wisselende kwaliteit

De Picanha Steak Uruguay Wagyu - 250 gram was een tegenvaller. De steaks medium-rare gebakken, maar waren erg taai. De rest was goed.

Optimale prijs-kwaliteit verhouding!

Was mijn eerste bestelling. Had de wagyu Pecanha van 1200 gram en de wagyu ribeye besteld. Goed verpakt, prima bezorging en fijne structuur. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Prima verzorgd.

Snelle levering. Super qualiteit vlees.

Erg tevreden en fijn dat het VERS word geleverd

Al verschillende bestellingen geplaatst. Fijn dat het VERS en niet ingevroren word geleverd. Levering is ook steeds volgens afspraak mooi op tijd. Kwaliteit vlees is goed. Dikke prima!

WEDEROM EEN GEWELDIG STUK VLEES !

Goeie kwaliteit , perfect op tijd en vriendelijk afgeleverd . Dus wederom TOP !

Ineens ben je ook een Top Kok!

Ik heb een aantal keer een bestelling gedaan en ontdekt dat kwaliteit nog steeds bestaat. Ik ben een echte vlees liefhebber en sinds ik via Meat Lovers mijn bestelling ontvang geniet ik weer van echt vlees. Ik schrijf eigenlijk nooit recensies maar ere wie ere toe komt. Erwin

Lekker vlees

Levering en vlees zeer goed

Alles TOP!!

Prima producten

Bestel proces en informatie op de site is goed op orde. Producten zijn ook goed kwaliteit!

Zeer smaakvol vlees

Producten werden gekoeld geleverd tijdens de avond. Ik kon meteen beginnen met BBQen. Vlees zit goed verpakt en alles wat je over houdt kun je nog makkelijk dagen in de koelkast bewaren of uiteindelijk invriezen.

Snel en goed geleverd. Het vlees was buitengewoon

In één woord geweldig

Netjes koel verpakt. Netjes en correct gesneden en ziet er goed vers uit. En de smaak tja die maak ik zelf. Haha

Goede snelle levering, alleen toevoeging huisnummer (bis) wordt niet gedrukt op het label.

Zie hierboven.

Great stuff

High-quality meat, delivered quickly and packaged safely. Great prices, too - I usually order whole pieces of meat, cut them into portions and stick them in the freezer. A big plus that they deliver the meat chilled, not frozen.

Erg lekker

Zowel de iberico spiesen als de ossenhaas spiesen waren uitstekend. We hebben met onze kinderen en kleinkinderen een geweldig goede en lekkere bbq gehad bij ons in de tuin.

Beste vlees voor de bbq!

Zeer deskundig, klantvriendelijk en het vlees is fenomenaal.

Prima service, goede kwaliteit

Betrouwbaar, netjes en kwalitatief prima.

Heerlijk!!!

Echt goed verzorgd en koel geleverd.

Klasse

Wij hebben als gezin enorm genoten. Heerlijk zacht vlees. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nette bezorging, goed vlees

Kocht de Ibericokarbonaden altijd van Meatlovers bij de Jumbo. Werd ineens uit het assortiment gehaald, jammer. Heb toen gegoogeld naar Ibericokarbonade. Kwam de site van Meatlovers tegen en surprice: de Ibericokarbonades konden gewoon besteld worden. Blij dar ik deze lekkernij weer regelmatig kan eten.

Picobello

Nog maar enkele stukken geproefd maar dik in orde

Perfect - zeer zorgvuldig en netjes verpakt en bezorgd

Zeker goed geregeld en voor herhaling vatbaar. Alles wordt heel netjes verpakt en bezorgd. En.. de kwaliteit is super.

Geweldig lekker netjes verpakt vlees

Bij onze zoon voor het eerst jullie vlees gegeten (bbq), we waren direct enthousiast . Wat was het lekker .Volgende bbq jullie site opgezocht en wat zag het er lekker uit met duidelijke beschrijving .Wij zijn fan van jullie . Vr.groet Fam.van Beek

geweldig

perfecte service en geweldig vlees

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ