Ha Tim, Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. Zou je met ons contact willen opnemen over de worst, wat je omschrijft is niet de bedoeling en dat lossen we graag met je op! Met vriendelijke groet, Tommy
Hi Tonny, Wij hebben inmiddels contact met elkaar gehad hierover. Bedankt voor je feedback, we hebben het product aangepast inmiddels! Fijn dat we het met je mochten oplossen! Met vriendelijke groet, Tommy
Ha Bert, Super om te lezen dat het goed in de smaak gevallen is! Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Tommy
Hi Erna, Wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor de onwijs lovende worden en de reclame die je voor ons maakt, super fijn! Tot snel weer. ;) Met vriendelijke groet, Tommy
Ha Mario, Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Tommy
Ha Roy, Super om te lezen dat je zo enthousiast bent en dat je zo tevreden bent met je bestelling! We hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Tommy
Ha Yvan, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Tommy
Ha Willem, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Tommy
Hi Ben en Leone, Super om te lezen dat het goed bevallen is! Bedankt voor de mooie en leuke review, tot snel weer. ;) Met vriendelijke groet, Tommy
Ha Frans, Super, fijn dat je er zo van genoten hebt. We hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Tommy
Ha Dimitri, Fijn om te lezen dat je enthousiast bent! Tot snel weer. ;) Met vriendelijke groet, Tommy
Ha Pauline, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Tommy
Ha Lea, Fijn om te horen dat het zo in de smaakgevallen. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Hi Frans, Fijn om te horen dat het goed in de smaak valt. ;) Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Tommy
Hi Joop, Wow, 2 jaar! Dat is nou nog eens een echt Meatlover! Super om te lezen dat je zo enthousiast bent over de producten! We zien je hoogstwaarschijnlijk snel weer. ;) Met vriendelijke groet, Tommy
De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl