Filtre

Prima pakket

Mooi vlees. Gevarieerd pakket

prima vlees, met kanttekeningen

Meerdere keren besteld. Kwaliteit op zich goed, maar bij sommige bestellingen had ik het idee dat ik de leftovers kreeg. Ook klopt gewicht niet altijd. Bijvoorbeeld staat er op de site "tussen 900 en 1100 gram". Ik heb nog nooit boven de kilo gekregen.

Goed vlees

Vlees was erg lekker zeker vaker bestellen.

Aanrader

Veel keuze Echt bbq-vlees Top kwaliteit Goed verpakt

Heel erg tevreden

Ik had vlees besteld bij een 1+1 gratis. Had er hier bij maar 1 aan geklikt. Werd er toen vriendelijk op gewezen dat ik dit was vergeten. Zij hebben dit toen aangepast voor mij. Top service!

Buiten de verzendkosten, welke ik snap …. Potverdorie wat heb ik een lekker stukje (Iberico) vlees gehad. Bezorging point, kwaliteit point on. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij jullie

Altijd naar wens

Altijd een snelle en goede service. Vlees kwaliteit is echt top!

Mooi aanbod en scherp geprijst

Makkelijk bestellen en vlotte levering

Super service!

Vlees netjes verpakt en koel.

Alles tip top in orde.

Goed product. Goed verpakt. Snelle en prettige levering.

super

nu gekozen voor chill bill levering in de avond, perfect ingevroren geleverd, in nette doos stevig maar niet met onnodig veel verpakking materiaal. Inhoud zoals alle vorige keren! Super echt een aanrader.

Snel en goed.

Zoals altijd, prima kwaliteit, op afgesproken tijd geleverd. TOP !

Bij de buren bezorgd

Het volgen van de bestelling werkt uitstekend wat betreft de aankomsttijd. Beetje jammer dat het dan bij de buren wordt bezorgd terwijl ik wel gewoon thuis was.

Uitstekend!

Mijn eerste bestelling hier, voorheen altijd bij Beef&Steak (dat is overigens ook altijd prima!). Ruime keuze, prima bezorging (koerier Trunkrs) en snelle levering. Voordeel t.o.v. B&S is dat er meer keuze is voor kleinere porties vlees en dat vind ik persoonlijk iets fijner. Heb niet altijd de behoefte aan >kg vlees. Het is altijd bevroren dus eenmaal ontdooit moet het op. Nog lang niet alles geprobeerd maar de eerste resultaten zijn prima! Moet me wel nog afmelden voor de mailing, want bijna elke dag een mail/nieuwsbrief is wat veel van het goede....

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit was prima. Het vlees was wel slecht dooraderd, ik had iets meer verwacht van graangevoerd rund.

The Meatlovers is top

De producten en kwaliteit is perfect, en de levering is zeer correct en zorgvuldig verpakt.

Goed product

Goed vlees tegen een redelijke prijs. Perfect geleverd,

En mijn vraag over de cadeaubon werd snel afgehandeld

Gewoon top

Kei goed vlees en goede leveringen

Lekker

De boerewors is niet egt Zuid Afrikaans maar tog lekker. De agnus gehakt is prima

Heerlijk

Goede kwaliteit voor een degelijke prijs. Bij aankomst de keuze tussen doorvriezen of lekker laten ontdooien voor 1 à 2 dagen later op de bbq.

top vlees

Top vlees, goed dat ze ook veel halal vlees hebben.

Alles was prima mooi op tijd en Zeer goed verzorg

Goed gekoeld, mooi verpakt en lekker vlees

Mooie stukken vlees voor een zeer redelijke prijs. Netjes op de hoogte gehouden van de levering en bezorging keurig gekoeld!

Top kwaliteit vlees

Ik heb al diverse producten geprobeerd en alles is goed. Vooral de aanbiedingen zijn mega om te kopen

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ