Betrouwbaar

Betrouwbare website, kan het alleen maar aanraden

Top spul

Snel bezorgd!

Super snel en goed

Goede snelle service

Goed!

Altijd op tijd, en anders ligt het aan postnl, Alles verkrijgbaar en sinds kort ook truffels, goedkoper dan andere webshops.

Snelle levering en duidelijke omschrijvingen

Bestel regelmatig bij Funcaps mijn spullen om te onderzoeken. Beschrijvingen op de website zijn erg compleet en uitgebreid, erg prettig. Verder de spullen altijd de dag erna in huis. Top bedrijf, zou zeggen: "Ga zo door!".

Multiple purchases all perfect and fast

Many purchases over time, ultra prof vendor 100% legit. Every shipment arrived on or over weight and very reliable and lightning fast shipment

Everything came, very fast, surprisingly legit

All good, as described above.

Snelle levering, en goede kwaliteit!

Vriendelijke snelle service met breed assortiment

Positieve ervaring

Funcaps beste aanrader ooit

Ik bestel regelmatig profsubstanties bij funcaps en ik kan je zeggen ze stellen niet teleur. Ik heb meerdere keren hun 1p-lsd geprobeerd en het waren hele goeie ervaringen. Ook gebruik ik nu ibutamoren van hun website en het werkt geweldig. Al mijn bestellingen worden al met een dag geleverd en ik kreeg ook kortingscodes bij mijn pakketjes. Ik raad iedereen aan zeker wat te bestellen.

Snel , goedkoop ,kwaliteit

Duidelijke site met genoeg uitleg per produkt!

Goede producten snel geleverd

Klantenservice is goed bereikbaar, gewoon tevreden!!

Ideaal!

Bestellingen zijn altijd naar wens en binnen verwachte tijd binnen gekomen. De enkele keer dat dat niet is gebeurd was bij een bestelling via briefpost zonder tracking. Uiteraard is dit niet de fout van Funcaps, maar van de bezorgservice. Kortom: Ideaal!

Komt altijd binnen vaak al een dag erna als je voor 16.30 besteld

Betrouwbaar en goede producten

Beste benzos die ik heb geprobeerd

Altijd de volgende werkdag in huis en de kwaliteit van de producten zijn werkelijk loepzuiver. Als ik weer 'ns een creatieve avond wil, bestel ik de 'inspiratie' alhier!

Nieuwe 2mmc besteld en getest. Heel fijn. Erg genoten de hele avond

Still my go to website because of the quality and service

Lot of products, quality is good and the service is great. Good website with a lot of variousness in products.

Fijne webshop

Prettige en fijne webshop. Alles is duidelijk verder. Ga zo door.

Geweldige service voor onderzoekend Nederland

Door de snelle levering en de hoge kwaliteit van de onderzoeks materialen is Funcaps ver boven mijn verwachtingen uitgestegen en ik hoop dan ook dat we hier nog vele jaren gebruik van kunnen blijven maken.

Empresa sería y productos de calidad

He comprado como 10 veces, nunca a faltado por llegar un solo pedido, la calidad no es la mejor que he encontrado pero es calidad y la respuesta al cliente por cualquier duda es casi inmediata

Fijne winkel

Webshop is heel gebruiksvriendelijk, genoeg info over van alles en nog wat en altijd snelle levering + goede klantenservice.

Zeer pretig en betrouwbaar

Je krijgt wat je besteld smorgens bestelen morge in huis prijzen zijn ook aan genaam en je moet geen grote doosis aan koppen

Gaat altijd vlekkeloos!

Tot nu toe zijn al mijn bestellingen snel en goed verwerkt, ze zorgen dat het optijd verstuurd wordt en op de Site van Funcaps is en staat alles duidelijk aangegeven en ook de belangrijke informatie en wat je koopt wordt ook geleverd. Ikzelf ben Fan van Funcaps

Nette prijzen voor echte producten

De producten bevatten werkende stof (de benzodiazepines), de kosten zijn netjes en de verzending snel en niet duur.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen