Snelle levering, snelle afhandeling problemen

Snelle levering en de klantenservice reageert optijd

Snelle en discreet!

Snel & Betrouwbaar

Super snel geleverd en betrouwbaar. Wat een feest!

Super en binnen twee dagen

Altijd weer für goede kwaliteit van service

Goeie producten en een hele snelle levering

Ik ben veel benzos en pammetjes gewend , maar op deze slaap ik wel een uur of 8 door , zonder s morgens tuf te zijn

It was excellent

px it was good until u stopped shipping to EU. Since then it sucksass

Zeer goed!!

Ik kan niet anders zeggen dan echt goed! Snelle antwoorden op vragen. Levering netjes volgens afspraak. Producten ken ik er maar een paar.

Positief

Mijn ervaring is dat funcaps altijd goed geprijsd is en zich houdt aan de leveringsafspraken houdt :)

Al 2 jaar tevreden over de site funcap!

Snelle verzending top spul

Sliep als een blok

Raad het zeker aan. Sliep als een blok

Goed en optijd geleverd

Wow

Ik ben een tevreden klant

Ik ben zeer tevreden en ik raad jullie diensten ten zeerste aan, ik ben een echt tevreden klant en ik zal ze aan anderen aanbevelen

De leverering kwam snel zonder problemen

Ik vond het jammer dat de bromazolam pillen zo hard waren. Moeilijk te breken in kleinere delen. De volgende dag was het effect nog duidelijk merkbaar. Niet onprettig maar wel lastig als je nog moet werken of auto rijden.

Simpelweg perfect!

Uitgebreid aanbod, prettige website, snelle, complete en discrete levering, en dat alles voor schappelijke prijzen.

fantastisch

Super service en goede, sterke lsd

Geweliggggg

Altijd op tijd en correct verzonden

Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering super kwaliteit!

Snelle levering, interessante uitwerking

Kristalblokken, hoewel makkelijk tot poeder te vermalen. Sterk, doet z'n ding.

Staan altijd paraat, altijd klantvriendelijk

100% betrouwbaar heb je een vraag krijg je meteen antwoord Heel klantvriendelijk Ga zo door zou ik zeggen tegen dit bedrijf.

Good quality

The best quality ever

Super goed

Goede product , nette communicatie en goede levering.

Heerlijk avondje

1 pil genomen en na een half uurtje begon de werking lekker veel energie en een vrolijk gevoel Zin om leuk dingen te doen voor herhaling vatbaar

Prima spul

Snelle levering, meerder bezorgopties en er is een mogelijkheid om te betalen met Crypto.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen