Discreet

Soms lastig omdat het afleveren van post.nl niet te voorspellen. Praktisch altijd op voorraad wat ik nodig heb. Iets wat omslachtig om betaling te doen. Goede prijs qualiteit verhouding en je wordt goed geïnformeerd over je bestelling en aanbiedingen.

Belachelijk

Besteld bij funcaps totaal niks ontvangen. Na een slechte recensie achter te laten konden ze ineens wel contact opnemen en zullen zij de bestelling opnieuw verzenden, kan uiteraard pas wel na dat ik de recensie had aangepast. Zo gezegd zo gedaan. Pakketje ontvangen blijken het maar 2 van de 25 pillen te zijn! Sorry maar dit is geen correctie tegemoetkoming!! Heel slim dat dit pa na voren komt wanneer je al aangepast hebben nu eigenlijk 30 dagen niet je recensie wijzigd. Blij gemaakt met een dode mus! Had een paar vrienden aangeraden hier te bestellen, omdat ik dacht dat ze dit netjes Zouden oplossen, niet dus! Gauw anuleren!! Na verder zoeken hoorde ik vaker dat briefpakketen niet aankomen, wel heel toevallig….. €20 verspeeld voor niks en een zogenaamde oplossing die te balachelijk voor woorden is. NIET HIER BESTELLEN!!!

klein probleem goed en snel opgelost

Goede service!

Komt snel en discreet verpakt binnen. De producten die ze leveren zijn ook van goeie kwaliteit. Verder hebben ze ook een goeie service. Ben heel erg positief!

Efficient

Snel en netjes geleverd

Dé plek voor de beste research chemicals

100% aan te raden! Goede research chemicals voor een scherpe prijs!

werkte niet

Ik hoopte er kalm van te worden, maar het werkte niet afdoende.

Snel

Snel en duidelijk. Mannier van verpakken is goed

Goed geholpen

Bestelling verkeerd geplaats maar ben goed geholpen. Snelle levering en een goede service zeker 5 sterren waard.

Goed kwaliteit

;)

Goede service, en als app of mail krijg gelijk reactie terug En lossen het dan op Vriendelijk behulpzaam goeie service betrouwbaar

Wow

Xxxxx

Toppertje

Kan veel of een hoop vinden op dezen side

Alles zoals beloofd

Snelle levering en goede service!

Prima snelle service

Prima snelle service!

Snelle levering, veel keuze, prijzen zijn prima

Ben wel even op zoek geweest, maar zeker vanwege de verzendkosten, zijn in ieder geval de kleinere aantallen het goedkoopste, de meeste keuze, 1-2 dagen levertijd. Een bonus zou zijn als er af en toe van 1 product 1 als sample zou worden meegestuurd bvb. Een minpuntje, op de verpakking staat niet hoe hoog de dosering is, maar dat is natuurlijk terug te vinden in de bestelling.

Altijd in orde

Ik vind het een prettige site. Je word goed geholpen. Prima site

Ik ben tevreden met mijn aankopen. snel en probleemloos contact. De producten zijn van hoge standaard en hoge kwaliteit. Ik raad aan.

Prima snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt aanrader

Top producten!

top spul

zoals altijd goed en snel geleverd.

Goed en snel bezorgd

Zie hier boven