Lieve Corien, Dankjewel voor de mooie review en dankjewel voor het fijne mailcontact. Ik ga zeker iets doen met je tips en aanbevelingen. Lieve groeten, Carolien
Originele beoordeling
Beste Corien, Wat vind ik dit vervelend om te horen. Ik heb meteen bij alle troostvlinders en vlinder troostsets vermeld dat het materiaal inderdaad papier is. Ik dacht dat dit goed te zien was op de foto. Ik zou nooit deze informatie bewust achterwege laten. Heel veel mensen vinden het wel altijd een troostend symbool als er een vlinder bij zit, die je ergens op kan plakken, neer kan zetten of op kan hangen. Het is een klein troostvol gebaar dat soms bij een kaart en soms bij een troostset wordt besteld en neer wordt gezet. Je hebt natuurlijk altijd het recht om je bestelde artikelen te retourneren. Dan stort ik gewoon netjes al je geld terug inclusief je verzendkosten. En als je misschien iets anders moois ziet, bijvoorbeeld van Räder, wat porselein is, kan je voor hetzelfde bedrag daar iets uit kiezen, Het spijt me dat het zo is gelopen en jij dacht dat ze van metaal waren en ik niet vermeld had staan wat het materiaal was. Ik ben deze webshop begonnen uit verlies van mijn zoontje en doe dit met heel mijn hart. Ik vind het heel erg verdrietig dat ik nu meteen een 2 krijg en je me als bedrijf niet zou aanbevelen. Zeker aangezien we samen nog niet eens tot een oplossing konden komen en je me meteen beoordeeld via Kiyoh wat openbaar is. Ik heb niet eens de kans gekregen om je iets anders op te sturen, Om je geld terug te storten... Ik hoop dat je jouw review wil herzien, want als ik iets wil... is het met alle liefde voor iedereen goed doen. Als een bestelling vertraagd is, rijd ik dezelfde avond nog naar België, Breda of Zandvoort om de bestelling alsnog opnieuw daar te krijgen. Dat die ik gratis en met alle liefde. Omdat ik weet hoe belangrijk het is dat je troost en liefde krijgt op de momenten dat je het zo hard nodig hebt. Ik hoor dus heel erg graag of ik het totale bedrag terug kan storten? Of dat je een ander product vindt dat je wel mooi en troostend vindt, En ik zal zeker ook op zoek gaan naar metalen vlinders. Dat is inderdaad een heel erg mooie aanvulling,. In de webshop staat nu netjes vermeld dat het materiaal papier is. Ik hoop dat we via deze weg, tot een oplossing kunnen komen en jij me daarvoor ook de kans geeft. Lieve groeten, Carolien
Kleine Vlindervoetjes is een webshop met liefdevolle producten voor troost, jaardag en afscheid.