De ossenhaas was van uitstekend kwaliteit. Heerlijk mals en smaakvol
Goed verpakt bezorgd en heerlijk van gegeten met kerst.
Echt heerlijk vlees die cote de boeuf. Het hele proces van bestellen tot bezorgen was helder. Vlees zat goed gekoeld en netjes verpakt. Super.
Carpaccio en kogelbiefstuk (6) besteld. De carpaccio was geweldig. De kogelbiefstukken hadden ondanks de prachtige structuur een ondefinieerbare rare bijna chemische bijsmaak. Dit was heel duidelijk te proeven. Eén van de opmerkingen van de gasten was dat het bijna maar wild smaakte wat niet echt past bij een kogelbiefstuk. Jammer. Ik zou wel graag willen weten hoe dat kan.
We hebben heerlijk genoten vd gourmet schotels met luxe en exclusievere vlees producten Het enige nadeel was dat op 4 vd producten stond wat het was, op de rest niet . Enkele kon ik wel herleiden op vorm en kleur zoals diamanthaas, ossenhaaspuntjes en hertenbiefstuk maar de rest was meer een wilde gok op basis van eigen inzicht. Tip dus om alle verpakte vleessoorten te voorzien van etiket. Maar heerlijk genoten , we hebben er nog een 3e kerstdag van kunnen eten en nog over
Voor het kerstdiner had ik vlees besteld via MeatLovers. Helaas kon de bezorger in eerste instantie ons adres niet vinden vanwege een fout in de navigatiesoftware. Meatlovers heeft nadat ik het gemeld had meteen zelf vervangend vlees geleverd zodat het diner ongestoord door kon gaan.
De bestelling niet ontvangen ondanks we op tijd hebben besteld voor de kerstdagen. Nood gedwongen naar de supermarkt op 1e kerstdag om het en ander bij elkaar te sprokkelen. Vanmorgen gebeld en mij is toegezegd dat het wordt opgelost.... Ben benieuwd Het is inmiddels naar volle tevredenheid afgerond. Bedankt meatlovers!!!!
Hi Tinus, Dank voor je bericht. Helaas is je pakket bij onze vervoerder kwijt geraakt. We snappen dat dit natuurlijk super balen is, zeker zo vlak voor kerst. Wij delen deze ergernis met je. Normaal gesproken komt dit gelukkig vrijwel niet voor of kunnen we dit nog regelen. We hadden je order inmiddels geannuleerd en teruggestort. Mijn collega heeft je zojuist een mail gestuurd voor een oplossing. Nogmaals ons excuus. Wij hopen dat je in de toekomst toch weer voor ons kiest. Groet, Laurens
Original anmeldelse
Perfect mals vlees goeien verzorgt en bezorgd vlees . Goed verpakt. Dus echte aanrader voor allen. Kom zeker vaker terug
Kwaliteit van kalkoen is prima, echter de vulling veel te peperig en papperig. Jammer, want in In tegenstelling tot eerder besteld rundvlees, is de sous-vide kalkoen niet voor herhaling vatbaar.
Hi Ron, Jammer dat de vulling van de sous-vide kalkoen niet naar je verwachtingen voldeed. We zullen dit doorgeven aan onze slagers die deze bereiden. Excuus voor het ongemak. Fijn om te horen dat de rest wel naar wens was. Alvast een fijne jaarwisseling! Groet, Laurens
Original anmeldelse
We hebben met de kerstdagen genoten van de drie beef wellington met black Angus ossenhaas van Meatlovers. Fijn in de avond bezorgd in koelverpakking!
Precies zoals overeengekomen. Ossenhaas en ossenhaaspuntjes van zeer goede kwaliteit. Zelfs voor kerst, keurig op tijd en keurig verpakt. Super lekker op de bge!
Kwaliteit van het vlees was uitstekend!
Na het heerlijke vlees met de kerstdagen in 2020 , nu weer vlees besteld maar niet afgeleverd door trunkrs omdat chauffeur geen zin had om aanwijzingen in de achtergelaten notities te raadplegen en geen zin had om mijn telefoon nummer te bellen. Jammer, geen vlees meer via meatlovers zolang dat verstuurd wordt via trunkrs ! Gezegd moet worden dat Meatlovers het betaalde bedrag per ommegaande terug heeft gestort. Toppie , maar had toch liever het vlees gehad. Meatlovers probeert alles om hun klanten tegemoet te komen pluimpje, eigenlijk nog nooit meegemaakt en doen echt alles wat in hun macht is om Trunkrs toch goed te laten functioneren
Beste Ton, We hebben je zojuist een mail gestuurd. We begrijpen dat dit super vervelend is. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij hebben dit inmiddels met onze vervoerder opgepakt. Met duidelijke instructies bij jouw adres. Hopelijk gaat dit het probleem oplossen in de toekomst. Alvast een fijne jaarwisseling! Groet, Laurens
Original anmeldelse
Wij vonden de buikspek veel te veel vet en heel weinig vlees. Spareribs goed en ossenhaas lekker
Hi Anita, De buikspek van het Iberico ras is inderdaad vetter dan een gemiddelde buikspek, maar heeft hierdoor ook enorm veel smaak. :) Erg fijn om te horen dat de spareribs en de ossenhaas goed zijn bevallen. Ik wens u een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Léon
Goed verpakt. En prima op de hoogte gehouden tijdens het transport. Ondanks de drukke dagen voor de kerstdagen keurig op tijd geleverd. Het vlees viel alle gasten goed in de smaak, super mals en zacht.
Top producten en altijd op tijd geleverd.
Goed stuk ossenhaas ontvangen, zeer geschikt voor de Beef Wellington. De kantjes werden omgetoverd in carpaccio: een groot ossenhaas-feest. Dank aan meatlovers en de betreffende koe!
Correcte levering, zorgvuldig verpakt. een heerlijke Iberico rack
Nog nooit zulk heerlijk vlees op
Wij hadden de argetijnse ribeye besteld en tourledou. Dit werd goed verpakt en optijd geleverd. Het vlees was erg mals en nu vragen de kids waarneer we weer gaan bbq-en. Zeker een aanrader en we gaan gauw weer bestellen.
Makkelijk besteld, goed bezorgd, goede kwaliteit. Nieuwe bestelling komt eraan.
We hebben gesmuld van de gerechten die we hebben bereid met het vlees van the meatlovers. Fijn dat het nu ook verkrijgbaar is bij onze plaatselijke supermarkt.
Dit was een ervaring om niet te vergeten. Wij hebben de Rib-eye op de bbq klaargemaakt en was helemaal perfect. Dit gaan we zeker vaker bestellen.
3 Antennestraat
Veenendaal 3903 LZ