Zoals gewoonlijk snel en discreet.

Goed contact met klantenservice. Altijd discreet verpakt en altijd op tijd - ook met briefpost.

Kwaliteit en Snelle Levering

uitstekende service, en hun producten zijn van zeer hoge kwaliteit. De capsules zijn betrouwbaar en voldoen volledig aan de verwachtingen, met consistente resultaten bij elk gebruik.

Kwaliteit en snel

Ik heb nooit problemen met funcaps. De prijzen zijn goed, de bezorging is snel en de kwaliteit is top

Gruwelijk!

Snelle service en top klantenservice

Snel geleverd!! Goeie kwaliteit!! En reageert snel!

Top spul, heel zuiver

Alles laten testen en het is inderdaad echt zo zuiver als ze zeggen. Top site!

Geweldige service

Top producten en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij funcaps Ik beveel iedereen deze webshop aan!

Al lang goed, goed product, maar ook wel eens vertraagde levering

Helaas heb ik 'n paar keer meegemaakt dat de levering, zeer lang duurde. 9 dagen was wel de max. Maar laatste keer, weer binnen 2 dagen. Dit kan liggen aan de post bezorging zelf, of... Ik weet niet. Wel zeer vervelend was 't.. Als tip kreeg ik om met tracker te versturen, maar das 3 of 4 euro extra.. Jammer. Verder gwn goed product. Klantenservice ook vriendelijk

Goede kwaliteit en super service

Altijd goede kwaliteit. Snel levering. 1 keer hadden ze niet voldoende op voorraad. Kreeg direct een bericht dat ik het wel kreeg, maar iets later. Ik kreeg het 1 dag later binnen dan gepland. Ook als je een vraag hebt, wordt daar direct op geantwoord. Heel prettig.

Fijne site

Goede service en goede kwaliteit

Pack delivery late

The ONLY thing that wasnt ok,it was that it should BE deliver in One day and it comes One day later

Uitstekende service en producten. Altijd netjes mijn bestellingen ontvangen en geld terug bij retour (bij ongeopende briefpost/pakket). Retour duurt lang, maar dat ligt aan PostNL en niet aan Funcaps zelf. Ze zijn ook snel te bereiken en erg vriendelijk via whatsapp.

Snelle service, leuke korting en goeie producten

Snelle service, leuke korting en goeie producten

Discreet snel

Snelle levering en discreet

Werken niet

Met 250 mg ik voelde helemaal niks.....

geweldige service

ik had zelf mijn ordernummer verkeerd ingevoerd en dit was binnen 10 gepiept en gefixt proficiat

Goed geprijsde producten en duidelijk.

Ruim assortiment, goede en snellle communicatie. Bezorging snel. Ben blij het Suncaps

Snel discreet en goede kwaliteit

Bestel inmiddels al een aantal jaar bij Funcaps. En zal dat in de toekomst ook blijven doen. Duidelijke uitleg over hun producten kan je vinden op de website. En als je alsnog vragen heb , kan je ze gewoon appen op whatspp . Goede betrouwbare site. Aanrader!

The best team

100%

Goeie kwaliteit, snel geleverd

Groot en uitgebreid assortiment van goede kwaliteit en snel & discreet geleverd

Slecht pakket niet bezorgd

Eerst stond er dat ik m’n pakket vrijdag zou ontvangen. Daarna is die vertraagd naar zaterdag. Is geen probleem ik keek in de app waar de bezorger was opeens staat er pakket bezorgd is op mijn adres. Ik was heel de dag thuis, dus dat kan niet. Heb aan buren rond gevraagd niemand heeft iets ontvangen.

Snel bezorgd makkelijk te bestellen

Makkelijk om te bestellen snel bezorgd goede kwaliteit en goedkoper dan de straat

Ik ben tevreden klant

Goede kwaliteit met Goede prijs Ik ben echt aanrader

Topservice!

Snelle afhandeling en altijd tevreden over de producten.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen