Snel en goed

Supersnelle levering. Kwaliteit van het vlees zonder meer super.

Heerlijk vlees, goed verzorgd

Van bestelproces tot aflevering wordt alles super geregeld. Goede en duidelijke communicatie. Het vlees is goed verpakt en vers, met een geweldige smaak. Zeer tevreden!

Goed vlees tegen een scherpe prijs. Snelle levering

Goed vlees tegen een scherpe prijs. Snelle levering.

alles is inmiddels bezorgd op de goede manier

Voldaan

Na 1x meatlovers, kan ik oprecht zeggen dat ik uit kijk naar opnieuw bestellen. Vlees van hoge kwaliteit, enorm genoten, meatlovers legt de lat hoog. Puur vlees van rijke smaak.

Kwalitatief

Nette bezorging! Goede stukken vlees en lekkere kruidenmixjes

Ik kreeg zeer lekker vlees, goed gekoeld verpakt en in perfecte staat. Ook de kruidenrub die ik er gratis bijkreeg was uitstekend van smaak!

Mijn bestelling werd keurig netje gekoeld en vlot bezorgd. Over de bestelde producten niets dan goeds, niet alles wat ik bestelde was echt 'mijn ding' maar wel prima kwaliteit en smaakvol. Ossehaasspiesjes waren verrukkelijk. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Smakelijk

Voordeel is dat je het kan invriezen

Heerlijk vlees

Iedereen van mijn gasten vonden de Boerewors en de Ribeye heerlijk. Geslaagde barbecue dus.

Beter kan niet

Alles was naar mijn verwachting dank U wel

uitstekend

Zeer tevreden van de diensten! Mooi verpakt en voldoende gekoeld. Vlees super lekker voor herhaling vatbaar

Uitstekende kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit vlees!

Héérlijke ossenhaas!

Mooi stuk ossenhaas ontvangen, smaakte ook heerlijk. Ik had de verkeerde afleverdatum doorgegeven. Na een belletje een vriendelijke dame gesproken die eea gelijk heeft aan laten passen.

Heerlijk .genoten van het vlees

Boere wors is geweldig

De boere wors is een liefhebbersworst. Lekker grove structuur, goed vet. Met een indirecte garing op de BBQ heb ik de worst naar 76grC gebracht met een klein beetje rook erbij. Dan heb je geen saus meer nodig, zo lekker. De zending was goed verpakt en erg goed te volgen.

Snel en goed.

Keurig verpakt. Snel geleverd. Smaakt fantastisch

De kogel biefstukken, zijn mi geen echte kogelbiefstukken. Echter de ossenhaas is zeer goed, en deze hele ossenhaashaas had geen lange punt. Hij smaakte heerlijk! Mooie tournedos van gesneden

heerlijk vlees

Eindelijk varkensvlees zonder water. Goed verpakt en netjes afgeleverd. Uitstekende kwaliteit.

Top zoals vlees moet zijn en smaken

Het is een top product in hoeveelheid vlees smaak en voldoet aan mijn verwachtingen

Geweldig!

Ik heb al meerdere keren bestelt. Altijd de beste kwaliteit en dat resulteert in enthousiaste eters bij mij thuis. Zeker voor de BBQ in de zomer, maar ook tijdens het koken in de minder zonnige dagen. Voor het beste vlees moet je hier zijn. Top producten en top service. Wat wil je nog meer?

Schitterend

Heerlijk, de steak smelt zo in je mond . Alles was verrukkelijk

Nergens is het vlees zo smakelijk!

Goede service.

Mooi fles op tijd geleverd

De Uruguayaan vlees (picanha, wagyu picanha en worst) was lekker... maar de Argentijn entrecote was teleurstellend.

Het vlees smaakte geweldig , en goed op tijd en vriendelijk afgeleverd .

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ