adequate levering van heerlijk vlees

Prima kwaliteit

Goed bezorgd. Goed vlees en gevarieerd.

Top kwaliteit

Super snel en goed ingevroren bezorgd door CHILL BILL. Mooi vlees goed verpakt, kan niet anders omdat ik alleenstaande ben en nu het portie vlees ontdooi wat ik nodig heb. Perfect !

Snelle levering. Goede kwaliteit

Goeie ervaring

Vlees was goed, carpaccio was echt heel taai.

Al het vlees was prima, maar de carpaccio was echt heel taai. Zo taai dat we dat helaas allemaal hebben weggegooid.

Heerlijk

Het waren heerlijke en mooie stukken vlees om te gourmetten. Van mij hadden er niet zoveel worsten bij gehoeven, dat had ook een mengeling van de twee soorten mogen zijn. Er was genoeg voor 6 personen die er heerlijk van hebben gegeten. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Gewoon rock solid zoals altijd!

Heerlijk mals vlees

Snelle levering, kwaliteit van het vlees was perfect. Kwam ingevroren aan dus het kon zo in de de vriezer en met 2e kerstdag lekker op tafel . Hier ga ik vaker bestellen.

Fantastische service

Al een paar keer bestelling gedaan,snel duidelijk zonder gedoe.goede levering. En fantastisch goed vlees.Alles dus top.

Heel lekker vlees en voldoende variëteit in het pakket!

Heel lekker vlees en voldoende variëteit in het pakket!

Goed mals vlees.

Goed mals vlees

Geweldig vlees.!

Beef wellington gemaakt en daarbij is het vlees het belangrijkste.! Super vers geleverd en zo lekker.!

Prijs is het waard

Ja het is duur, maar zo blij dat ik het kerstgourmetpakket heb gekozen in plaats van voor goedkoop te gaan en van de super gourmet pakketten te nemen. Overduidelijk verschil.

Goed vlees, weinig vet voor entrecote. Goed opgelost door de klantenservice.

Het vlees was lekker en goed. Voor het type vlees was het vet randje erg dun. In vergelijking met andere entrecôte’s viel dit wat tegen. Dat is toch een van dé redenen voor de aanschaf. Dikte was ongeveer 2 mm. Update: er is netjes contact opgenomen om een oplossing te vinden. Zeer tevreden over de afhandeling. Je wordt zeker serieus genomen als klant. Reden genoeg om hier te blijven bestellen.

Het geleverde vlees is gewoon perfect. De formule van de bezorging is zeker voor verbetering vatbaar.

Pakket was niet geleverd, prima opgelost door Meatlovers

Pakket door bezorgdienst niet te traceren. Na melding hiervan bij Meatlovers snelle actie door nieuw pakket op te sturen. Heel fijn dat dit zo snel is opgepakt.

Perfectie.

Het gemak van bestellen, perfect. De prijs, perfect. De gekoelde levering, perfect. De kwaliteit van het vlees, perfect. De smaak van het vlees, perfect. Wij hebben een fantastische ervaring gehad en zullen in het vervolg de keurslager links laten liggen. Al ons vlees zal voortaan besteld worden bij THE MEATLOVERS.

Soepele snelle levering

Zaterdagmiddag besteld en zondagochtend voor de kerst nog op kunnen halen. Top. Het vlees is van prima kwaliteit.

Goede prijs - kwaliteit. Nog niet alles gegeten maar Black angus gehakt zacht en smaakvol. Goede verzending, stevig verpakt.

Prima vlees, makkelijk bestellen

Mooie bavette ontvangen

Chateaubriand heerlijk

Heerlijk gegeten de chateaubriand was boter zacht.

Mooi stuk vlees

Mooi stuk borstlap met slechts beperkte hoeveelheid vet. Het vlees kwam bevroren aan en kon dus niet meteen gebruikt worden.

Erg goed

Goed contact met top service

Geweldige kwaliteit, niet goedkoop..

Goed verpakt, mooi stuk vlees. Uitstekende smaak en zeer mals. Verwacht alleen geen koopje..

Tegenvaller

De Italiaanse kruidenmelange in de rollade was beneden peil. De rollade in de oven tot kernwaarde 80 gr., maar zonde van mijn geld dus weer geleerd koop zoiets bij een goede plaatselijke slager, Mvrgr. Inge

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ