Heerlijk vlees

Anders

Bestel veel lever en pekelvlees omdat ik het kan invriezen deze keer viel het pekelvlees tegen was anders rond en het karton onder het beleg was ook geen goede ervaring omdat het beleg nat bleef door het karton hoewel ik het begrijp dat we van de plastic afval af willen.

geweldig

Zeer goede producten, veel keus, ook bami en lasagna, ook weg van die leverworst, een geweldige slager.

Altijd goede produkten en gezellige service

Na mijn verhuizing naar Zoetermeer per 1-7-2021 kom ik nog steeds 1x per 14 dagen naar de winkel om vlees te halen. Dat zegt genoeg toch?

Altijd goed en eerlijk!

Wij komen graag bij de familie van Eijk. Zij zijn klantvriendelijk, en denken graag mee. Personeel is vriendelijk en de broer en zus die het runnen doen het met veel liefde en plezier!

Super tevreden

Een zeer tevreden klant. Alles is super vers, er is genoeg keuze, heerlijkheden oa de snack hapjes. Fijne vleeswaren, fijn dat het allemaal bezorgd kan worden.leuke attenties.

Goede producten en goede service. Komen afspraken perfect na.

Uitstekende slager

Uitstekende slagerij. Prima vlees, ook van eigen vee. Zeer klantvriendelijk. En uitermate vriendelijk personeel.

Super kwaliteit en top bediening.

Altijd goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Kennis van het assortiment en geeft goede tips en recepten.

Stelt nooit teleur.

Sinds een jaar kom ik hier met regelmaat. Bij andere slagers ben ik wel eens thuisgekomen met een stukje vlees wat toch tegenviel, maar niet bij Van Eijk. Zonder uitzondering altijd lekker en zeer vriendelijk en kundig personeel. Hiervoor wandel ik graag een stukje extra.

Goede kwaliteit producten. En zeer goed koel aangeleverd. Geweldig ga zo door.

Hoge kwaliteit en hele fijne mensen!

Allerbeste slager van Voorschoten/Leiden en omstreken! Altijd de beste service ook en ook met een heerlijk bakkie koffie erbij!

Goede producten, nette, vriendelijke medewerkers maar afstandelijk

Zéér goede producten maar ik vraag me altijd af: is het vlees biologisch ja of nee

Super tevreden. Online besteld. De bestelling werd gekoeld bezorgd. Op de dag van bezorging kreeg ik een mail met tijd van bezorgen. Het vlees en ook de vleeswaren zijn heerlijk. Je proeft de kwaliteit!

Echt top kwaliteit vlees

Iedere keer weer heerlijk vlees en een heel prettige sfeer met uitstekende service

Al zo'n 30jaar de favoriet!

Altijd mooie producten en veel keus met kundig personeel dat altijd met advies klaar staat. En voor de gril-worst rijdt je natuurlijk een stukje om!

Fijne zaak, mooie producten!

Dit is dé slager voor het allebeste vlees voor een mooie prijs en alles wordt gedaan met een lach! Aan tips en trucs geen gebrek. Een workshops volgen is een absolute aanrader!

Goed vlees, gezellige medewerkers

Bij van Eijk kopen we al jaren het lekkerste vlees voor een goede prijs. Ook nu we wat verder weg wonen, rijden we graag naar Voorschoten. Het is handig dat je vooraf kunt doorgeven wat je wilt hebben, maar in de winkel komt er vaak nog wat bij omdat er regelmatig nieuwe producten aangeboden worden. En dat je met een glimlach wordt ontvangen en geholpen maakt het compleet voor een fantastische winkelervaring.

Goede producten, vriendelijke medewerkers

Goede producten, advies voor bereiding waar nodig en altijd vriendelijke medewerkers. Zachte rookvlees is favoriet.

Simply amazeballs

Slagerij van Eijk is fucking tasty

Service en producten prima. Wachttijd iets te lang

Eerlijk vlees, uitstekende service!

De slagerij verkoopt alleen maar eerlijk vlees, is zeer kundig en de service is altijd uitstekend!

Heerlijk vlees, goede prijs kwaliteit verhouding en aardig personeel

Vlees is altijd goed en erg lekker, ruime keuze. Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Lekker vlees en goed, vriendelijk personeel!

De producten zijn altijd goed en divers.

Uitsluitend kwaliteit

Dit is een kwaliteitsslager op alle fronten. Kwaliteits (eigen) vlees. Leuke, vernieuwende producten. Vriendelijke medewerkers. Mooie zaak. Goede prijzen.

Van Beethovenlaan 13

2253 BD Voorschoten