Als pakketten voor avondlevering worden besteld had ik verwacht dat deze in polystyreen boxen zouden komen. Nu waren met name de worstjes al redelijk aan het ontdooien omdat eea in een eenvoudige kartonnen doos verpakt was. Grotere stukken vlees zien er goed uitgesneden uit, nu afwachten hoe ze van de bbq af komen.
Hi Marcel, Bedankt voor je review. Ik begrijp je zorgen over de verpakking. Om dit kort toe te lichten: wij leveren met onze vervoerder Chillbill in gekoelde vriesbussen, waardoor extra isolatiemateriaal niet nodig is en het vlees tijdens het transport gekoeld blijft. Bij leveringen met Trunkrs maken wij wel gebruik van isolatiezakken en koelelementen om de kwaliteit van het vlees te waarborgen. Ik hoop je hiermee wat meer duidelijkheid te hebben gegeven. Laat vooral weten hoe het vlees heeft gesmaakt! Groetjes, The Meatlovers!
goed van smaak, doch aan de taaie kant
Hoi Jan, Bedankt voor je review. We nemen even contact met je op omdat we graag willen weten op welk product je review precies betrekking heeft. Op die manier kunnen we onze producten blijven verbeteren en eventuele opmerkingen verder onderzoeken. We horen graag van je!
Het vlees is goed. 1 minpunt is dat de boerenworst niet meer helemaal bevroren was toen die bezorgd werd. Nou hoefde het niet meer in de diepvries bij ons, dus was minder erg. Maar ik vindt wel dat het echt bevroren moet zijn als je het thuis nog in de diepvries wilt doen.
Hoi Karel, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het vlees goed is bevallen. Wat betreft de boerenworst begrijpen we je opmerking helemaal. In principe kan al ons vlees, dankzij het schokvriesproces dat wij gebruiken, opnieuw worden ingevroren zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies, mits het tijdens het transport voldoende gekoeld is gebleven. Daardoor hoef je je over de kwaliteit van het product geen zorgen te maken. Desondanks is een product dat niet meer volledig bevroren aankomt natuurlijk niet de leveringsservice die je van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Goetjes, The Meatlovers
Erg lekker vlees, en supersnel geleverd!!
Hoi Teun, Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
Of het nou gaat om bevroren of vers vlees altijd goede kwaliteit en uitleg hoe ik ermee om moet gaan.
Hoi Joery, Bedankt voor je mooie review! Groetjes, The Meatlovers
Helaas ging de leveringniet goed en konden ze het niet meer op tijd leveren voor mijn etentje, maar door Tommy van de klantenservice netjes te woord gestaan en afgehandeld
Hoi Astrid, Bedankt voor je review. Vervelend van de vertraging, wel fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice, Groetjes, The Meatlovers
Had een foutje gemaakt in mijn bestelling, gemeld en direct door TML gecorrigeerd
Hoi Sijmon, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice, Groetjes, The Meatlovers
Geleverd zoals beloofd
Hoi Jan, Bedankt voor je mooie review! Groetjes, The Meatlovers
Het vlees is echt lekker en goed maar dat wisten jullie al van mij kom iedere keer terug
Hoi Ger, Super bedankt voor je mooie review! Groetjes, The Meatlovers
makkelijk te bestellen, werd volgende dag (ingevroren) bezorgd. prima kwaliteit vlees!
Hi Chris, Super bedankt voor je mooie review! Groetjes, The Meatlovers
Uitmuntend mooie Picanha's ontvangen. Aanrader.
Hoi Jaap, Super bedankt voor je mooie review! Groetjes, The Meatlovers
Top!!!!
Hi Arjan, Bedankt voor je review. We waarderen dit enorm. Groetjes, The Meatlovers
TOPPERS!
Hi Angelo, Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
Vlees is zoals geadverteerd en goed verpakt. Enige wat jammer is, is dat je aangeeft "daglevering" wat inhoud tussen 08.00-18.00 en dat ze pas om 19.30 ongeveer op de stoep staan. Als je dan een melding doet, omdat je specifiek een tijd aangeeft, krijg je alleen te horen dat de bezorgers het druk hebben. Ik zet aanbeveling op nee, vanwege onbetrouwbaarheid.
Hi Rob, Nogmaals onze excuses voor de vertraging van onze vervoerder. Helaas kampten zij die dag met een personeelstekort, waardoor de planning was uitgelopen. We hebben hierover contact gehad en hopen dat we je naar tevredenheid tegemoet zijn gekomen. Hopelijk verloopt een volgende levering weer volledig volgens planning en wordt deze netjes op tijd bezorgd. Groetjes, Team Meatlovers
Goede box met super kwaliteit vlees. Prijs kwaliteit zeer goed. Levering perfect te volgen met de track and trace.
Hoi Jan, Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
Dit was mijn eerste ervaring met de Meatlovers. Super vers en mals vlees. Makkelijk te bestellen en communicatie omtrent levering is top! Ik heb nog contact gehad met de klantenservice om de bestelling 2 dagen later te laten bezorgen en ook dit was nog mogelijk. Al met al zijn wij dik tevreden en zullen we hier vaker gaan bestellen.
Hoi Carrie, Bedankt voor je top review! We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen en dat je zo tevreden bent met je eerste bestelling, we hopen je dan ook snel weer te mogen voorzien van ons kwaliteitsvlees! Groetjes, The Meatlovers
Leuke site, lekkere producten.
Hoi Suzanne, Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
Mooie aanbiedingen, heerlijk vlees, bezorging volgens afspraak
Hoi Gideon, Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
Levering was op tijd maar producten waren aan 1 kant ontdooid tot lauw.
Hoi Nick, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je pakket gedeeltelijk ontdooid is aangekomen. In principe geldt dat wanneer het vlees gekoeld is gebleven, het zonder significant kwaliteitsverlies opnieuw kan worden ingevroren voor later gebruik of verder kan worden ontdooid voor direct gebruik. Desondanks is dit natuurlijk niet de leveringsservice die je van ons mag verwachten. Daarom nemen we graag persoonlijk contact met je op om dit verder te bespreken. We horen graag van je.
De bestelling kwam mooi op tijd binnen! De burgers waren super lekker vanaf de kamado! Ik vindt jullie vlees erg lekker!
Hoi Gerrald, Bedankt voor je review, fijn om te horen dat alles in de smaak viel! Groetjes, The Meatlovers
We hebben veel ervaring met vlees bestellen. Zelden dat de kwaliteit geëvenaard wordt, zoals beloofd wordt op de website. Bij the Meatlovers doen ze dat wel. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Snel en goed ingevroren geleverd.
Hoi Gert, Super bedankt voor je mooie review! Groetjes, The Meatlovers
Prijs kwaliteit goed. Bezorging uitstekend en zeer vriendelijk
Beste Tim, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de bezorging. We geven het compliment over de vriendelijke service graag door. Met vriendelijke groet, Team The Meatlovers
Het vlees was van uitstekende kwaliteit en bijzonder smaakvol. Ook de service was top: alles verliep vlot en ondanks de warme temperaturen werd het vlees perfect geleverd. Dankzij jullie hebben we vandaag genoten van een heerlijke BBQ!
Beste Greet, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat het vlees zo goed in de smaak viel en dat alles, ondanks de warme temperaturen, perfect is geleverd. Geweldig dat jullie hebben kunnen genieten van een heerlijke BBQ! Met vriendelijke groet, Team The Meatlovers
Meatlovers heeft mij positief verrast met een zeer goede en correcte afhandeling van mijn klacht. Dank voor de goede service!
Beste Erick, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we je klacht naar tevredenheid hebben kunnen afhandelen. We waarderen je vertrouwen en zijn blij dat we je positief hebben kunnen verrassen. Met vriendelijke groet, Team The Meatlovers
Geweldige en heerlijke online slager. Website is super gebruiksvriendelijk. Veel informatie en uitleg over het vlees en de bereidingen. Levering was ook snel en het vlees was zelfs nog bevroren, perfect dus. Vlees is ook van goede kwaliteit. De bavette is direct de volgende dag op gegaan. De rest moet nog even wachten maar zal niet lang duren.
Beste Thomas, Bedankt voor je fantastische review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze website, de informatievoorziening, de levering en natuurlijk de kwaliteit van het vlees. Fijn dat de bavette zo goed in de smaak viel. We hopen dat de rest van je bestelling net zo goed bevalt! Met vriendelijke groet, Team The Meatlovers
Antennestraat 3
3903 LZ Veenendaal
De hoogste kwaliteit vlees vriesvers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl