Goede kwaliteit en service

Het vlees ziet er smakelijk uit.

Het was voor mij de eerste keer dat ik vlees heb besteld via een website. Keurig gekoeld aangekomen, daar maakte ik mij ten onrechte een beetje zorgen over. Hoe het vlees smaakt... dat kan ik pas op Kerstavond beoordelen :). Gezien de referenties en hun verhaal achter het bedrijf, heb ik daar geen enkele twijfel over! In mijn geval ging het om fonduevlees, de afbeelding op de site ziet er gelikt uit en er wordt bij vermeld dat de het voor 4 personen is. Ik ging er vanuit dat het ook zo in bakjes werd verzonden, dat is niet het geval. Geen nood, heb inmiddels zelf bakjes gekocht. Het is wellicht wel handig om bij de afbeelding te vermelden dat het exclusief bakjes wordt geleverd?

Het vlees ziet er smakelijk uit.

Ondanks enige verwarring met de bezorging hebben we genoten van het fonduevlees. Iedere keer als ik contact opnam werd ik vriendelijk geholpen. Prima service. Kortom uitstekend!

Ondanks enige verwarring met de bezorging hebben we niets anders dan genoten van het fondue vlees. Iedere keer dat ik contact opnam werd ik netjes te woord gestaan. Uitstekende service!

Fantastich

Fantastich

Het beste en lekkerste vlees.

Goede service, goede bezorging en kwaliteit vlees.

Zie hieronder

Een prima verzorging met heerlijk vlees en prettige bediening. Uitstekend!!

Zie hieronder

Een prima verzorging met heerlijk vlees en prettige bediening. Uitstekend!!

Het vlees was super goed!

Gourmet voor 6 personen, ruim voldoende, goede variatie en heerlijk vlees. Wij hebben ervan genoten.

Het lekkerste vlees.

Goede service en altijd vriendelijk. Het lekkerste vlees dat ik ooit gegeten heb.

Het lekkerste vlees.

Prima vlees, smaakte heerlijk!

Werd netjes, goed gekoeld bezorgd. Enige nadeel, erg veel plastic bakjes

Heel goed!

Keurig verzorgd, en ziet er goed uit. Goed verpakt ook. Alleen bezorgdatum klopte niet. Zou op vrijdag bezorgd worden en werd uiteindelijk zaterdag.gelukkig alles goed verpakt. Kom beslist terug!

Prima vlees. Goed en snel bezorgd

Goed vlees

Vlees was goed ingepakt. Was wel al iets ontdooid.

Vlees is echt klasse!

Heerlijk vlees.

Helemaal top heerlijk vlees en keurig bezorgt

Service is prima en heerlijk vlees

Kwaliteitsprodukten en netjes op tijd bezorgd

Goede kwaliteit en erg lekker. Op tijd bezorgd alleen jammer dat Post.nl het pakket buiten in de pakketbox heeft gezet. Dat doe je niet met voedsel omdat het koel moet blijven.

Snelle levering en goed verpakt.

Een ruim assortiment heeft mij overgehaald een keer online vlees te bestellen zoals het op voorraad hebben van buikspek, parelhoen en eendenbouten waar ik hier in het dorp of niet aan kan komen wegens te grote hoeveelheid die afgenomen moet worden, of besteld moet worden tegen een hoge prijs. De levering is snel geleverd en alles zat goed verpakt. De inhoud was nog goed gekoeld toen het aankwam.

Hierbga ik vaker gebruik van maken.

Goede bezorging, netjes verpakt en snelle levering.

Weer een goede prestatie geleverd

Van Beethovenlaan 13

2253 BD Voorschoten