prijs en kwaliteit

Goede kwaliteit vlees ontvangen per post in een zeer goede verpakking ! Al het vlees keurig vacuüm verpakt. In de doos zit apart een isolatiepak met het vlees gekoeld met ijszakken. Snelle levering is ook prettig. Tevreden klant.

Helemaal goed

Goede producten en netjes geleverd. Heel tevreden

Ik vond dat het vlees veel te veel vet bevatte ivm met vorige bestellingen

Magere runderlappen waren niet mager; heel veel stukjes met zwoerd en vet. Vorige keer was veel beter en lekkerder.

Prima vlees!

Gourmetschotel was prima en werd gekoeld geleverd. Heerlijke avond gehad!

Heerlijk

Goede gekoelde bezorging voor herhaling vatbaar.

Prachtig vlees

Goed bezorgd, en mooi product

Prima maaltijden

Geregeld maaltijden besteld. Alles heerlijk en van topkwaliteit. Makkelijk op te warmen, vooral in de oven.

Klasse

Al jaren het vaste adres voor mijn feestdagen successen. Kwaliteit en betrouwbaarheid. Nemen de moeite voor een persoonlijke benadering ondanks de drukte van de feestdagen. Top.

Leuk gesprek aan de telefoon.

Ik heb gebeld omdat ik de site niet goed snapte en ik het vlees niet meer voor de kerst kon binnen krijgen. Na een belletje heeft de slager gezorgd dat het pakket vlees een paar dagen later bezorgd werd. Heel fijn. En het vlees ziet er goed uit. Pas na kerst kunnen we pas zeggen hoe het smaakte. Bedankt.

Zag er goed uit

Ik denk dat het beter is om 2 koelzakken erbij te stoppen zeker als er veel vlees verpakkingen in de doos zitten en de bezorger er een dag langer over doet. Verder was was het goed verpakt.

Very good

The meat looks very well and exactly what I asked for.

Als dochter van de slager word ik blij van jullie "foto s"

Mooi vlees, goed verpakt en opgestuurd. Het proeft naar meer!!

Ons vaste adres voor het allerbeste vlees!

Onze bestelling wordt altijd perfect op tijd geleverd en het contact verloopt altijd soepel. Aardige mensen en topkwaliteit vlees!

Lekker vlees

Lekker vlees

De producten waren goed maar was bijna ontdooid toen ze aankwamen dat kan beter denk ik GROETJES HENK.

Heerlijk vlees (riblappen) en vleeswaren.

Heerlijk vlees

Heerlijk kwaliteitsvlees met een snelle en goede service!

Altijd heerlijke vleeswaren.

De vleeswaren zijn heerlijk, goed gesneden en lekker mals. Vlees hebben we nog niet veel besteld maar wat we besteld hebben was ook prima. Wordt altijd keurig verpakt bezorgd. Beveel deze slager echt aan.

Top slagerij!!!!!!!

Kwaliteit vlees voor de BBQ

alles keurig verpakt smaakvol wat we tot nu toe gegeten hebben

alles keurig verpakt smaakvol wat we tot nu toe gegeten hebben

Klasse

Snelle bezorging Goed en koel verpakt Lekker vlees en mals

rampzalig

slecht dienst en vlees van inferieure kwaliteit

Super producten

Het vlees is super, maar de bezorging door postnl was slecht.

Super producten

Goed vlees en vleeswaar super gekoeld bezorgd

Alleen gister pas gekregen

Van Beethovenlaan 13