Best experience i ever had

Buy from this store it is so good it feels intense 1p-lsd

Goeie levering

Snelle levering en goede kwaliteit Zeer tevreden

Top service, kwaliteit producten

Altijd netjes binnengekomen bestellingen anoniem, helaas komen de pilletjes regelmatig in stukken gebroken aan of een paar dagen later dan gehoopt maar dag overweegt de service wat mij betreft

Vriendelijk, Snel en betrouwbaar

Uitstekend service...

Super altijd snel ontvangen! Goede kwaliteit

Goed meewerkende klanten service

Had een probleem met m'n bestelling en de klanten service helptte effectief

Prima site, duidelijk

Beetje sketchy op het eerste gezicht maar alles is legit

Zee goede kwaliteit!

Uitstekend en aanbevolen

Zeer klantvriendelijk

Ik vind de mensen van Funcaps gewoon toppers. Als je hen een whatsapp bericht stuurt, reageren że meteen. Ze staan altijd klaar om je te helpen. Prachtig gewoon!!!

De zuiverheid van de producten verschilt.

2-MMC had vroeger geen geur en was wit. De recente batch is gelig en heeft een duidelijke geur. Resten van oplosmiddelen of bijproducten van de synthese? Geen idee. Maar hun 2-FDCK had dezelfde geur en kleur. Zeker niet puur.

Onduidelijk hoeveel je precies bestelt.

Niet altijd even goed te zien hoeveel je precies besteld hebt.

Toelevering! Topproduct!

Mijn bestelling was netjes nog geleverd op dezelfde dag. Product dat ik wilde was blijkbaar op maar het vervangende product was ook prima!

Ervaring post nl is altijd een probleem geweest voor de rest prima

Het post nl punt is altijd een gedoe Of het nu bij u of bij een ander bedrijf is Voor de rest mijn ervaring op funcapzzzzzz is zeer tevreden De producten worden netjes verpakt Het uitproberen van producten van deze site raad ik aan Een vriend van me heeft hier ook vaker gekocht En is ook tevreden Dus voor de mensen die hier bestellen Hou je geduld op post nl Want dit bedrijf doet zn best waar het kan Ik zeg altijd beetje langer wachten is een beetje meer extra plezier Voor alle mensen die mee lezen met mijn reactie Wees niet getreurd Ik heb genoeg ervaring met research Dat deze shop mijn favoriete shop blijf hoe streng de regels ook worden aangepast of aanpakt We moeten vertrouwen er in hebben dat alles goed komt

Snelle en correcte levering

Snel, discreet, betrouwbaar

Totaal niet meer betrouwbaar.en echt beter na alle chem shops hun gro

Moet nog binnen stuk of. 8,weken 9 gram mdphp freebase ontvangeng en 40 gram. Hhc destilaat hash H

Altijd op tijd en zeer betrouwbaar

Goeie service

Fijn bedrijf en betrouwbaar. Hopelijk blijven ze nog even bestaan. Goedkoper dan de apotheek en een welkome oplossing voor het gebrek aan zorg en begrip in de zorg. Dankzij funcaps is m'n stress hanteerbaar die reguliere zorg erger maakt en t zwaar laat afweten.

Altijd goed en betrouwbaar

Goede ervaringen

Goede snelle betrouwbare levering.

Ben erg tevreden hoe snel ik de ware in huis heb gekregen

Netjes en goed verpakt. Duurde iets langer dan ik hoopte maar is het zeker waard. Prijs kwaliteit verhouding is toppie

Helemaal geweldig

Ik vind Funcaps top. De spullen zijn van goede kwaliteit en ik ben vooral zeer te spreken over de Same Day Delivery optie. Ik zit in een unieke situatie waardoor ik vaak Same Day moet kopen en tot nu toe is het altijd gewoon op dezelfde dag aangekomen als dat ik het besteld heb. Jullie zijn toppers!

Betrouwbare shop met snelle levering en goede kwaliteit

Mijn ervaring met funcaps.nl is zeer positief. De site is overzichtelijk en het bestelproces verloopt soepel. Wat ik vooral waardeer is de discrete en snelle levering precies zoals beloofd. De producten zijn van goede kwaliteit en komen professioneel verpakt aan. Het is duidelijk dat er aandacht is voor veiligheid en klanttevredenheid. Ook de klantenservice reageerde snel en vriendelijk op een vraag die ik had over had. Kort om raad deze site zeker aan 100% als ik meer als 5* had kunnen geven had ik het gedaan ;)

Excellent

The Best legal staff in the world. Ewryting working,and working wery well.

Zolang je je product optijd hebt besteld wordt het gelijk gestuurd. Same day service is ook geweldig.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen