelle reacties en ze zijn erg betrouwbaar!

Beste kwaliteit en altijd netjes op tijd geleverd. Nooit gezeik. Prima!

The Best team

This is the Best

Snelle levering goede producten

Duideijk uitleg op site, producten werken zoals omschreven. Levering is snel en discreet

Verkeerd overgemaakt maar snel opgelost, prima!

A+

Goeie

Yunx

Snel en direct

Goede medicatie voor een klein prijsje haha

Top . Nummer 1

Snelle en neutrale verzending. Top

Mijn bestelling was er snel, goed en neutraal verpakt. Ik ben tevreden.

Zeer goed geholpen

Het kan altijd zijn dat er is mis gaat, zowel door verzender als ontvanger. Het gaat erom hoe hiermee omgegaan word. Beide keren super goed afgehandeld en geholpen!

Good service, prices and quality

Good quality products for research purposes. Customer service is helpful and reviews on there site are accurate.

Slecht

ZEER SLECHT PILLEN GEEN ENKEL EFFECT NOOIT MEER HIER KOPEN PURE OPLICHTING

Goede kwaliteit

Slechte service en kwaliteit

Ondanks eerdere vervelende ervaringen met het bedrijf, ( bestelling niet aangekomen, mij werd beloofd nieuwe op te sturen, als ik de review aanpaste, dit heb ik gedaan, maar ik krijg maar 1 van de 25 pillen op gestuurd en kwamen erna de afspraken niet meer na, want de recensie was toch al Weg. toch blijven bestellen, omdat ik wel Tevreden was over de kwaliteit, nu heb ik nog een keer besteld en is de kwaliteit van de pillen zwaar achteruit gegaan. Vallen uit elkaar, heel poederig en de werking is zwaar achteruit gegaan. Jammer! Slechte service en nu dus ook slechte kwaliteit.

Vlotte verzending

Snel en eenvoudig verzonden, product nog niet getest

Goede service,snelle levering

Alles goed geregeld en duidelijk

Fijn dat jullie zo’n uitgebreid assortiment hebben. Jullie zijn zeer profesioneel.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen