Super kwaliteit, op tijd geleverd

Kwaliteit en gemak

Top producten vlot thuis bezorgd.

Uitstekende kwaliteit, levering en aanbod van vlees!

Viel tegen

De ossenhaas viel tegen weinig smaak en zaten wat harde sukken in. Er zat een bijzondere bijsmaak aan.

op tijd en perfect geleverd

Ik had de Beef Hammer en een T-bone besteld en kan absoluut niet klagen, wat een geweldige service. vlees perfect ingepakt en goed gekoeld gebleven. Ik kan en zal iedereen aanraden om via the meat lovers te bestellen.

Goed vlees

Lekker vlees goed verzorgd

Vlees van goede kwaliteit en verpakking ook

Vlees komt altijd op tijd binnen en de kwaliteit ervan is dan ook top.

Heerlijk vlees, diepgevroren geleverd

Er wordt heerlijk vlees geleverd, per stuk vacuüm verpakt en diepgevroren. Het kan zo de vriezer in, super makkelijk

Heerlijk vlees

Kwalitatief goed vlees en een snelle levering.

Super kwaliteit

Vlotte en goed gekoelde levering en kwaliteitsvolle producten

Snel geleverd en een mooi stuk vlees. Verheugen ons erop om het te garen en te eten

Heerlijk vlees

Producten prachtige kwaliteit. Netjes vervoerd. Echter avond levering aangegeven. Werd in de middag afgeleverd, dat was Logistiek niet erg handig vandaar 1 sterretje minder.

1e levering niet ontvangen

1e levering niet ontvangen , 2de net op tijd, jammer genoeg bevatten de burgers vermalen stukjes bot, terugbetaling gebeurde snel , kan gebeuren

Kwaliteit vlees, koel geleverd op afspraak!

Duidelijke website, koel geleverd op afspraak, en het vlees was erg lekker!

super leuk en super leuk om cadeau te geven

makkelijk en een erg leuk cadeau,

Lekker vlees, goede bezorging.

Van de Picanha bleef relatief weinig eetbaars over

Het taaie witte (vet)deel liep nogal door in het rode vlees waardoor we relatief weinig eetbaars overhielden, nog geen tweederde.

Top kwaliteit.

Snelle levering, alles netjes vacuüm verpakt en duidelijke etiketten er op. Ga hier zeker meer bestellen en zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden.

what you see is what you get

what you see is what you get, perfect en mooi vlees. Goed verpakt en de smaak subliem.

Alles zoals verwacht

Tijdige levering, heerlijk vlees, goed verpakt. Kortom, niets op aan te merken.

Zoals het moet

Alles gaat zoals ze het voorstellen en producten zijn van hoge kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Mooi vlees en volgens afspraak netjes op tijd en gekoeld geleverd

Kwaliteit levering

Keurig verpakt en op tijd geleverd. Opletten het oog wil ook wat. Vlees was uitmuntend.

Top vlees top bezorging

Genoten

Heerlijke wagyu ossenhaas en angus burgers voor bbq besteld - genoten

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl