Super Lekker

Goed vlees

Geweldig vlees , perfect van smaak

Voor eerst besteld , dit werd keurig netjes gekoeld geleverd , tijdens kerst de tournedos gebakken met de aanwijzingen op de site van The Meatlovers . Ook de Wagyu Carpaccio geserveerd , onze gasten ( familie ) was er zeer over te spreken dat het heerlijk vlees is . Dus zeker voor herhaling vatbaar , binnenkort willen we nog het boek bestellen zodat we nog meer smaak ervaring opkunnen doen .

Top kwaliteit met perfecte service

Ons Kerstdiner geslaagd mede door de kwaliteit en de tips van The Meatlovers. Alles wat er wordt beloofd maken zij 100% waar.

Uitstekend!

Snelle levering, nog diepgevroren, keurig verpakt, aanrader!

Wij hebben wederom genoten van heerlijk mals vlees met een heerlijke smaak!

Als ik vlees kook, dan moet het van uitstekende kwaliteit zijn. Dat is wat The Meatlovers leveren. De service is top, van de bestelling tot de levering, en van de recepten en de kwaliteit van het vlees zelf.

Prima vlees.

Bezorging was keurig op tijd. We hadden een gourmetpakket besteld en het vlees was heerlijk, alleen de biefstukpuntjes waren erg taai (niet weg te kouwen eigenlijk) dat was jammer.

spannend

lekker vlees all over the world…

goede informatie en snelle afwikkeling

Al heel lang volg ik de Meatlovers online, maar omdat ik alleen ben, kan ik weinig vlees afnemen, nu wel en dan ook meteen 7 x Ossobucco, Kalfsvlees met schenkel. Deze zijn nu verwerkt en ik moet zeggen, prima en heerlijk vlees!!!! Zal zeker meer gaan bestellen.

Heerlijk vers vlees

Lekker vlees we hebben heerlijk gegeten

Goede kwaliteit vlees

Diverse soorten vlees besteld. Keurig op tijd geleverd en van goede kwaliteit

Van begin tot eind helemaal top

Vanaf moment van bestellen (mooie overzichtelijke site) tot aan levering alles keurig Goede kwaliteit vlees. Ga zeker binnenkort weer bestellen

Super!!!!

Bestelling mooi op tijd en heeeeerlijk !!!

Snel goed en lekker !

Avonds besteld volgen avond goed verpakt met koelblokken in huis en de kwaliteit van het vlees is top !

wederom prima

We hadden een kalkoen besteld. Werd precies afgesproken tijd gebracht en was ook perfect ontdooid op tijd. het recept van de website was prima.

Alles volgens afspraak geleverd. Goede en duidelijke site.

Heerlijk vlees

Bij Meatlovers voor de kerst gevulde Iberico rib besteld en volgens verwachting keurig op tijd en goed verpakt geleverd gekregen. Zeker een aanrader.

Goede kwaliteit en lekker vlees

Het vlees is van uitstekende kwaliteit en perfect voor liefhebbers van goed vlees. Ik heb mijn bestelling zelf opgehaald, maar de afhaallocatie was moeilijk te vinden. Het zou helpen als er een vlag voor het gebouw of een logo op het gebouw geplaatst wordt om het beter zichtbaar te maken. Dit zou de ervaring nóg prettiger maken.

Top Kwaliteit

Prachtige Ossenhaas ontvangen. Levering was ook prima verzorgd. Kan niet anders zeggen dat het zeker de moeite waard was.

Zeer tevreden, heerlijke producten.

Ondanks dat een levering door de transporteur niet goed afgeleverd werd is dit door Meatlovers zeer netjes opgelost en hebben we een nieuwe bestelling ontvangen.

Goede service en heerlijk vlees.

Snel en goede levering. Vlees was nog bevroren dus kon zo de vriezer in. Het vlees was heerlijk en wij hebben genoten.

Zeer lekkere gourmetvlees

Heerlijk vlees, meer dan genoeg! Enkel de kalfssausijsjes vielen niet in goede aarde ivm met overheersende venkel. Maar de rest was echt super! Volgend jaar weer. We hebben er zelfs 2 maal van kunnen gourmetten en nog over!

Lekker vlees en goede levering

Het vlees was van erg goede kwaliteit en de gekoelde levering was top!

Was heerlijk

Heerlijk vlees, goede bezorging

alles netjes volgens afspraak

op de afegsproken datum in het gemelde tijdvlak geleverd, juiste temperatuur. We hebben ervan kunnen genieten met de kerst!!

Heerlijk vlees

Varkenshaas bestelt. Dit werd netjes op tijd bezorgd met koelelementen. Ik heb de tips opgevolgd over het ontdooien en ik heb met gezin heerlijk gegeten.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ