Goed gekoeld, mooi verpakt en lekker vlees

Mooie stukken vlees voor een zeer redelijke prijs. Netjes op de hoogte gehouden van de levering en bezorging keurig gekoeld!

Top kwaliteit vlees

Ik heb al diverse producten geprobeerd en alles is goed. Vooral de aanbiedingen zijn mega om te kopen

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt......

Ik bestel regelmatig bij The Meatlovers en dat gaat eigenlijk altijd perfect – tot de laatste keer. Ik had een stuk buikspek besteld, maar de belangrijke vetrand was eraf gehaald, waardoor ik het vlees niet kon gebruiken voor het doel waarvoor ik het gekocht had. Maar één mailtje met een foto en een korte uitleg was genoeg: de fout werd meteen toegegeven en ook verder onderzocht. Ik kreeg voor het bedrag een tegoedbon. Iedereen maakt weleens een fout – het gaat erom hoe je het oplost, en dat doen ze hier echt geweldig. Ook het vlees is eigenlijk altijd van topkwaliteit, dus ja: ik ben erg blij met The Meatlovers.

Helemaal prima

Picanha niet goed gevacumeerd

Matige kennismaking met The Meatlovers. Bij het ontdooien om de Picanha te portioneren bleek de verpakking niet goed geseald, gevolg een grote zooi in de koelkast. Vlees oogde wat bruin dus ben benieuwd hoe het er straks uit ziet als het weer ontdooid is. Vergeten om foto’s te maken dus kan er verder niet veel mee maar ik denk dat ik de volgende keer elders bestel.

Helaas geen 5 sterren, 1 Beef was al aan het ontdooien.

Briljant!

Kan niet mis gaan met vlees van The Meatlovers. Mooi om te zien hoe men altijd voor kwaliteit kiest en elke keer zit ik met smullen te wachten op de mooie vleesdelen die ik weer ontvang. Ik zweer hierbij!

Levering snel en correct geleverd en goede communicatie!

Makkelijk bestellen en snelle levering. Kortom perfect

Zeer positief. Heerlijk vlees,

Geweldige mooie kalfsschenkel

Sublime

De hamburgers zijn gewoon goed, maar…

Eigenlijk zijn de hamburgers van de Meatlovers ongewoon goed en erg lekker. Ik had, om te proberen, 1x mixer grill bij besteld. Het idee is positief, maar ik kreeg 2 verpakkingen met 3 stukjes vlees: 1 verpakking zit alleen maar rundvlees in en de 2e verpakking 2x lam en 1x kalfsvlees. Wanneer je dit verkoopt, doe dan de soorten vlees in gelijke hoeveelheden!

Prima service, heerlijk vlees!

Fijne site om goed vlees te kopen. Telefonisch contact is ook prettig.

Geweldig lekker

Snelle service Goed verpakt vlees En eeg lekker Prijs kwaliteit zeer goed

Goed ewn malse vleesproducten

Bezorging is pormpt

Kwaliteit

De leveringen stipt op tijd, het vlees zorgvuldig verpakt en het vlees van echt goede kwaliteit. Elk stukje is een smaakbom aan proteïnen! Love it!

Goede prijs, goede kwaliteit, goede service

Ik plaats geregeld bestellingen, wat eeb fijn bedrijf!

Lekker vlees, uitstekende levering

Lekker groot stuk Iberico besteld voor de eerste keer om pulled pork van te maken. Met behulp van de duidelijke recept omschrijvingen was dit een fluitje van een cent! Volgende bestelling staat in het winkelmandje :)

Goede kwaliteit

Het was lekker, En alles is OP.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Ribfingers besteld bij Meatlovers. Bestelling kwam keurig optijd en bevroren bij mij thuis aan. Ook de kwaliteit van het vlees was naar mijn weten heel goed!

Top vlees!

Top vlees, goed en snel geleverd

Snelle levering goede kwaliteit

Goed vlees

Op aanraden van vriend besteld. Kwaliteitsvlees. Levering kwam dag later aan dan vooropgesteld, daarom 4 ipv 5 sterren.

Lekker vlees en een correcte levering aan huis

Perfect vlees en goede service

Online makkelijk bestellen voor een grote groep, nette en zeer precieze levering. Heel erg lekker vlees. Kom zeker nog een keer terug!

Goed vlees

Besteld, en mooi op tijd geleverd. Vlees is nog niet bereid, maar ziet er mooi uit

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl