Heerlijk vlees

Heerlijk mals vlees

Heerlijk

Lekkere entrecote boterzacht!

Ik/wij wil(len) geen ander vlees meer

Bij 2 verschillende slagers wagyu ossenhaas gekocht. Het vlees van The Meat Lovers stak er met kop en schouders bovenuit, wow.

prima levering prachtig vlees

Mooi stuk ossenhaas met een geweldige smaak , helemaal spier en pees vrij. Het recept voor de Beef Wellington was heerlijk en met de videoinstructie zeker goed te doen !

Heerlijk vlees van hoge kwaliteit en prima service!

Met Kerst genoten van een heerlijke bavette! De Black Angus burgers komen binnenkort aan de beurt. Bestellen was eenvoudig en erg prettig dat je het bezorgmoment/de bezorgdag zelf kan kiezen. Erg blij verrast met de kortingsbon van €10 die we konden inzetten. Tip: flyertje erbij met bereidingstips is altijd handig, vooral voor de beginnende barbecueër. We komen zeker nog een keertje terug bij The Meat Lovers!

Vlees besteld voor gourmet met kerst, enorm mals en lekker vlees veel beter dan bij de locale slager, ook het verpakken en versturen met koel transport goed geregeld duidelijke bezorg instructies exact op tijd!

Super vlees en snelle bezorging

Wij hebben erg genoten van onze stukken vlees (carpaccio, picanja & Côte bouf). Super vlees en wij zijn vooral ook tevreden met de snelle bezorging. We waren wat laat met plannen, maar het kwam 2 dagen later binnen, 3 dagen voor de kerstdagen. We zullen zeker weer bestellen in de toekomst.

Wauw

Alles op de bbq klaargemaakt Zo super

Goede kwaliteit vlees dat zorgvuldig verpakt en geleverd wordt. O.a. een 1200gr flank steak besteld. Dit gewicht was waarschijnlijk niet meer voorradig dus kosteloos 2x 1000gr geleverd gekregen. Top service!

Voorgegaarde kalkoen besteld , die was voortreffelijk nog nooit zo,n lekkere malse kalkoen gegeten.! Bavette was super goed! Aflevering perfect! Goed gekoeld, fijne keurige nette persoon die de spullen op tijd afleverde. Precies volgens afspraak! Kortom super!!!! Ga volgend jaar weer bestellen

Super goed vlees

Kwalitatief heel goed!!!! Genoten van platinum gourmetschotel

Topkwaliteit

Mijn bestelling is op tijd geleverd en ik werd erg blij toen ik de doos opende. Mooie stukken vlees, goed verpakt. En de eerste smaakervaring was ook echt top! De Uruguyaanse ossenhaas was botermals!

Beste gourmet schotel ooit .

Ruim voldoende , echt vers vlees , super smaakvol

Werkelijk top

Vlees is prachtig, smaakt fantastisch en wat pakken jullie prachtig in. Was net een Kadootje. Binnenkort komt de volgende bestelling

Gewoon goed

Voor kerst een ribeye en kip besteld, prima kwaliteit! Komen hun afspraken na. Top!

Heerlijk mals vlees

Een mooi stuk vlees (ossenhaas) besteld, mooi op tijd geleverd - en dat met de kerstdagen. Levering was goed gekoeld, en vlees was goed verpakt. Het vlees was zeer mals en van zeer goede kwaliteit. Alleen maar blije gezichten aan tafel gezien!

TOP,TOP vlees.

Super lekker getafeld met dat heerlijke vlees.

Klasse stuk vlees

Prachtig stuk ossenhaas geleverd gekregen. Heerlijk in de beef wellington.

alsof er engelen over mijn tong heen streelde

ik heb het vlees dankzij youtube, koken met Nick, perfect gebakken. Ik heb nog nooit zulk lekker vlees gegeten in mijn leven, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Uiteraard was het wel een duur stuk vlees, maar meer dan het bedrag waard.

Heerlijk vlees en super makkelijk, dat thuisbezorgen!

Mijn ossenhaas was keurig op tijd bezorgd en superlekker mals. Het personeel was vriendelijk aan de telefoon toen ik belde met een vraag over de houdbaarheid. Erg tevreden.

Lekker!

Het vlees is heel lekker en het is goed en netjes verpakt. Het enigste wat ik jammer vindt is dat er geen bereidingstijden en temperatuur bijgevoegd is.

Super vlees

Snel bezorgd goed verpakt en klasse kwaliteit blees.

Uitstekend vlees!

Deze keer wilden we eens wat anders, de gok genomen om eens bij Meatlovers te bestellen nadat we nagenoeg alleen positieve reviews hadden gelezen. We hadden gekozen voor een ossenhaas van 1 kilo, deze was zo zacht dat snijden eigenlijk niet nodig was!! Echt als boter. Daarnaast waren de hamburgers volgens de kinderen de lekkerste die ze ooit hadden gehad. De rib-eye gaat er vanavond aan geloven maar dat kan eigenlijk niet anders dan fantastisch zijn. De bestelling werd geleverd in een zeer stevige doos, het vlees vacuüm verpakt en in een goede isolatietas met koelelement. De track en trace was ook zeer duidelijk met een aanduiding van ongeveer 30 minuten. Voor ons volgende keer zeker weer!

Super! Een mooi samengesteld pakket van diverse heerlijke soorten vlees!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ