Proma

Doet t

Good quality

O-dsmt feels better than tramadol, feeling of calmness and euphoria and pain relief is stronger. Methiodone is has similar effects to O-dsmt and also stronger and more lasting effects.

geweldige service en producten

Snel en goed. Echt bestellen hier. top!

Producten worden altijd netjes optijd geleverd

Kwaliteit is goed!!

Good Website

Very easy to make an account and order the research products. Delivery is quick, swift, and discrete; in your mailbox within a few days. Overall, 10/10 website.

Relaxte ervaring

De cannabis gerelateerde pil werkte na enige tijd rustgevend en hield dat aan. Serieus bedrijf. Snelle distributie

Prima service!

Iets besteld per gewone post zonder T&T. Pakketje/enveloppe niet aangekomen, dit is voor de eerste keer in mijn leven dat een enveloppe niet aankomt. Ik heb dat laten weten aan FC en men zei dat het soms wel eens 10 dagen kon duren. Na 3 weken was het er nog niet en na wat heen en weer ge-appt te hebben besloot FC de bestelling alsnog een keer te versturen ter compensatie. Dit kom je niet vaak tegen bij bedrijven en ondernemingen. Prima service dus! Soms verdwijnen dingen in de post en je weet nooit hoe dat komt, misschien loopt er nu ergens een postbode zwaar onder de invloed rond. Nogmaals bedankt.

5meodmt

Product don't working at all. Wasted 100 euro

Ik had m'n twijfels, maar de kwaliteit is top.

De kwaliteit is goed. Snel verzonden.

Precies zoals verwacht!

Snelle levering, goede spullen = grote blij

Geen korting op bromazolam

Ik bestel elke week 50 of 100 stuks Toen ik gisteren wilde bestellen kon dat Maar tot 25 st ,als je 100 wil zoals ik valt de korting weg dus 100 st kost nu 79 euro i.p.v 51 euro. Voel me best genaaid want ze zeiden dat het misschien helemaal niet meer kom , dan denk ik " jullie zeggen al maanden dat sommige stoffen niet meer mogen en gaven ze korting , mijn product is in één week veranderd !? Waarom opeens de prijs bijna verdubbelen?" En ik heb nu maar 2 x 25 st bromazolam besteld het is nog niet nbinnen maar , qua levering en app contact is dit een goede site maar nu moet ik op zoek naar een andere zwaarder stof. Maar dit is wat ik wilde zeggen

Lekker relax echt een aanrader

Echt een aanrader! Altijd vertrouwd

Werken perfect om in slaap te vallen :)

Volledig tot rust, je pakt je volledige slaap zoals ik gewend ben. Wel duf als je wakker wordt

Redder in nood

Top producten goeie kwaliteit en service!

Kwalliteit producten is top

de kwaliteit van de producten is top toch heb ik wel een verbeter puntje die wat negatiever is, de belofte dat een bestelling voor halfvijf geplaatst en betaald ook dezelfde dag nog wordt verzonden, dit gaat vaak fout ook als je bijvoorbeeld de betaling van je bestelling om 3:30 uur al hebt voldaan. Gebeurt zelden dat Fun Caps in een scenario zoals hierboven beschreven jouw pakketje al samenstelt en aan het postbedrijf meegeeft nog op diezelfde dag.

Goede service, fijne producten

Heb erg goede ervaringen met funcaps. De producten zijn goed en de service is uitstekend. Snelle verzending.

Heel slecht

Niks ontvangen van mijn bestelling

uitstekend

Vlotte levering en ook de track & trace is uitstekend.

Zeer tevreden met funcaps. Snelle levering een zeer goede kwaliteit producten. TOP.

amazing product

Great research chemicals, clean.

Top spul

Bromazolam heeft mijn voorkeur.

Super quick

Wonderful shop. Superquick, and never a problem.

Goede producten, snelle service en levering!

De producten zijn van goede kwaliteit. Het bestellen gaat makkelijk en snel en de levering is altijd ok, zowel de brievenbus zending als de pakket verzending.

Snel en alles in orde

Snel en alles in orde