Fantastisch!

Super klant- en diervriendelijk!

Er staat aardig personeel, het vlees is lekker en van goede kwaliteit. Ook de dieren hebben een respectvol leven voordat zij sterven om ons te voeden. Er wordt meegedacht in mogelijkheden mbt allergieën en intolerantie. Erg fijn!

Altijd goed advies en goede kwaliteit

Prettige medewerkers, altijd vriendelijke gezichten in de winkel.

Alles is er perfect. De kwaliteit van het vlees en producten. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en bijzonder vakmanschap. Wat een groot verschil met de concurrentie. Wij zijn erg tevreden en erg blij dat wij bij de Slagerij Van Eijk terecht gekomen zijn. Ga zo door! Jullie hebben geen dure reclame in de krant nodig.

Topkwaliteit vlees en nog betere service

Een ouderwets gezellige slagerij die nog aan oprechte klantenbinding doet, maar dan in een modern jasje. Eigen vee en eigen vlees!

Top slager

Iedereen altijd even vriendelijk en goed en vers vlees

Prima geholpen

Nvt

Topzaak

Beste slager in de wijde omtrek. Goede kwaliteit, prima personeel en uiterst klantvriendelijk. Ik ga binnenkort verhuizen maar zal mijn vlees bij Walter en co. blijven halen.

Fijne slager die zijn vaste klanten kent.

Fijne mensen en lekkere producten van goede kwaliteit. Men heeft passie voor het vak en wij komen er graag.

Wereld kwaliteit rundvlees de basis voor een top slagerij

Alle producten zijn van de hoogste klasse

Geweldige slager, top kwaliteit vlees en vriendelijk en behulpzaam personeel Tip: Mogelijk oplossing zoeken voor lange rijen?

Subliem

Wat een team van vak mensen. Staan altijd klaar met goed advies en Bereidings tips.

Fantastische slager; heerlijk vlees en heel vriendelijk personeel!

Een geweldige slager met heerlijke, verse producten. Het personeel is altijd vriendelijk en neemt voor iedereen de tijd! Een feestje om er te komen!

Top voor klanten en fantastisch vlees

Keurig verzorgde zaak met veel kwaliteit

Altijd vriendelijk geholpen en de kwaliteit is erg goed

Top Vlees

Zelfs voor Wagyu vlees kan je hier terecht. Walter heeft veel verstand van vlees en kan je prima adviseren om van je barbecue een succes te maken.

Fabuleus

Mijn ervaring met van eijk is erg goed. Uitstekend vlees. Ze verkopen ook prachtige barbecue tafels van Rielse Reuzen!

Of je (grill)worst lust

Vanaf klein meisje al vaste klant. Wie kent de overheerlijk warme grillworst van van Eijk nou niet… Van vaders trotse slagerij doorontwikkeld tot fantastisch lopend bedrijf. Iets om trots op te zijn. Waar je niet alleen binnenloopt voor fantastische vleesproducten en goudbekroonde grillworst maar ook altijd met een glimlach en open armen wordt ontvangen met goed advies of mooie verhalen. Niet alleen met een tas vol fantastisch vlees naar buiten want de beleving krijg je er gratis bij.

Cote de boeuf!

Altijd goed

Vriendelijk personeel en de lekkerste vleeswaren van Voorschoten.

Vriendelijk personeel, en altijd bereid om mee te denken. Gewoon lekkere top producten.

Lieve mensen, super service en nog betere producten van

Heerlijk lokaal vlees. Goede adviezen voor bereiding!

Zeer goede kwaliteit en klantvriendelijkheid

Zeer goede kwaliteit en klantvriendelijkheid

Goeie klanten service en lekker vlees

Goed geholpen. Mocht ook eerst het product proeven voor dat ik het kocht.

Geweldige slagerij met ruim hoogwaardig assortiment.

Kundig fijn personeel weten waar zij het over hebben.

Van Beethovenlaan 13

2253 BD Voorschoten