Uitstekend vlees

Ik had o.a. Picanha besteld bij The Meatlovers. Het was erg lekker. Ook de Angus hamburger is een aanrader!

Dit noem ik nog eens kwaliteit, picanha was helemaal super alleen maar complimenten gekregen.

Goed vlees, behoorlijke prijs.

Kwaliteit van het geleverde vlees is erg goed. Enkel de chipolata worstjes waren niet om te eten, daar zaten allemaal harde stukjes in. Op al het andere vlees ( Picanha, ossenhaas etc) was beslist niets aan te merken. In 1 Woord Fantastisch! Ook de manier hoe het verpakt was is erg goed, isolerende zakken met coolpacks. Of het helemaal milieuvriendelijk is zoveel verpakkingsmateriaal? Maar is denk de enige manier om vlees te bezorgen...

Super lekker en top levering

Dat gaan we vaker doen! Was echt super!

Heerlijk vlees en prima bezorging

Het vlees is super en ook de communicatie en levering rondom de drukke kerstdagen uitstekend.

Super mals vlees

In 1 woord geweldig!!!! Super verpakt en verschillende soorten geprobeerd en het is gewoon fantastisch!! Hadden beef wellington gemaakt met ossenhaas, Superrrr.

vers en goed van kwaliteit

Het vlees was goed houdbaar in de koelkast en smaakte zoals het moet.

De bezorging van het vlees was prima verzorgd, werd gekoeld aangeleverd in een speciale box en het vlees (Ik had diamanthaas besteld) was super mals. Ook de vega burgers vielen heel goed in de smaak. Niet te vergelijken met de voorverpakte spullen uit de supermarkten. In één woord top! Ik ben fan!

Lekker hertenbiefstukje!

Prima smaakvol hertenbiefstukje. Levering was iets vertraagd, maar alle begrip voor rond de kerstdagen!

super! Subliem!

Besteld bij The Meat Lovers via een collega die dit vaker heeft gedaan. We hebben het gourmet pakket gekozen en kregen uitstekend vlees. Bij nader inzien zijn we niet gaan gourmetten maar heeft ieder een eigen stukje vlees uitgekozen. Wauw!!! Het vlees is echt zeer zeer goed. Je hoeft echt geen saus te gebruiken het vlees is al vanzichzelf zeer smaakvol! Ik ga weer een bestelling plaatsen! Vaste klant... jazeker! en... je bestelling is echt op tijd! Dank je wel Meat Lovers voor het uitstekende kerstdiner!

Top vlees, top geleverd

Ik had 2 stukken van ca 950 grammossenhaas. Mooi gesneden, super mals. 4 uur katen marineren in rode wijn, balsamico azijn, ui, mosterd, tijm, rozemarijn, worchestersauce in de koelkast. Daarna droogdeppen, uur eruit. Dan op BBQ rondom op hoog vuur aangezet, ca 2 minuten per (4) kanten. Dan vuur lager en op schaal indirect verder garen. Meater kerntemperatuurmeter erin, handig!, tot 51 graden. Eraf, 10 minuten rusten met losjes (!) alufolie er op. Perfect rose! Je mes valt er doorheen, super mals…

Topkwaliteit!

Wij hebben nog nooit zulk lekker vlees besteld en gegeten. Wat een topkwaliteit! We hebben genoten en zullen gauw weer bestellen.

Heerlijk

Perfect gepakt en getimed geleverd. En heerlijke picanha, en prachtige ribeye.

Echt topvlees

We hadden Urugyaanse Wagyu Ossenhaas. Waanzinnig mals en lekker Door de kerstdrukte ging de bezorging wat rommelig maar kwam een medewerker het zelfs persoonlijk brengen. Heel goed geregeld.

Levering op tijd en goed verpakt

De kwaliteit van het vlees was niet beter dan wat ik kan krijgen bij de supermarkt met 1 groot verschil de vetlaag was gelijk matig verdeeld over de twee stukken vlees van 1.2kg.

Heerlijk stuk vlees

Genoten van een heerlijke stuk Picanha! En duper snelle levering vlak voor kerst.

Super mooi vlees

Super mooi vlees

Beste kerstkalkoen!!!

Met mijn ouders, vrouw en zus ontzettend genoten van deze heerlijk soja-vide gegaarde en gevulde kalkoen! Hij was goed sappig, mals en lekker gekruid. Bereiden was zo een koud kunstje even aanbraden en in een ovenschaal zo de oven in. Alles op tijd geleverd in een speciaal verpakking goed gekoeld met coldpack. Zeer zeker voor herhaling vatbaar! Ik ben fan (net als mijn familie). Dank voor jullie bijdrage aan een smakelijke kerst!

Top kwaliteit vlees en snel in huis!

Een dag na bestelling al in huis, mooi stuk ossenhaas van goede kwaliteit én voor een hele scherpe prijs. Al met al een echte aanrader!

Verrukkelijk

Zo'n verrukkelijke tournedos heb ik nog nooit geproefd. Smelt werkelijk op je tong! Geen woorden voor!

Heerlijk mals vlees

Snelle levering en super mals vlees. Dit was voor mij de eerste x via internet bestellen. Maar zal niet de laatste x zijn. Heerlijk was het en ook betaalbaar.

Heerlijk, maar niet uit 1 stuk

1500 gram bavette (usa angus) besteld. Kwam helaas in twee stukken, van 1000 gram en van 500 gram. Smaakte heerlijk. Maar verwacht bij het bestellen van 1500 gram dat het ook echt uit één stuk komt, vandaar geen hoger cijfer. Ook buikspek gekocht maar die ligt nog in de vriezer. Bezorging was trouwens top! Fijn dat het niet bevroren was.

Goed vlees, voortreffelijke aflevering.

Voor de kerstdagen had ik hertenbiefstuk besteld (rapportcijfer 8) en entrecôte (een 9). Voor de gekoelde verpakking en de aflevering geef ik een 10. De prijs/kwaliteit verhouding is ook uitstekend, precies goed.

Goede service, koud bezorgd, geweldig

Voor het eerst een bestelling geplaatst en daar hebben wij geen spijt van gehad. Met kerst waren wij allemaal heel tevreden zoals het ook allemaal verpakt was. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Superlekker vlees, heel vers !

Top!!!

3 Antennestraat