Veel te duur

Veel te duur voor wat je lrijgt

Smakelijk vlees

Mijn ervaringen zijn goed maar ik ben nog aan het uitzoeken uit welk land voor mij de lekkerste haasbiefstuk vandaan komt.

Lekkerste vlees ever :)!

Super goed vlees voor een prima prijs. Goede snelle bezorging, heel netjes verpakt

precies wat ik verwachtte, perfect.

Vlotte levering, goede kwaliteit, goed verpakt.

Hoge kwaliteit vlees, snel, vers en koel geleverd.

Ik heb nu twee keer besteld bij de Meatlovers. Het vlees is van erg goede kwaliteit. Het wordt snel, vers en goed gekoeld geleverd. Het vlees is keurig per stuk geseald verpakt, je kunt het direct invriezen. De levering kun je erg goed volgen bij de vervoerder Trunkrs.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekend vlees voor een redelijke prijs en nog thuis bezorgd ook!

Super kwaliteit snelle levering juiste prijzen

Mijn ervaring is dat levering continue perfect is. Ik bestel vaak wat meer zodat ik het invries. De verpakking leent zich daar perfect voor. Grote variëteit aan vlees en de omschrijving voor de bereiding helpt goed.

Zeer tevrede

Mooi vlees , goed geportioneerd

Mooi vlees, nette levering

Snel geleverd, mooie biefstuk. Heerlijk van gegeten.

Heerlijk vlees

De bestelling was eenvoudig, de track & trace handig en het afgeleverde pakket nog goed koud vanwege de ijspacks. Het vlees was bovendien heerlijk, lekker mals maar dat zal ook aan de bereiding liggen ;)

Heerlijk vlees snelle levering

Heerlijk vlees en snel geleverd. En veel keus! Een systeem om de isolatie-zak en de koelelementen te recyclen zou aan te bevelen zijn. Het is natuurlijk top voor het vlees, maar niet bepaald milieuvriendelijk.

Vlotte levering Prima kwaliteit

Prima verzorgd

Mooi en lekker vlees. vlot geleverd volgens afspraken

Uitstekende kwaliteit vlees en netjes koud bezorgd

geweldig vlees goed verpakt goede service

Wederom geweldig

Een paar mooie stukken weer uitgezocht speciaal voor een diner. Iedereen kan zijn eigen gewicht kiezen en het wordt netjes per stuk vacuüm verpakt. Het diner was weer een succes.

Goed vlees voor een goede prijs

Snel en netjes geleverd, goede kwaliteit

producten zijn snel, netjes en gekoeld geleverd. Gelijk ingevroren. Deels geproefd, erg lekker.

Vlotte levering

Snelle en vlotte service! Zeer goed vlees!

Compliment

Perfecte levering en mooi stukje vlees

Prima! Maar ..het kan nog beter!

Kwaliteit vlees qua smaak totaal niks op aan te merken. Altijd top! Levering ook altijd goed en ook top qua temperatuur. Enige wat ik verwacht als ik 1 groot stuk vlees bestel dat het ook echt uit 1 groot stuk krijg. En niet stukjes..bestel hele Diamanthaas wil ik ook hele en niet in 4 delen. Bedoel ik snap dat je qua gram zit.. Maar heb ik liever anderhalf stuk dan in 5en rest Diamanthaas bij elkaar. Met vriendelijke groet, Uit Nijmegen

Super lekker vlees

Goede levering van top product

Perfect!!!

Mooie keuze, eerlijke prijzen en topkwaliteitsvlees! De avondlevering is zeker ook een pluspunt Ik blijf klant!

Pronte levering en topkwaliteit.

Heerlijk vlees van topkwaliteit uit een uitgebreid assortiment, stevig verpakt en snel thuis bezorgd.

Rump prima kwaliteit en goed georganiseerde verzending!

Rump prima kwaliteit en goed georganiseerde verzending!

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ