Geweldige website.

Heel overzichtelijk en precies wat ik nodig had! Ik zocht een website waar je losse kraaltjes voor namen kon kopen in plaats van een gemixt zakje. Heel tevreden met mijn aankoop.

Ik ben gek op deze onlineshop De service is geweldig. Ik raad het iedereen aan.

Super leuke webshop, klantenservice is egt top. Snelle reactie, vriendelijk en behulpzaam. Aanrader.

Snel levering, netjes ingepakt, leuk verassing kado erbij, ik ben zeer tevreden.

snelle en nette levering

Goede beschrijving en keuze

De goede beschrijving van het maken van een speenkoord gaf de doorslag om materialen te bestellen. En er is een grote keuze aan materialen.

Snelle brievenbusbezorging

Snel en overzichtelijk verpakt pakketje dat via de brievenbus kwam waarvoor ik niet thuis nodig was. Communicatie was helder.

Super formidastisch

Superleuke site Top bediening Sneller service Steeds paraat om raad te geven bij twijfels

Mooie kralen met een leuk cadeautje erbij

De producten zijn van een mooie kwaliteit, snel verzonden en met een leuk aardigheidje

Snelle en goede service

Ik koop al jaren mijn spullen hier, altijd een goed service gehad en een snelle levering!

Leuke overzichtelijke website!

Al diverse keren besteld om zelf een leuk speenkoord te maken als kraamcadeautje.

Fijne site !!

Goed snel en verzonden. Had zo in huis. Tot snel weer.

Machtig ervaring

Zeker een aanrader om hier te bestellen. Top service

Hartjes kralen

Super geholpen ben seer tevreden

Magische

Zeer overzichtelijk en duidelijk op de webpagina en vlot thuisbezorgd. Zekerheid en kwaliteit 100%

Snelle levering door Speenkoord. Helaas niet van Post.Nl. De bestelling was zeker met liefde ingepakt. Wat een leuk papier zat eromheen. Dank jullie wel.

Prettige winkel met een zeer gevarieerd aanbod!

Dit is een zaak waar ze veel keus hebben en die snel levert. Prettig om te winkelen.

Bestellen en snelle levering.

Alles is goed geregeld je besteld , al snel mail en vaak de andere dagelijks geleverd.

De mooie bestelling was met 15% korting maar het systeem haalde de korting er niet af...ff een appje gestuurd en Andrea heeft t meteen geregeld. Vind het echt super mooie spullen om mooie speenkoorden enz te maken. Blijf hier bestellen.

Goede artikelen en goede service

Zeer tevreden, producten zijn goed en de service is super. Alles wordt snel verzonden.

Topwebsite

Grote sortering en keuze. Snelle levering dus echt een topwebsite. Echt een aanrader.

2e keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst en alleen maar goede ervaringen! 2x een mooi zakje erbij gekregen met een "cadeautje" (extra kraaltjes en koord) en een top levering van maar 1 dag! 3e bestelling komt eraan!!

Hele fijne winkel

Mijn bestelling word altijd snel en netjes geleverd met een leuk cadeautje erbij.

Hilsestraat 120 120

5171 AG Kaatsheuvel