altijd fijn vlees, bezorgen goed, alles goed. waarom een 9 en geen 10? ik zou soms een iets langere houdbaarheid (in vriezer) willen zien
Hi Jasper, Bedankt voor je review! De houdbaarheid kan inderdaad per batch iets verschillen. Onze producten zijn in de vriezer minimaal één maand tot een jaar houdbaar. We gaan ons best doen om de volgende keer die 10 binnen te slepen! Groetjes, The Meatlovers
Vlees was perfect
Hi Wil, Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
Kwaliteit
Hi Saskia Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
Zeer goed vlees. Bavette was goed.. Hamburgers waren goed. Braaiworst was goed. Goede klantenservice mocht er een probleem zijn.
Hi Jeroen, We hebben inmiddels contact gehad en samen een passende oplossing gevonden. We hopen je in de toekomst weer blij te mogen maken met ons vlees! Groetjes, The Meatlovers
Original review
We hadden voor 160 euro besteld... De 2 ribeye,s waren zeer matig..erg mager vlees. Lam schenkel zat erg weinig vlees aan. Bavette was goed. Hamburgers waren goed Braaiworst was goed.
Ik had een mooi al redelijk getrimde wholepacker brisket, ik hoefde niet eens veel weg te snijden. De levering was mooi optijd ook in een kort tijdsvak dat was ook wel prettig.
Hi Nico, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk kunnen we je snel weer blij maken met ons vlees! Groetjes, The Meatlovers
Hoewel dit een eerste bestelling was, dus in feite een proefbestelling, werd snel kwalitatief goed vlees geleverd.
Hi Frederik, Bedankt voor je mooie review! Groetjes, The Meatlovers
Net als in eerdere ervaringen is de afhandeling uitstekend en een prima kwaliteit Wagyu
Beste Frederik, Bedankt voor deze mooie review. Dit waarderen wij enorm! Groetjes, The Meatlovers
Duidelijke site, heel veel keuze Prima en ideale bezorg opties. Tot nu toe super kwaliteit Kortom, hier gaan we meer bestellen.
Beste Marco, Bedankt voor je mooie review. We zien je graag terug :) Groetjes, The Meatlovers
In alle facetten prima bestellen, bezorgen, verpakking, kwaliteit kortom dikke prima.
Hi Andre, Zo horen we het graag! Groetjes, The Meatlovers
Goed geprijsd, prima bezorging en top kwaliteit vlees. Bovendien prima recepten en bereidingsmogelijkheden.
Hi Charles, Bedankt voor je mooie review! Groetjes, The Meatlovers
Snel geleverd, erg goede kwaliteit van het vlees.
Hi Rutger, Bedankt voor je mooie review. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, The Meatlovers
Black Angus shortribs zijn geweldig!
Hi Jeannette, Bedankt voor je mooie review. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, The Meatlovers
Heerlijk vlees van goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!
Hi Barry, Bedankt voor je mooie review. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, The Meatlovers
Conform afspraak geleverd. De Wagyu chateaubriand was super mals. Voor herhaling vatbaar.
Hi Twan, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat de Wagyu chateaubriand naar wens was. Uitstekende keuze! Groetjes, TheMeatlovers
Eerste bestelling bij The Mooie producten. Heerlijk vlees. Levering mooi volgens afspraak. Zal hier wel vaker bestellen.
Hi Rico, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je eerste bestelling bij ons naar wens is verlopen. We zien je graag nog een keer terug! Groetjes, TheMeatlovers
Snel geleverd en aardige bezorger die stipt op tijd was. Kwaliteit vlees ook top. Ga er zeker vaker bestellen.
Hi Martijn, Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, TheMeatlovers
Goedeavond, Ik vondt het vlees super lekker!goede service qua bezorging! Heel blij mee!
Hi Gerald, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, TheMeatlovers
Heel fijn heel goed en op de juiste tijd bezorger zeer vriendelijk
Hi Carolina, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, TheMeatlovers
Levering heel laat niet meer bevroren deels ontdooid.leverings uur drie maal veranderd kreeg bericht levering in 15 minuten ga naar huis om te ontvangen uiteindelijk 4uur later geleverd.
Hi Bruno, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de levering niet helemaal naar wens is verlopen. Ik adviseer je voor de volgende keer te kiezen voor onze vervoerder ChillBill, die levert met vriesbussen, waardoor dit soort incidenten bij vertraging niet voorkomen. Gelukkig hoeft een deels ontdooid pakket geen invloed te hebben op de kwaliteit van het vlees. In onze blog op de website lees je hier meer over: https://themeatlovers.nl/blogs/news/kun-je-vriesvers-vlees-na-ontdooien-opnieuw-invriezen Echter nemen we graag even contact met je op om netjes te kijken naar een passende oplossing. We horen graag van je! Groetjes, TheMeatlovers
duidelijke uitleg op de website leuke aantrekkelijke aanbiedingen. En uiteraard de kwaliteit is geweldig.
Hi Edwin, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel onze website, aanbiedingen en de kwaliteit van het vlees. Dit horen wij uiteraard graag. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, TheMeatlovers
Al enige keren wat besteld en het is altijd top.
Hi Jolanda, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst toch ergens tegenaan lopen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om te helpen. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, TheMeatlovers
Mooie stukken vlees. Levering volgens afspraak.
Hi Marcel, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk kunnen we je snel weer blij maken met ons vlees! Groetjes, TheMeatlovers
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Normaal gesproken ga ik met name voor grasgevoerde steaks, maar voor de eerste keer heb ik ook pulled chicken Piri Piri besteld. Tot mijn verbazing lees ik dan: zonnebloemolie, conserveringsmiddelen en zuurteregelaars...vol met E's dus en voor ons de belangrijkste reden waarom we geen vlees meer in de supermarkt kopen. Dat had ik van Meatlovers niet verwacht en kan beter.
Hi Sjef, Bedankt voor je feedback en complimenten over ons vlees. Een aantal producten, zoals de pulled chicken, bevatten inderdaad ook andere ingrediënten. Dit staat altijd vermeld onder ‘voedingswaarde’ bij elk product. We adviseren dit vooraf te bekijken om verrassingen te voorkomen. We waarderen je input en hopen je in de toekomst opnieuw blij te maken met één van onze 100% vleesproducten! Groetjes, The Meatlovers
Ik maak de tournedos altijd klaar op mijn braai- master en zijn zeker zo lekker als bij de wel bekende grill restaurants. Een echte aanrader!!
Hi Raymond, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat alles naar wens was. We zien je dan ook graag terug! Groetjes, TheMeatlovers
Goede Diepgevroren levering, prachtige website met mooie foto's jammer dat er geen foto's van het bevroren product bij staan. Ik persoonlijk vind dat vlees dat niet ingevroren is geweest sappiger malser en veel lekkerder is. Het is geen supermarkt vlees maar voor mij hoeft vlees niet uit alle hoeken van de wereld gehaald te worden. op de hoek bij de keurslager kan je beter vlees voor veel minder geld krijgen of probeer eens een goede Turkse slager top vlees voor bodem prijzen. Als laatste vind ik het jammer dat ze op de website negatieve reviews niet plaatsen zodat je een eerlijke keus kan maken.
Goedemiddag, Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen je voorkeur voor vers vlees, maar willen graag toelichten dat wij tijdens het invriesproces gebruik maken van een schokvriezer. Hierdoor blijft de smaak en textuur optimaal behouden, ook bij ontdooien of opnieuw invriezen, zonder significant kwaliteitsverlies. Wat betreft de reviews: deze worden beheerd via Kiyoh en kunnen door ons niet aangepast of verwijderd worden, conform hun strikte onafhankelijkheidsbeleid. We nemen graag even contact met je op om te achterhalen welke artikelen niet naar wens waren, zodat we kunnen bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. We horen graag van je! Groetjes, TheMeatlovers
3 Antennestraat
Veenendaal 3903 LZ