het vlees van deze slager is in uitmuntende kwaliteit en dat proef je echt, word zorgvuldig en keurig netje vers verpakt in de koel isolatiedoos met elementen zodat bij aankomst de elementen nog bevroren zijn, kortom deze slager is echt een aanrader voor iedereen die echt vlees wilt proeven
Hallo Kleis, Wow! Bedankt voor deze mooie beoordeling, heel blij mee! Wat goed om te lezen dat u geniet van onze kwaliteit, daar doen wij het voor. Tot snel :-)
Ik had een stuk picanha besteld. Helaas ging er met het transport iets mis waardoor deze pas bij ontvangst niet meer te eten was (ondanks de goede verpakking). Contact gehad met de slagerij en er wordt gelijk een nieuw stuk picanha opgestuurd, waardoor we alsnog konden genieten van een heerlijk stuk vlees op de bbq.
Hallo Wietse, bedankt dat u ons een tweede kans gegeven hebt. Fijn dat u er alsnog van heeft kunnen genieten! Tot snel.
bestel regelmatig maar mis runderhachee op de site.
Hallo Kees, iwj zullen de runderhachee in de webshop plaatsen, bedankt voor de tip!
Lekker vlees, keurig verpakt, zelfs koel aan gekomen op een waddeneiland!
Hallo, wat fijn om te horen! Leuk dat u ook kunt genieten van onze kwaliteit op de waddeneilanden :-) Tot snel!
Heerlijke hamburgers
Hi Mischa, super leuk om te horen dat je genoten hebt van de hamburgers! Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Mijn bestelling kwam precies op tijd, en alles was naar wens. We gaan zeker vaker bestellen.
Hi Jeroen, bedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens was! Goed om te horen. Tot snel :-)
Inmiddels vaste klant bij Aad. Kwaliteit is geen toeval! Erg lekker vlees en lekkere vleeswaren, met zorg verpakt en snel thuisbezorgd. Voor ons een groot pluspunt dat alles uit Nederland komt, zo weet je zeker dat de slager ook echt weer waar zijn vlees vandaan komt! Dat alles biologisch en beter leven is, is ook nog goed voor land en dier. Bijna allws is goed op smaak, dus een ruime 9 voor ons.
Hoi Steven, thanks voor deze te gekke beoordeling! Wow, hier zijn wij heel blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent. Tot snel :-)
Prima slager en persoonlijk klantgericht contact
Hoi Edward, Bedankt voor dit mooie cijfer, heel blij mee! Tot snel :-)
Heerlijk vlees, goed verpakt en gekoeld verstuurd. De porties waren zelfs iets ruimer dan besteld.
Hoi Tom, bedankt voor deze mooie review! Heel blij mee, geniet van al het lekkers! Of is het al op? :-)
Vlees was, zoals altijd, top! Helaas waren er in de levering 2 bakjes kapot gegaan, waardoor alles onder de pastasalade zat. De roomkaas was ook kapot maar had gelukkig weinig gelekt. Daarnaast wordt er erg veel single use plastic gebruikt. Het zou mooi zijn om naar een meer duurzame oplossing te kijken.
Hoi Becky, Dat is vervelend! Bedankt voor je feedback. De volgende keer doen wij er iets extra lekkers voor jullie bij. We gaan aan de slag met de breekbare producten. We moeten met iets beters komen dan de 'Breekbaar' stickers :-)
voor de eerste keer bestelt bij deze slager en wij zijn er zeer mee tevreden, absoluut keurig en netjes verpakt in de cool box, en het vlees is van top kwaliteit
Hoi Kleis, hartelijk dank voor deze hele mooie review! Hier worden wij heel blij van, thanks!
Zeer tevreden, super lekker vlees en keurige bezorging.
Hoi Chris, Wow, wat een mooie beoordeling. Onwijs bedankt, geniet van de lekkere producten. Tot snel :-)
Een uitstekende salade met een heerlijke smaak!
Hallo Arie, Bedankt voor deze hele mooie review!
Goede producten en lekker super kwaliteit
Hoi Danny, super bedankt voor de mooie review. Hier zijn we heel blij mee! Fijn dat de kwaliteit bevalt.
Goed verpakt met koelelementen een thermozak voor de koeling en het vlees verpakt in vacuumzakken al met al nette aflevering. De biefspies was geweldig op mijn verjaardag hier kom ik zeker voor terug!
Hoi Lennard, bedankt voor je review + reactie. Fijn dat de biespies gesmaakt heeft en dat op je verjaardag :-) Tot snel!
Deze week online vlees besteld voor op de bbq. Ondanks dat het de dag van bezorgen 30 graden was, kwamen de producten netjes verpakt en perfect gekoeld aan in Limburg. Over de producten niets meer dan lof. De hamburgers waren heerlijk. Ook de carpaccio burgers waren goddelijk. Verder nog de varkens en kipsate geprobeerd, alles heerlijk van smaak. Veel lekkerder dan van de keurslager in onze eigen stad. U heeft er een klant voor het bbq vlees bijgekregen. Hartstikke bedankt voor de geweldig lekkere service.
Hoi Claudia, wat leuk om te horen! Wat een feest dat het zo lekker gesmaakt heeft, daar worden wij blij van :-) Bedankt voor deze mooie beoordeling. Tot snel!
Goed vlees en goede bezorging
Hoi Douwe, super leuk om te horen! Geniet van je bestelling :-)
Super vlees goede levering communicatie top
Hallo, bedankt voor deze mooie beoordeling, dankjewel!
Al vanaf kinds af aan haalden wij hier het vlees, altijd goede service en net dat stapje extra. Hoe fijn dat nu ik niet meer in de buurt woon, het tegenwoordig online kan bestellen en laten bezorgen!! Alles altijd goed ontvangen, en dezelfde service als in de winkel.
Hi Vic, wat onwijs leuk om te horen dat je nog steeds geniet van onze producten! Super bedankt voor deze mooie review, hier zijn wij hel blij mee! Eet smakelijk :-)
Makkelijk op te warmen vleeshapjes, die veel lof kregen van onze verjaardagsvisite!
Hoi Marloes, Bedankt voor je mooie review! Super leuk om te horen dat de hapjes in de smaak zijn gevallen bij jullie en de visite. Voor herhaling vatbaar :-)
De salades en de hapjes waren heel erg lekker. We zijn heel tevreden ook over de snelle afhandeling.
Hallo, bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de salades en hapjes lekker zijn geweest.
Snelle bezorging, mooi stuk vlees, correct gewicht.
Beste Maarten, wow! Bedankt voor de mooie review. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Geniet lekker van het vlees en tot snel :-)
De warm te maken schotel had als probleem, dat de producten op verschillende momenten warm waren Daardoor werden een aantal producten te vroeg, dus niet gaar en warm genoeg ,of te laat dus enigzins aangebrand geserveerd.Hhet lijkt me verstandig voor alle producten op een schotel dezelfde verwarming tijd te kunnen aanhouden.,
Beste meneer de Lara, bedankt voor uw review en feedback. We gaan er mee aan de slag en zullen een uitgebreider bereidingsadvies aan toevoegen. Fijn dat de hapjes gesmaakt hebben!
Voor de eerste keer besteld. Zeer tevreden over levering, kwaliteit en smaak.
Hoi Chris, wat onwijs leuk om te horen! Bedankt voor deze te gekke review! Blij mee :-) Tot snel.
Niet voor niets is het hier altijd druk. Alles klopt aan deze slagerij: persoonlijke benadering, goede webwinkel, mooie kwaliteit producten en altijd bereid om advies te geven over bereidingswijze of recepten
Hoi Jos, Bedankt voor de hele mooie review met een 10! Wow, fantastisch!
Van Beethovenlaan 13
2253 BD Voorschoten