Zolang je je product optijd hebt besteld wordt het gelijk gestuurd. Same day service is ook geweldig.

Snelle levering en product voeldoet aan eisen

Prima geen opmerkingen

Geen klachten, top

Top geregeld, net zoals alle andere bestellingen die ik hier heb gedaan.

Snelle levering en goede kwaliteit

Opnieuw de pyrazolam besteld. Heel snel binnen en werken goed.

Minder scherp dan ik mij herrinner

Heeel goed snelle bezorging

Goed spul snelle bezorging

Prima levering

High quality and fast delivery

Always satisfied with the service

Goeie zuivere producten voor onderzoeken

Juiste onderzoeks producten voor een eerlijk en veilig onderzoek in het laboratorium of op school.

Hele fijne service

Altijd fijne en snelle service. Er was laatst iets mis gegaan met mijn bezorging. Nadat ik dit had aangeven bij funcaps kwamen zij met excuses en een goede oplossing door te compenseren.

Nooit teleurgesteld

Snelle levering en gewoon goede producten

gaat een wereld voor me open!

Altijd netjes met betalen en goede service 24/7,. Snelle levering en alles staat goed beschreven! Een dikke 10! Zal vaker bestellen bij jullie. Bedankt!

Full satisfaction

Fast shipping and very good quality research material. I recommend

Alles verliep vlekkeloos

De bestelling was goed te doen. De website ziet er netjes uit. Ruim assortiment. Veel producten verdwijnen binnenkort van de markt, maar de klant wordt daar wel goed op de hoogte van gebracht. Eenmaal besteld heeft het nog geen 48 uur geduurd eer ik het pakket kon afhalen bij een pakketpunt. De items waren geleverd die ik had besteld. Netjes verkapt. Goede kwaliteit. Niets op aan te merken. Mocht natuurlijk wel wat goedkoper. Maar, economie. Ben zeer tevreden

Rotzooi

Verkoopt u

Online bestellen en de volgende dag discreet geleverd. Altijd goede kwaliteit

Goede kwaliteit, levering kan beter

Het is jammer dat wanneer je betaald met ideal, je betaling 24 uur onderweg is! Dan betaal je 12 euro om iets dezelfde dag te hebben, en wordt het 2 dagen later geleverd. Enkel vervelend wanneer je 12 euro betaald

Betrouwbaar leveren snel gewoon top

Goed betrouwbaar en kwalitatief goed.

Foliakiraly

Sztàr

pittig man

producten niet geleverd, qualiteit matig en klantenservice reageert niet meer. erg jammer, voorheen alleen maar goede ervaringen gehad

Everything its perfect

Top-notch research materials

Makkelijk bestelling, goede discrete levering, goede kwaliteit. Prima helpdesk ook.

Helemaal uitstekend.

Zeer slechte klantenservice

Ik heb nu een schade van 200€ die ik heb betaald .maar na 7 weken naar klantenservice te proberen een correcte levering moeten doen en normaal en dag later al na sturen wees gewaarschuwd want er is een heel andere soort klantenservice.die gerust een leugen vertelt dat hij zijn cameras had nagekeken en zonder iemand die beelden bij politie zijn ingeleverd en dan ook aangifte moet doen als er duidelijk uit blijkt dat fraude pleegt .wat ik zeker weet onmogelijk is en 200€ van mij heeft gestolen en gewoon ziek is in zijn hoofd en klanten beschuldigd zonder bewijs en totaal niet meer zo als eerst was .zeer onbetrouwbare verkoper met de slechts mogelijke klanten service..ik koop daar nooit meer iets ik ga liever naar betrouwbare verkoper. Deze handeld niet naar eer en geweten pas op trap niet in die korting.want je wilt nog mischien goed inkopen doen en totaal geen research chems gaat ontvangen

Overcingellaan 17

9401 LA Assen