Kan het perfect gebruiken! Helpt mij enorm, waarvoor dank.

Topkwaliteit

1 van mijn stabiele leveranciers, je kan echt uitgaan van de levering en continuïteit. Zowel bij 3 tientjes of voor paar K.

Snelle reactie en levering en daarbij prima advies!

Overzichtelijke website en advies over diverse producten.

Product slecht ,bezorgt hoofdpijn en klonterig

Vormen plakkerige klompjes , weinig effect en bezorgd ons hoofdpijn, vrij snel al .

geniaal

werkt

snel bezorgd

Alles klopt en netjes op tijd binnen

Top, een bestelling helaas mis gegaan maar voor de rest top

Goede ervaring!

Snelle correcte levering

Het product heb ik nog niet gebruikt maar de levering was duidelijk, snel en correct!

perfect

Altijd stuurt Funcaps direct na de betaling je producten per post wat prima en snel gaat en altijd zeer discreet

Fijne organisatie

Bezorgd snel, maar info over over producten moeilijk te vinden en site kan een optimalisatie gebruiken.

Geen ervaring, niks is aangekomen.

Ik heb voor 30 euro bij jullie besteld. Niks mogen ontvangen. Erg jammer. Weet niet of ik dit zou aanraden. Het gaat nu om een niet al te hoog bedrag. Maar voor zelfde geld doe ik een bestelling van 100 euro. Groet.

top product, avondje er helemaal vanaf gelegen!

Leveren goede kwaliteit, snelle bezorging! Hier ga ik vaker bestellen

Netjes verpakt, goed product

Prima prijzen, 2mmc wel lekker opzich , alleen verstopte neus van haha , Bromazolam 3mg , echt goeie slaap pillen blij mee

Heel goede service. Perfect op tijd geleverd ben goed spul. Ga zo door

Quick delivery

High quality products I recommend

Snel, accuraat en betrouwbaar

Nu ondertussen al enkele keren wat research producten besteld. Hoeveelheid die je besteld krijg je ook (Niet wat minder). Kwaliteit is goed constant wat het mogelijk maakt meerdere keren onderzoek te doen waarbij de uitwerking steeds hetzelfde is en voldoet. Ze versturen snel en goed verpakt. En als er iets mis is (in mijn geval de schuld van KPN) dan reageren ze zelfs op 2de kerstdag nog dus kan alleen maar zeggen top top top.

geen postzegel verzending meer

er is iets met de postzegel verzending normale verzending altijd goed eet goed op julie bedankr

Snel

Snel binnen zelfs tussen kerst en oud en nieuw, binnen 2 dagen..

Snel

Snel binnen, binnen 2 dagen tussen kerst en oud en nieuw...

Goeie kwaliteit en klanten service.

Snel verwerkt en verzonden, alleen vertraging bij post nl.

Snel en kwaliteit

Zeer tevreden , snelle verzending, perfect om te onderzoeken

Snelle bezorging

Correct snel kwaliteit, gr Robert leon

alles prima!

levering snel en discreet, er zou nog wel meer product informatie bij kunnen. B.v. hoe gebruik je bepaalde producten.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen