Heerlijk vlees

Prima levering

Alles volgens afspraak

top

Goede service, toen ik mijn 1+1 gratis product niet goed had aangevinkt, kreeg ik een voucher voor de volgende bestelling!

Uitstekende kwaliteit snel geleverd

Het door mij bestelde vlees werd op de afgesproken datum in uitstekende staat afgeleverd. Het tijdstip van levering werd goed gecommuniceerd.

Heerlijk vlees Bij vragen per telefoon duidelijk en vriendelijk te woord gestaan Levering op de minuut te volgen Zeer vriendelijke bezorger Al met al, zeer tevreden

Prachtig vlees en diep ingevroren ontvangen

Deze ronde weer een doos vol vlees besteld. Practig diep ingevroren vlees. Wij hebben inmiddels al genoten van de Cote du Boeuf. Waanzinnig malse steak.

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Top kwaliteit, nette bezorging.

Site is goed te bedienen, acties goed, vlees kwaliteit top! Had een wat mindere ervaring met een bavette, klacht direct behandeld en een nette oplossing aangedragen!

Echt wild

Heerlijk in een stoofpotje boven een kampvuur! We werden nog even verrast met een afgeplatte kogelpunt in het vlees, maar dit bewijst maar weer dat het echt wild is. Zeker voor herhaling vatbaar

Kwalitatief hoogwaardig vlees

Lekker vlees van een uitstekende kwaliteit. Ook goed dat je wat bereidingstips krijgt op de site.

Topbedrijf!

Al een tijdje bestel ik al mijn BBQ gerechten bij Meatlovers. De website, de levering en de kwaliteit van het vlees, alles is top. Ik zou iedereen aanraden om bij Meatlovers te bestellen!

Eersteklas vlees

Al meerdere keren vlees besteld en nog nooit teleurgesteld. Smaakvol en mals vlees van hoge kwaliteit. De website is overzichtelijk ingedeeld en het bestelproces eenvoudig. De levering met gekoeld transport wordt goed en duidelijk gecommuniceerd. Kortom een aanrader.

uitstekende kwaliteit en levering

producten zijn van uitstekende kwaliteit en levering.

Het vlees is het geld meer dan waard.

Meatlovers doet wat het beloofd; tijdige levering van topkwaliteit vlees. Heb je een vraag, bijvoorbeeld over de bereiding, dan krijg je snel een vakkundig antwoord.

Snelle levering en heerlijk vlees

Altijd super mooi vlees

Prima bezorging en heerlijk vlees

Heel lekkere vlees

Makkelijk en snel

Heel makkelijk via de website besteld en op de aangegeven dag in de ochtend bezorgd. Verpakking was ook 5 sterren waard. Bij ontvangst had ik een vraag per e-mail gestuurd, die binnen 15 netjes werd beantwoord. Het vlees in de koelkast laten ontdooien, met een droge rub ingesmeerd en weer ingevroren voor ons diner over 2 weken. Kan niet wachten!

goed product en snelle levering.

Top kwaliteit en snel geleverd!

Goed gekoeld en op tijd geleverd top kwaliteit vlees.

Great

Good meat, reasonable prices. The beef rib was incredible

Altijd goed en op tijd geleverd

Altijd goed Vlees is van zeer goede kwaliteit Levering is altijd op tijd nee gewoon top

Mooie producten volgens afspraak geleverd

vlotte bestelling, ruime keuze, vlotte afhandeling, netjes verpakt

Goede snelle en duidelijke service

Ik denk persoonlijk dat je beter grotere stukken kunt bestellen van bepaalde stukken vlees. De tournedos Uruguay fantastische. En de Japanse Waygu ook super. Daar in tegen was de Entrecote Steak Uruguay wagyu een deceptie. Burgers wagyu werd ik ook niet emotioneel van. Wil ook geen 3 sterren geven want ik wil het nog wel proberen met een groot stuk. Heb bij mijn gabber toen heerlijk gegeten vandaar mijn eerste bestelling. Denk gewoon een beetje pech.

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vriesvers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl