Duidelijke omschrijving en uitleg!

Zoveel leuke kralen dat het moeilijk kiezen is, heel leuk voor een zelfgemaakt cadeautje!

Supermegabangelijkfantastischdemaxgewoon

Heel snelle, vlotte vriendelijke levering.

Top kwaliteit en top levering

Zo fijn dat er ook letterkralen te bestellen zijn met accenten

Gewoon prima

Per toeval tegen gekomen :) Ideaal voor de afscheids/bedank/gewoon leuk cadeautjes (sleutelhangers maken) En zo leuk en persoonlijk met liefde en zorg ingepakt!

Snel in huis en mooie houten letterkralen

Ik was opzoek naar mooie houten letterkralen voor mijn wagenspanners. Ben heel tevreden en had ze snel in huis :)

Prima webshop!

Overzichtelijke website, duidelijke communicatie en super snelle verzending. Bestel hier al langer en ben nooit teleurgesteld, altijd tevreden.

Vlotte levering en top kwaliteimateriaal.

Altijd alles keurig verpakt. Vlotte levering. Eerste klas materiaal. De gekleurde houten kralen passen bij de speenclips etc.Altijd een suprise. :) Zo blij dat ik deze site heb gevonden.

Leuke webshop met snelle & vriendelijke service

Doordat mijn vaste leverancier enkele spulletjes niet voorradig had, moest ik op zoek naar een alternatief. Ik ontdekte deze leuke webshop en vond hier gelukkig wel wat ik zocht. Ik meldde dat ik de kraaltjes snel nodig had en kreeg even later al antwoord. De volgende dag had ik ze in huis. Dankjewel Andrea voor de snelle, vriendelijke en betrouwbare service!

Goede service!

Ik bestelde 1 houten kraal met de letter N te weinig en toen ik mailde om te vragen of er 1 bij kon, heb ik die als attentie gekregen! Super leuk, dankjewel!

Heel prettig

Prettig bedrijf snelle levering

Het is een klein feestje om het doosje van speenkoordmaken.nl ooen te maken

Zeer snel verzonden en er zat een leuk cadeautje bij!

Duidelijke website !

Duidelijk , snel ook bij vragen krijg je snel antwoord

Ruim aanbod

Groot aanbod leuke ideeen om mee te nemen voor kraamkado’s cadeau bij bestelling als extra is altijd welkom

Overzichtelijk en snelle levering.

Herhaal bestelling gedaan omdat de webshop overzichtelijk is en de service uitstekend. Kleine attentie bij levering.

geweldig

Een geweldige webshop met groot assortiment en goede service.

Leuke dingen en snel geleverd

Mooi spullen voor een goede prijs en snel geleverd. Ga hier zeker vaker kopen

Binnen 2 dagen geleverd Overzichtelijke webshop Veel keuze

Veel keuze

Is voor mij de eerste keer. Het aanbod is groot

Super service

Een super snelle en correcte service. Besteld en de dag erna al thuis.

Súper producten, goed verpakt en snel verzonden

Op aanbeveling van een kennis hier materialen besteld om zelf een speenkoord te maken. De volgende dag al mogen ontvangen en alles heel netjes verpakt! Materialen zijn mooi en prettig en makkelijk om mee te werken.

Duidelijke site

Erg duidelijke site

Ik vind de website en kwaliteit super van het materiaal. Het enige wat ik jammer vind is dat er bij sommige kleuren geen foto staan. Maar voor de rest top!

Geweldig!

Mooie, kwaliteit producten voor een eerlijke prijs!

Prima spul

Mooie en ruime keuze, producten voldoen aan verwachting, erg goede kwaliteit en je pakket word keurig ingepakt.

Hilsestraat 120 120

5171 AG Kaatsheuvel