Hoi Edwin, bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat jullie genoten hebben.
Hoi Joke, fijn om te horen dat je te spreken bent over onze bediening en service.
Hallo, wow! wat een mooie beoordeling, hier zijn wij super blij mee! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Hallo Jim, Wat onwijs leuk om te lezen! Hier worden wij blij van. Tot snel!
Hoi Lous, thanks voor deze mooie beoordeling. Wow! Wat fijn om te lezen, hier doen we het voor :-)
Hoi Marloes, wat leuk om te lezen dat we het omfietsen waard zijn! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Tot snel ;-)
Beste Agnes, bedankt voor je reactie. Gourmetvlees rondom de feestdagen verpakken we anders in speciale zakjes. De speciale zakjes gebruiken wij altijd rondom de feestdagen, zodat je het iets langer kan bewaren. De zakjes hebben wij in een 0 graden koelcel bewaard, zodat dit de juiste kwaliteit en smaak behoudt. We snappen dat dit een andere beleving heeft dan de bakjes gourmetvlees, welke je dezelfde dag dient te consumeren. We snappen dat het iets meer werk is en dat de presentatie afwijkt, gelukkig is de kwaliteit en smaak hetzelfde :-)
Hoi Carola, bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn dat jullie hebben genoten, hier doen we het voor!
Beste Hendrik, thanks voor deze mooie beoordeling! Wij gebruiken geen kleur behoudende middelen, de biefstuk kan inderdaad verkleuren. Echter doet het niks aan de smaak en kwaliteit!
Hallo Jacq, dank voor de beoordeling. Fijn dat jullie hebben genoten!
Hallo Jan, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat jullie genoten hebben van de wildpeper.
Hallo Carla, wow! Bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij onwijs blij mee. Fijn dat jullie genieten van onze kwaliteit.
Hi Angela, bedankt voor deze te gekke beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, worden wij blij van :-)
Hi Marloes, bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat goed om te lezen dat je geniet van onze kwaliteit, hier doen wij het voor!
Hi Carola, bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat de hazenpeper in de smaak is gevallen!
Hoi Els, bedankt voor deze mooie review! Hier worden wij hel blij van, fijn dat jullie genoten hebben van onze kwaliteit.
Bedankt voor de review, ons gourmetvlees hebben wij in speciale zakjes verpakt rondom de feestdagen, zodat je deze kunt bewaren t/m kerst. Gourmetvlees in de bakjes die je van ons gewend bent, kan je niet zo lang bewaren in een ‘gewone’ koelkast. De zakjes hebben wij in een 0 graden koelcel bewaard, zodat dit de juiste kwaliteit en smaak behoudt. We snappen dat dit een andere beleving heeft dan de bakjes gourmetvlees, welke je dezelfde dag dient te consumeren. Gelukkig hebben jullie genoten van de smaak!
Hoi Joke, bedankt voor de review. Goed om te lezen dat je geniet van onze service en team.
Hallo familie Ruijgrok, bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat u genoten heeft van onze kwaliteit.
Hallo Rinus, wat fijn om te horen! Tot snel in de winkel.
Hoi Ineke, bedankt voor deze mooie review! Hier zijn wij heel blij mee.
Hoi Emmy, thanks voor de mooie review! Heel blij mee, tot snel :-)
Hoi Heleen, bedankt voor de review, wow! Heel blij mee, fijn dat de hapjes gesmaakt hebben.
Hoi Els, Wat leuk om te horen, bedankt voor de mooie review. U heeft de kalkoenrollades dan ook de perfecte bereiding gegeven :-) We hopen u snel weer te zien ;-)
Hoi Monica, dank voor deze mooie review! Fijn dat je genoten hebt van de kwaliteit, leuk om te horen!