Prachtig kookboek!!

Snelle levering en heel leuk dat persoonlijke kaartje.

Prima kwaliteit goed verpakt

Goede site en volgens afspraak bezorgd.

geweldig

Ik vind het vlees erg lekker en ik ben dus erg tevreden ook over de bezorging, het wordt goed gekoeld aangeleverd.

Goed vlees, snelle levering, alleen de laatste 2 leveringen geen bonus meer ontvangen, geld denk ik niet meer, jammer.

Topkwaliteit, ongekende expertise en altijd vriendelijk

Onverslaanbaar als het gaat om kwaliteit, voor iedere maaltijd goed advies en een geweldige website vol heerlijke recepten. Ook het kookboek is een aanrader.

Super goede producten. Verzenden gaat prima wordt altijd in de avond uren geleverd.

Kakelvers en super lekker.

De vitello tonnatoschotel en de carpaccioschotel waren geweldig. Dank

Heerlijk!

Topkwaliteit buffet, heerlijk. Aanrader.

Topkwaliteit!

Ik bestel inmiddels een paar weken bij jullie en wij zijn erg tevreden over de uitstekende kwaliteit van het (h)eerlijke vlees. Mensen die bij ons eten proeven net als wij dat er met liefde wordt omgegaan met het slagersvak. Erg leuk ook trouwens dat we af en toe een gratis grillworst bij de bestelling krijgen. Wij blijven trouwe klant! Ga zo door!

niets op aan te merken

voor 1e maal besteld, was het supermarktvlees meer dan zat, en zocht op internet een goede slager en kwam vanuit Rotterdam bij jullie terecht. Ouderwetse kwaliteit.

Was weer prima! (Zoals altijd)

Het recept kalfsribeye met little gem gemaakt. Heerlijk! Tweede paasdag de carpaccio-rollade gemaakt. Die viel ook al goed in de smaak. De carpaccio rollade was te groot voor 4 personen dus na de Paasdagen nogmaals gegeten (in dikke plakken gesneden en heel kort op hoog vuur om en om bakken) Dat was een goed advies

Top slager

Top kwaliteit en vriendelijk personeel

Makkelijk en snel bestellen

Goede kwaliteit en lekker vlees

Eerlijk en goed vlees en volgens afspraak bezorgd

Fantastisch!

Het was voortreffelijk, de presentatie, verrukkelijk vlees, een dikke pluim.

prima verpakte gourmet pakketten.

Voor het eerst besteld is ons erg bevallen.

Heerlijke gerechten zalig gegeten

Het vlees was voortreffelijk

Super kwaliteit en geweldige service!

Snelle reactie, duidelijke informatie, geweldige kwaliteit en uitmuntende service.

Ik vond en vind de lamsrack die ik bij slagerij van eijk kocht uitstekend van kwaliteit met vr. gr. Jan van Teijingen

Gewoon heel goedk

Makkelijk bestellen, de volgende dag al ophalen, keurig verpakt en het was erg lekker. De winkel ziet er heel erg netjes uit.

Prima vlees en alles volgens afspraak.

Makkelijk en snel bestellen. Dit keer de keuze gemaakt om het af te halen, maar bezorgen is ook mogelijk. Wij hebben heerlijk zitten smullen.

Netjes verzorgd en een prima product

Het vlees was prima en netjes verzorgd.

Top!!

Altijd weer heerlijke producten en top personeel!

Alles perfect geregeld, goed ingepakt met data en kook-braadtijden. De Kwaliteit van het vlees is uitstekend. Wij zijn erg tevreden

Goed verzorgd !

Als altijd snelle levering, fijn op de aangegeven datum. Goed hygiënisch en koel verpakt.

Van Beethovenlaan 13

2253 BD Voorschoten