Beste Website onder de RC’s en de rest van het assortiment

Ben al jaren trouwe vaste klant

Levert goede kwaliteit en snel.

Regelmatig besteld en altijd tevreden. Leuke korting acties en een spaarprogramma.

superbe

superbe

Beautiful

Good

Im proud of your work

Altijd op tijdt !!

Uitstekende service

Klanten servivw prima snelle leveeinf wn voor al de benzo brozazolam een aantader!

Snel en goed

Snel en kreeg wat extra om te onderzoeken

Drugs

No words

Helemaal geweldig

Snel, correct, simpel

Snelle Levering, Goede Kwaliteit & Netjes verpakt.

Snelle Levering, Goede Kwaliteit & Netjes verpakt. Alles perfect geregeld, snel verzonden en netjes verpakt. Klasse!

Va

☺️

Goede acties en effectief

Ik ben ef altijd erg blij mee

Waardeloze service zonder ook maar een vinger extra uit te steken

Waardeloze service! Ik bestelde om 08:00, maar door een storing bij Rabobank – waar ik jullie zelfs over had gemaild – kon ik pas om 09:30 betalen. En dan zie ik opeens dat jullie zonder enige communicatie de deadline hebben vervroegd naar 09:00. Je had het pakket gewoon nog tot 11:00 bij Trunkrs kunnen afgeven, maar blijkbaar was dat teveel moeite. Zo ga je dus om met een klant sinds 2021? Echt schandalig. Er is een reden dat mensen voor same-day delivery kiezen... Dit was mijn laatste bestelling!

Nadat het pakket niet geleverd werd, ontving ik netjes een nieuwe levering. Fijne service!

Het is wel lekker spul

Het is soms wel heftig maar wel rustgevend

Super goed

Gaat lang mee, heerlijk gevoel. Met test subject geprobeerd

Worse place ever

Facking drug shop

Amazing service and quality

Great quality of the products. Super efficient service.

Snelle levering. Netjes verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit bij alles wat ik heb geprobeerd

Ik koop liever hier als bij telegram of straat dealer dit is een bedrijf die speciale regels moeten volgen dus alles is zuiverder als wat je op straat koopt je weet niet wat hun er gooien om meer geld te verdienen... Doe niet dom en betaal iets meer als je zuivere dingen wil die getest worden voor het verkocht wordt

Alles perfect geregeld. Overzichtelijke site , zeer gemakkelijk met betalen en snelle levering( na een dag al). Ga zo door!!!’ Groet Gerard

Goeie service!

Goeie service en snelle levering!

George

Best