Snel geregeld, mooi geprijsd en snel geleverd. Top. Aanrader en kom zeker weer terug
Het is goed Ik zouw wel meer mix in het pakketjes of dat ik zelf een pakketje in elkaar kunnen zetten naar mijn keuze.
3 type steak besteld. Alle drie goed vers en tijdig verzonden met goede koelelementen! Vlees was hierbij zeer goed! Zeker een aanrader! Ga hier vaker bestellen ;)
Alles netjes verpakt en op de uitgekozen dag geleverd, vlees geweldige smaak. Zal zeker nog eens bestellen!
Vlees is van topkwaliteit. Levering volgens afspraak.
De burgers waren super, we hebben de op de bbq gebakken. Gaan we vaker bestellen.
In één woord, excellent.
Hallo Ronald, Bedankt voor je fijne review. Wij hopen je snel weer terug te zien op de site. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Besteld, de volgende dag geleverd en een super fijn stukje vlees
Hallo El, Bedankt voor je review. Wat fijn dat de picanha goed gesmaakt heeft. Wij hopen je snel weer terug te zien op de site. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Op tijd geleverd en heerlijke producten
Hallo Joop, Wat een mooi compliment. We doen ons best om altijd de beste producten leveren. Hopelijk zien wij je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
Kwaliteit vlees en service is uitstekend!
Hallo John, Bedankt voor je review! Dit soort complimenten zorgen alleen maar voor nog meer motivatie om de beste service vol te houden. Hopelijk zien wij je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Heerlijk vlees en voldoet aan de verwachtingen en de foto’s zijn zeker representatief. Nu al meerdere keren besteld en altijd naar tevredenheid.
Hallo Hugo, We zijn blij om te horen dat alles iedere keer naar wens is, daar doen we ons best voor. Dank je wel! We zien je graag snel terug op onze website. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
Goede kwaliteit, snelle levering!
Hallo Niels, Bedankt voor je review! We doen ons best om de beste levering te garanderen, dus jou enthousiaste terugkoppeling doet ons goed. We zien je graag terug op de website. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
De smaak van het vlees was lang niet wat ik had verwacht, jammer. Niet een volgende keer bestellen. Afwachten hoe de rest is.
Hallo Hanneke, Bedankt voor je terugkoppeling. Jammer genoeg hebben wij via de klantenservice geen klacht ontvangen over onze producten. Wij zoeken altijd een passende oplossing voor onze klanten. Zou je een email willen versturen naar [email protected]? Wij gaan ervan uit dat wij dit zeker op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Levering ok vlees is fantastisch !
Snelle levering van kwalitatief hoogwaardig vlees!
Hallo Paul, Super bedankt voor je enthousiaste review! We doen doen ons best om iedere dag de beste kwaliteit te leveren. We zien je graag terug op de website. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
Voor herhaling vatbaar
Hallo Ricardo, Bedankt voor je review. We zien je graag terug op de website. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
Als eerste perfecte levering in een gekoelde zak met koelelementen en dan ook nog in een nette doos. Het vlees is super mals en heerlijk van smaak, helaas was het niet van d het mooiste weer dus maar in de grillpan gedaan, wat perfect is gelukt.
Hallo Lisette, Bedankt voor je review. Onze producten zijn natuurlijk ook perfect om in de grillpan klaar te maken. Fijn dat het allemaal gesmaakt heeft. We zien je graag terug op onze website. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
Heerlijk vers vlees van een goede kwaliteit. Thuisbezorgd wanneer jou uitkomt. Veel keuze en toelichting op de bereiding. Al met al heerlijke stukken vlees, voor ieder wat wils!
Hallo Willem, Super om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag terug op onze website. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
Lekker vlees aan een faire prijs, gratis aan huis bezorgd!
Hallo Lieven, Bedankt voor je enthousiasme. Dit motiveert ons om iedere dag weer de beste kwaliteit te leveren. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
Heerlijk vlees, snel en op de afgesproken tijd geleverd.
Hallo Lute, Fijn dat het allemaal naar wens is geweest. We zien je graag snel terug op de website. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
nette services, goeie producten
Hallo Rik, Bedankt voor je positieve review! We zien je graag snel terug op de website. Met vriendelijke groet, The Meatlovers.
Erg goede kwaliteit en service! Het vlees is goed verpakt en een pluspunt is de site. Leuk dat er recepten bij staan en filmpjes. Ik blijf hier zeker terug komen. De bezorgingstijd is goed alleen de bezorgservice echt niet. Voorheen werd het gedaan met postnl food. Dat was super goed. Nu word het bezorgd met een normaal busje die in deze weken veelste warm word! Een kartonnen doos met 2 ijspacks is niet genoeg. Het moet nog in een koelbox, zo als postnl het deed. We krijgen nu soms vlees van 12 a 13 graden en dat is niet goed voor bacterie vorming. Vragen om moeilijkheden en zieke, zonde van het goede vlees.
Hallo Ferdinand, Bedankt voor je complimenten. We streven er naar om iedere keer weer de beste kwaliteit te leveren en de bezorging hoort daar natuurlijk ook bij. We gaan dit intern bespreken en met onze vervoerder. We zien je graag snel terug op onze website. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
Keurig bezorgd. Goed product
Hallo Caro, Bedankt voor de review! Wij doen erg ons best voor onze klanten. Mooi dat het zijn vruchten afwerpt. We hopen je snel weer te zien op de site. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
ondanks problemen met bezorgauto toch op tijd bezorgt. Vlees ziet er super uit en is voortreffelijk. Zeker aanrader!
Hallo Edwin, Bedankt voor de review. Wat goed dat het uiteindelijk allemaal in orde was. Hopelijk zien wij je snel weer op de site. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
wat wij tot nu toe gebruikt hebben is van goede kwaliteit de bezorger belde, maar geen pakket ondanks dat ik aangegeven heb op de eerste verdieping te wonen na enige tijd beneden gekeken stond het in de hal ondanks de warmte
Hallo Deddo, Bedankt voor de review. Wij zullen het bovenstaande oppakken met de vervoerder. Goed om te horen dat het vlees wel bevallen is. We hopen je snel weer te zien op de site. Met vriendelijke groet, The Meatlovers
3 Antennestraat
Veenendaal 3903 LZ