Prima slager met diverse met goud gekroond vleeswaren, alleen sinds kort is het verpakkingsschaaltje niet van goede kwaliteit! Vleeswaren blijven aan de verpakking plakken. Misschien is een ander beter, zie onderstaande artikel. www.packonline.nl/nieuws/colruyt-introduceert-recyclebare-verpakkingen-voor-vleeswaren
HI Peter, dank je wel voor je review. We zijn sinds kort beginnen met minder (plastic) verpakkingsmaterialen te gebruiken. We zijn nog in de verkenningsfase, dus heel waardevol jouw feedback. We gaan een kijkje nemen op de website. Bedankt voor het meedenken!
Goede service, klantvriendelijk, verse producten en de snackhapjes waren voortreffelijk. Zeer tevreden over het bezorgen. En superblij met de persoonlijke attenties.
Hallo Ria, wat leuk om te horen dat de producten en de service bevalt :-) Daar doen we het voor!
Vriendelijke bediening, uitstekende kwaliteit.
Hallo Marion, Dank je wel voor de mooie review! Heel blij mee.
Bij verkeerde nota ,daar ging ik voor terug ,online besteld, woon niet in de buurt, kreeg ik gratis een stuk vlees voor het ongemak Zo komen de klanten terug...
Hallo Emmy, Dank voor de mooie review! Fijn dat het zo is goed gekomen. Tot snel :-)
Bij de uitbraak v Covid regelmatig een bestelling geplaats en echt elke keer zeer tevreden. Vlees is goed verpakt en ligt in genoeg ijsblokken om koel te blijven. De kwaliteit van het vlees is prima in orde . Voor Aad en familie alleen maar een dikke 10.
Hallo Sonja, Dank je wel voor de mooie review! Super blij mee :-)
This is the best butcher I have come across in a very long time. The meat quality is outstanding, the home delivery is great. Walter and Carla and very friendly. Highly recommended!!
Hi Roberto, thank you very much! We miss you already :-)
Fijne slagerij, goed vlees, leuk personeel. Lekkere broodjes.
Hoi Liesbeth, dank je wel voor de mooie review!
Lekkere zelf gemaakte vleeswaren en lekker, duurzaam vlees. Hoge kwaliteit en bijzondere producten.
Hoi Hendrik-Jan, Dank voor de mooie review! Super leuk om te horen.
Bij Van Eijk proef je meer dan de kwaliteit van het vlees. Ook de sfeer in de zaak en de passie voor het slagersvak krijg je erbij. Ontzettend klantvriendelijk en super creatief. Je kunt er niet alleen terecht voor mooi vlees, maar ook voor lekkere recepten en gerechten. Zelfs BBQ's en workshops. Om dit alles af te maken met een heerlijke wijn erbij! Ze zijn goede slagers en meer! Kortom, een aanrader dus.
Hi Suzanne, wat een leuke review! Wat een mooie woorden. Dank je wel!
Bij slagerij van Eijk doen ze altijd hun best om u met het best mogelijke stuk vlees dat bij uw wensen past naar huis te laten gaan, ze hebben mij hierin nog nooit teleurgesteld! Het is altijd een genot om door hun gezellige team geholpen te worden.
Hoi Robin, Dank je wel voor de leuke review. Super! We zien je graag snel weer in de winkel :-)
Ik heb nu een aantal keren besteld bij slagerij van Eijk en het is iedere keer weer een feestje. Echt goed vlees, je merkt het meteen. Zowel mijn man en ik als de kinderen zijn er helemaal weg van!
Hi Susan, thanks voor je mooie review! Wat ontzettend leuk om te horen.
Het lekkerste malse vlees van topkwaliteit! Gevarieerd breed assortiment. Beste service van de leukste medewerkers.
Hoi Kim, Dank voor de leuke review! Heel blij mee.
Heerlijk het vlees van slagerij Aad van Eijk. Vleeswaren .. de kant en klaar maaltijden en natuurlijk zoveel keus uit allemaal heerlijke stukken vlees .. wij vinden alles lekker en zijn altijd dik tevreden! Ideaal doordat je ook je vlees kan bestellen en het thuis bezorgd word.. bedankt team Aad van Eijk. En tot snel
Hoi Michael & Yvonne, Thanks voor de mooie review! Wat leuk om te horen, we zien jullie graag snel weer in de winkel :-)
Er werken zeer professionele mensen die met veel zorg en liefde je vleeswaren pakken. Geen vraag is te gek
Hoi Bas, Thanks voor je review!
Bezorgen is ook nog mogelijk
Hoi Paul, Dank voor je mooie review!
Een slagerij van vader op zoon/dochter en dat proef je….hier is oude ambacht en ‘het vak verstaan’ niet verloren gegaan. Walter, Carla en hun team maken er een feestje van zowel in de winkel als met hun mooie producten die vers, mooi, van perfecte kwaliteit en eerlijk zijn. Dat kan alleen maar als je van je vak houdt, dit met gevoel doet en er liefde en passie inlegd. Daar is van Eijk absoluut in geslaagd!
Hoi Danielle, thanks voor je mooie review. Hier gaan we van blozen ;-)
Wij halen sinds een aantal jaar vlees bij de Slagerij in Voorschoten of we laten het bezorgen. De kwaliteit van het vlees is echt super! Daarnaast wordt je altijd uitgebreid geholpen en er is mega veel keus, het assortiment is heel ruim. De cranberry grillworst in het najaar is hier een heuse hit, daar kijken we echt naar uit. De recepten op de website zijn ook heerlijk en zonder veel ervaring in de keuken alsnog super om te maken.
HI Annet, dank voor de leuke review! Nog een paar maandjes en dan is de cranberry grillworst er weer :-)
Zeer goede ervaring. Goede producten en dito service van de mensen. Leuk ook om de slager zelf aan het werk te zien. Straalt veel ambachtelijkheid uit en dat proef je! Kortom top zaak
Hallo Paul Christian, Hartelijk dank voor de mooie review! Blij mee!
Slagerij Aad van Eijk is een ambachtelijke slagerij, waar je niet alleen voor het lekkere vlees komt. Het team van Aad van Eijk laat je het vlees beleven door te proeven, advies te geven en het verhaal over de oorsprong van het vlees te vertellen. Die eerlijkheid en passie proef je terug in de winkel, maar ook in het vlees van eigen vee.
Hoi Milou, thanks voor de mooie review! Hier worden we enthousiast van :-)
Er werkt vriendelijk en klantgericht personeel. Ze denken met je mee en geven goed advies. En niet geheel onbelangrijk, ze hebben kwaliteit vlees.
Hoi Ysette, thanks voor je super review!
Behalve heel goed vlees vind ik het personeel ook heel vriendelijk. Altijd vriendelijk! Ik kom er graag!
Hoi Ellen, Dank voor de leuke review. Goed om te horen, worden we blij van!
We hadden er een stukje voor gefietst maar wat was alles smakelijk van het eerste en zeker tot het laatste stukje vlees van elke hap genoten. Carla en Walter enorm bedankt en tot de volgende keer.
Hoi Pieter, Dank voor je mooie review. Het was een feestje om voor jullie te BBQ-en. Tot snel!
Meerdere malen vlees bestel via de webshop. Super lekker gegeten. De product informatie zowel op de site als bij de geleverde producten is zeer volledig. Wij bestellen regelmatig Bbq vlees, gourmetschotels, brunchschotels en Black Angus Flap en burgers. Aanrader!
Hoi Ferry, Thanks voor je goede review! Hier worden we blij van :-)
Voor de verjaardag van m'n vader een groot stuk Black Angus Bavette gehaald. Bestelling konden we de volgende dag ophalen (speciaal voor gekozen om de winkel van binnen te zien). Thuis het stuk vlees zelf bereidt voor op de BBQ. Een heerlijk mals stuk wat het wachten meer dan waard was! Zeker een aanrader!
Hoi Dennis, bedankt voor je mooie review! De Black Angus Bavatte is ook één van onze lievelingsproducten :-)
Van Beethovenlaan 13
2253 BD Voorschoten