Dit keer betere kwaliteit van de pijpjes

Slechte kwaliteit ketamine

Wat een rotzooi is dit zeg, had ik niet verwacht bij jullie

snelle en correcte afhandeling

Ik ben reeds jaren klant, en ben er steeds heel tevreden over. Zowel over de producten, als over de afgesproken levertijd

Overzichtelijk, professioneel, snel geleverd

Na een aantal bestellingen inmiddels uitermate tevreden met de kwaliteit van de producten en service. In de meeste gevallen binnen een uur een betalings- en verzendbevestiging, en altijd goed verpakt aangekomen. De feitjes onderaan de nieuwsbrieven zijn de kers op de taart!

Goeie levering

Als het vanavond maar komt

Betrouwbare shop

Duidelijke webshop en erg vlotte levering. In orde dus.

Excellent

It was great, they even sent me a gift

Erg tevreden

Snel en discreet bezorgd en heeft ook een fijne klantenservice

Altijd goede kwaliteit

Goede service, goede producten

Bromazolam

Bevalt echt zeer goed. Zeker het beetje geld waard!

Super spul.en snelle bezorging!

Wordt vervolgd!

Top ervaring

Nooit complicaties gehad en altijd goede service

Goeie service

Snelle verzending en goeie service!!

Goed...

Best quality

Topsite

Super snelle service, overzichtelijke website en makkelijk te bestellen!

snel en goede kwaliteit

snel en goede kwaliteit meestal volgende dag geleverd . en goede service.

Goede service, snelle levering

Altijd tevreden

Goede kwaliteit, snelle levering en goede klanten service

Top verzending!!

Goede snelle verzending top!!

Perfecte service

Perfecte service niks is teveel gevraagd ga zo door

Super goede service

Ik kreeg m'n pakketje keurig snel in de brievenbus. Snelle service . Ik bestel al vaker en binnenkort bestel ik snel weer .

Meestal wel goed.

Laatste bestelling van 5meodmt ontving ik een klomp samengeperst bruin plakkaat wat totaal niet te vergelijken is met wat ze voorheen leverde. Effect was ook zo goed als nihil en compleet geurloos, terwijl het voorheen door 2 sealbaggs te ruiken viel. Ik ga dit dan ook niet nogmaals bestellen want voor die prijs mag je toch wel een goed product verwachten.

One of the best smart shops in Netherlands!

I can buy everything i need in one place, NOOPEPTS, mushroom grow kits, lion's mane gummies, RC's and the most important 5-meo-DMT Just a reminder, always make orders with tracking or order to an pack station, one time someone from post NL stole my package and it dissapeared from my post NL app

super

Geweldige service,

Geweldige site door aanbod

Ik bestel vaak elke maand weer omdat ze nakomen wat ze zeggen en bezorgtijd is zeer snel,ik ben erg tevreden over hun site,feedbacķ gaat ook vrij snel,ze beantwoorden je vrijwel direct via email Mvg Jack

Overcingellaan 17

9401 LA Assen