Goed geholpen snelle levering

Werkt erg goed voor mij aanrader!!

Excellent

No complaints from them. I am just in need of some advise on which product works better.

Super tevreden bij elke bestelling

Deze website heeft een ruim aanbod, alles wat ik tot nu toe heb besteld was van zeer goede kwaliteit en daarnaast is de klantenservice ook zeer prettig en reageren ze snel. Zeker een aanrader!

Leuke actie & snel geleverd

Die 20% kortingactie was natuurlijk mooi meegenomen. Daar moeten we de winter wel mee doorkomen. Levering was weer supersnel geregeld en goed verpakt. Blij met m'n sticker en de kauwgom.

Snelle bezorging

Too

Veel aanbod, goede service

Nog nooit heb ik problemen gehad met de bestellingen van Funcaps. Ik heb een keer een verkeerde order gekregen, en via whatsapp werd het heel snel opgelost.

Lekkerste online snoepwinkel

Altijd snel en discreet geleverd.

Quick and Discreet

No complains at all, everything went so smoothly.

Snelle levering en vooral zeer goede producten

Zeer tevreden snelle levering

Goed verpakt! Super

Snelle levering.maar helaas was mijn bestelling niet compleet,maar dit werd direct opgepakt en verholpen

Een gebruiksvriendelijke website.

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: De website biedt een breed assortiment aan producten, waaronder funcaps van topkwaliteit. Het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk, en de levering is altijd snel en discreet. Ook de klantenservice is zeer behulpzaam en reageert snel op vragen. Ik ben zeer tevreden en kom hier zeker terug voor toekomstige aankopen. Absoluut een aanrader!

De exxtreme libido caps voor vrouwen

Van de libido caps is het niet dat je van tevoren opeens mega mega veel zin krijgt in seks, maar het verhoogd de zin en de intensiteit van de orgasmes en de seks zeker! Vooral tijdens de seks zelf merk je veel van de positieve effecten van de caps, zeker een aanrader dus!

Goede ervaring, Alleen was de inname niet zo duidelijk bij de sarms die ik had besteld Op doosje stond er niks over hoeveel te nemen per dag. Geprobeerd contact via whatsup op te nemen maar kreeg geen duidelijke antwoord. Verder was een goede ervaring.

Snelle service.

Top middelen die ik soms nodig hebt. Ik blijft vaste klant... Top bedrijf.

Prima de luxe

Constante kwaliteit en goede service, wij zijn erg tevreden

Snel bezorgd en goede prijs

Ik beoordeel de winkel en producten aan de hand van meerdere punten: Punt 1. De logistiek is goed ingericht Het wordt snel bezorgd. Ze sturen het vrijwel dezelfde dag nog toe. Het is altijd goed aangekomen. Het wordt bezorgd in een neutrale verpakking. Punt 2. Kwaliteit is goed. 3. Ik doe altijd handmatige bankoverschrijving. Daarover kan ik zeggen dat het snel wordt gezien en bestelling verder wordt afgehandeld. 4. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. De kwaliteit is heletijd goed en hetzelfde. Dat vind ik belangrijk. De prijs ook. Mijn laatste bestelling zal ik samenvatten. Ik deed een grote bestelling omstreeks 15.00. Ik had handmatige overschrijving gedaan. Ongeveer driekwartier later was de bestelling bevestigd en had ik een track-trace-code. Deze review heb ik gemaakt op grond van meerdere bestellingen. Hopelijk heb je hier wat aan!

Good

Very good chemicals

Makkelijk en snel

snelle en goede service Ook zeer goede producten

Bestellingen gaat altijd goed

Bestellingen gaan altijd goed en snel. Nu slechts 1x meegemaakt dat er 1 deel van mijn bestelling niet voorradig bleek en zou worden nageleverd. De nalevering ging helaas niet goed, maar ook dat werd na contact met de klantenservice gelijk hersteld.

Werkt onverwacht goed

Ik was beter in de focus op mijn werk en had tevens beduidend meer energie

Overcingellaan 17

9401 LA Assen