Splendid!!

Geweldig lekker vlees en steeds uitermate goed gepakt en geleverd

Niet slecht maar meer dan matig is het niet.

Eerste keer dat wij hadden besteld was het overigens beter dan de 2e keer. In plaats van de iberico spareribs kun je net zo goed bij je lokale slager normale spareribs halen deze zijn wat betreft smaak hetzelfde. Vorige keer entrecotes besteld die waren gewoon grijs, vies en absoluut niet vers. Tevens deze keer ook twee keer de Australische ribeye besteld deze was slecht gesneden en wederom grijs, niet vers en gewoon niet te eten. Ook deze zijn bij de lokale slager (in mijn omgeving in ieder geval) beter wat betreft kwaliteit en veel lekkerder. Iberico buikspek zat meer vet aan dan wat anders maar het was wel heel lekker en dit lijkt me meer een eigenschap van het stuk vlees. Verder ben ik wel zeer tevreden over de wagyu tournedos, de lams worstjes en het brioche brood. Hier was niks op aan te merken en de kwaliteit/prijs verhouding is hier meer dan prima. We hebben ook nog wat andere dingen besteld deze waren niet slecht en niet goed. Sommige producten waren dezelfde kwaliteit als je bij een AH krijgt sommige waren ongeveer het zelfde als een gemiddelde slager. Alles samengevat een paar missers, een paar winnaars maar toch zou ik het niet aanraden. Gewoon lekker na de slager!

Geweldig vlees

Ten eerste keurig afgeleverd. Prachtig vlees en een heerlijke Beef Wellington gemaakt van de ossenhaas. Kalfsoesters waren ook geweldig. Kortom top vlees. Gaan zeker opnieuw een bestelling doen.

Lekker vlees

Kalkoen was erg lekker met een mooi gekruide vulling, lams kotoleten ook erg lekker.

Yes!

Heerlijke ossenhaas tournedos besteld. Levering 1 dag vertraging ivm kerst. Gelukkig op tijd bestelling geplaatst. Vlees was goed verpakt in koeltas/box. Ongelofelijk mals!

Zaligheid!

Heerlijke Wagyu, ontzettend goed gelukt.

Heel erg goed

Proces van bestellen en leveren is goed geregeld inclusief de informatie voorziening. Het vlees is van goede kwaliteit. Een aanrader!

Waanzinnige Argentijnse ossenhaas tournedos

Voor het familie kerstdiner onze versie van surf & turf met Meatlovers Argetijnse ossenhaas tournedos gemaakt. Hij viel ontzettend in de smaak, geen eens tijd gehad om er een foto van te maken. Zeker voor herhaling vatbaar. Een dag eerder bij vrienden ook vlees van Meatlovers gegeten. Dit was ook een feestje.

Top vlees! En een super levering

Hele fijne webshop met goede duidelijke omschrijving. Ontvangstdatum aangegeven en vanaf moment 1 supergoed op de hoogte gehouden van de levering. Werd gekoeld en gevacumeerd geleverd, echt perfect! En het vlees echt van top kwaliteit. Ik bestel de volgende keer weer!

Keurig verzorgd

Goed verzorgd en keurig verpakt, in koelzakken en stevige dozen. Alleen jammer dat vrijwel alle stukken op vleesschaaltjes worden verpakt, wat extra ruimte kost in de vriezer. Vlees nog niet gegeten, maar het ziet er voortreffelijk uit.

Keurig verzorgd

Altijd goede kwaliteit

Na vele keren besteld te hebben nooit teleurgesteld

Outstanding

Website werkt prima, bestelling en communicatie prime en voor al het vlees: geweldig!

Ik heb voor het eerst vlees besteld bij de meatlovers. Ik moet zeggen netjes verpakt en goed vlees ontvangen. Was Conform de foto’s. Voor herhaling vatbaar.

Foutje moet kunnen

Vorige bestelling was het druk, zo druk dat mijn bestelling een dag later kwam. Ik heb contact op genomen met de klantenservice en binnen 5 minuten een excuses plus mijn vragen beantwoord. Dat was al perfect, kreeg ik ook nog eens 5 euro korting op mijn volgende bestelling. Mooi gebaar! Wat betreft het vlees: top kwaliteit, zelfs de lokale slager heeft moeite om dit te toppen.

Top vlees en een top service .

Besteld en de volgende dag was de koerier aanwezig met mijn bestelling goed en gekoeld verpakt. Top

Prima vlees

Mooi vlees voor een erg goede prijs. Zeker de grote stukken, fijn om dat zelf te kunnen snijden. Wat nog leuk zou zijn is bv gehakt en kip dus wat normaal door de week vlees.

Fantastisch lekker vlees

Al het vlees in keurige porties verpakt geleverd. We hebben de ossenhaas de volgende dag gegeten: in 1 woord fantastisch!!! Heerlijke smaak en ontzettend mals! Zeker voor herhaling vatbaar!

Wat een top service

Voor het eerst besteld bij The Meat Lovers en ik ben blij dat ik deze top vlees leverancier gevonden heb. Ik had 1 kg ossenhaas voor een beef wellington besteld. Het vlees werd op tijd bezorgd en het was een top stuk vlees, we hebben er heerlijk van gegeten. Met kerst hebben we ook weer wat vlees besteld, dat is hopelijk ook zo goed, maar daar ga ik wel van uit. PS: de prijs is ook goed, zeker voor de kwaliteit.

Weer een goede keuze . Een goede levering en via klantenservice uitstekend geholpen

Super vlees, echt restaurant kwaliteit

Wij hadden de tournedos ossenhaas en entrecote en het was echt super lekker, later ook nog een keer de hamburgers en spareribs uitgeprobeerd. En het is zeker aan te raden voor de vleesliefhebber!!

Mooie ossenhaas

Snelle en correcte levering van een ossenhaas voor een beef wellington. Ziet er goed uit maar ik moet de wellington nog maken

tegenvallende prijs/prestatie

voor 40 euro voor 2 kilo vlees is ok, maar de kwaliteit viel me dan tegen. Vooral de eend viel tegen

Website en bestellen goed, leveren onvoldoende, klantenservice belt niet terug, vlees matig

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Meatlovers. Ik wou dat ik een positieve review achter kon laten wat helaas niet het geval is. Op 25 november bestelling geplaatst die op 26 november bezorgd zou gaan worden. Daar netjes ook diverse bevestigingen over ontvangen. Echter op 26 november de dag van bezorging kreeg ik om 22.01 een bericht in de mailbox van de bezorger dat mijn vlees pakket die dag door ernstige vertraging niet bezorgd kon worden. De volgende avond is de bestelling alsnog rond 21.45 bezorgd. Vlees uit de doos en isolatie gehaald. Twee grote stukken diamant haas diep bevroren, vlees keihard, met een laag ijs erop. Eendenborstfilets en overig vlees waren wel geheel zacht en niet bevroren, maar met veel vocht in de vacuüm verpakking. Wat er met het vlees gebeurt is, is voor mij echt een raadsel. Meermaals daarna contact opgenomen met de klantenservice die zouden het gaan uitzoeken en mij later terug gaan bellen, wat tot de dag van vandaag niet is gebeurd. Als ik dan zelf bel krijg ik te horen dat men nog geen tijd heeft gehad om contact op te nemen met de bezorger om na te gaan hoe ze het vlees daar bewaren in de nacht. Door de drukte kan het natuurlijk gebeuren dat het vlees niet op de afgesproken dag en tijd bezorgd kan worden. Maar dat ik dan het vlees diep bevroren en met veel vocht buiten het vlees ontvang en de klantenservice tot op heden niet heeft teruggebeld laat staan met een oplossing komt vind ik echt zeer teleurstellend. Ik had er meer van verwacht. Aanpassing: Meat Lovers kwam zeker met een passende oplossing nav mijn bovenstaande klacht. Alles is inmiddels zeer netjes door Meatlovers afgehandeld en de volgende keer zullen wij zeker ons vlees weer bij jullie gaan bestellen.

Lekker vlees

Lekker vlees ontvangen maar vooral heel goed geleverd. Op 4 december besteld en precies zoals aangegeven op 5 december geleverd. Erg blij mee!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ