Topkwaliteit (bbq) vlees waar je zonder stress indruk maakt op je gasten

Voor grote bbq had naast het gebruikelijke spul bij de meatlovers 2kg ribeye and 2kg picanha besteld. Beide stukken waren echte showstoppers! Je voelt meteen dat je goed zit qua kwaliteit en als je het vlees ook maar een beetje goed behandeld, komt het echt tot z’n recht. Ik had geen enkele stress dat het zou tegenvallen en die zekerheid is wat mij betreft goud waard. Alles kwam daarnaast netjes gekoeld en verpakt op tijd aan. The meatlovers is voor mij de beste optie als ik wil uitpakken!

Kwaliteitsvlees en ijskoude bezorging!

Wederom mooie stukken kwaliteitsvlees en ijskoude bezorging. Gewoon top weer!

Fijne webshop om eenvoudig goed vlees te bestellen

Fijne webshop en vriendelijk personeel

Al meerdere keren besteld bij meatlovers en altijd zeer tevreden. Uitstekend vlees en goede bezorging

Goed lekker goed ingevroren en levert op tijd.

Goed lekker goed ingevroren en levert op tijd Leuke aanbiedingen en maandboxen

Top vlees met goede aflevering

Iberico buikspek en uit Uruguay een Ossenhaas. Prachtig vlees, goede marmorezering en genoeg vet bij de Ossenhaas.

Goede klantenservice

Na een bestelling waarbij één van de producten niet volledig overeenstemde met de bestelling (de overige producten waren schitterend!) contact gehad met de klantendienst van The Meatlovers. Onder de indruk van de ernst waarmee ze een oplossing gezocht hebben - zeer tevreden over hun klantendienst.

Meat was very good

Meat was good. Delivery also

Niet genoeg

We zaten met 8 mensen en hadden de 10 persoons gourmetschotel besteld en was echt te weinig. Daarnaast waren yakitori spiesjes echt niet te eten. Waren echt heel sompig. En de worstjes hadden een hele nare lams smaak..

Goed verpakt netjes binnen de aangegeven tijd geleverd. Perfecte kwaliteit. Volgende bestel ik weer hier

Goede prijs/kwaliteit

Ondanks dat de zending door trunkers niet geleverd was heeft meatlovers direct de bestelling via een andere leverancier geleverd

Prima en snel

Netjes, op tijd en hygiënisch

Goede kwaliteit producten levering op afgesproken moment

Goede producten en levering. Gewichten wel allemaal aan de onderkant. Hierover contact gehad en dit is keurig naar tevredenheid oogelost

Altijd dik tevreden over The Meatlovers! Super goede producten voor een prima prijs. Ik blijf klant, 100%

Lekker stukje Picanha

Stukje was iets te groot waardoor een deel niet het malse verwachte vlees was, wel lekker van smaak.

Super service!!

Vlees en levering waren tip top!!

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Mooie aanbiedingen, snelle levering. Kwaliteit is erg goed, producten zijn goed verpakt.

SUPER

Geweldig bedrijf. Kwaliteit van het vlees is top. Levering een 10 wat een service. Super bedankt

prima service

zeer snelle levering van kwaliteitsvolle producten

Kwaliteit vlees super

Voor het eerst besteld bij Meatlovers , spareribs van het Nederlandse varken, geleverd super en ideaal dat je steeds op de hoogte wordt gehouden van de aankomst tijd , Ik had best wel wat besteld.Bijna Allen waren vacuüm verpakt helaas 2 niet , echter doordat ik die gelijk ging gebruiken en dus ontdooien geen probleem uiteindelijk super resultaat en vlees met een rijke smaak ik verheug me om de rest van de Ribs te maken

Top! Zoals altijd!

ML levert altijd zoals verwacht. Heel lekker vlees, onmisbaar voor de BBQ!

Kwaliteit en betrouwbaarheid worden waargemaakt

Al een tijd een zeer tevreden klant bij 'the Meatlovers'. Bijna altijd fantastisch mooie stukken vlees gekregen. 1 of twee keer gehad dat het vlees net iets minder intramusculaire vetten bevatten dan dat ik gehoopt had. Met name bij de mooie Australische shortribs was dit net even jammer. Verder zeer blij met wat en hoe er geleverd wordt. De leveringen via Chill Bill zijn echt fantastisch. Eén van mijn laatste leveringen kwamen ze toch op een ander tijdstip dan aangegeven was. Net op het tijdstip dat ik niet thuis was. Ik werd keurig gebeld door de bezorger om samen even af te spreken waar hij het pakketje neer kon zetten. Ik zou binnen twee uurtjes weer thuis zijn, dus dat kon met de gekoelde levering. Al met al zit je goed bij the Meatlovers als je zoekt naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Goede kwaliteit

Eerste keer besteld. Netjes geleverd. Nog niet alles bereid maar zag er goed uit.

Perfecte zending

Het vlees was perfect van kwaliteit en de bezorging prima. De bezorger was keurig beleefd. Deze firma is voor iedereen aan te bevelen!

Top vlees en vis

Afgelopen zondag samen met onze kinderen genoten van jullie heerlijke vlees en vis. Mijn vrouw is een vis liefhebben die zei deze kabeljouwhaas is nog lekkerder dan van de visboer. Dus complimenten!

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl