Super kwaliteit vlees

Heerlijk vlees wat ik niet ergens anders zomaar kan kopen. Diep gevroren en gekoeld bezorgd is voor mij perfect. Ik kan het zo in de vriezer leggen en heb vlees voor de komende weken.

Perfect vlees voor op de offset Smoker

Ik heb perfecte iberico procureur gekocht voor smakelijke Pulled Pork. Hier ga ik overheerlijk hapjes mee maken voor oud en nieuw Heb er nu al zin in mmmmm

Keurig netjes op tijd en goed bevroren bij ons thuis gebracht..

Helemaal tevreden

Alweer lekker gesmuld

voor de zoveelste keer hebben wij weer genoten van de chateaubriand, echt top, mijn dank.

Top geregeld

Eerste keer overdag laten bezorgen en de 2de dag bezorging is ook al onderweg. Top geregeld allemaal!

Mooie vleesproducten en ijskoud bezorgd!

Onlangs mijn eerste bestelling ontvangen. Hele mooie stukken vlees en ijskoud geleverd. Top! Hier gaan we veel plezier van hebben!

Goede kwaliteit vlees en snel bezorgd!

Ik bestel regelmatig voor de bbq en ben altijd tevreden. Het vlees is van goede kwaliteit en er zijn altijd mooie acties. Meestal is de bestelling de volgende dag al in huis en goed afgeleverd in een goede verpakking.

Snelle en nette levering

Goed gekoeld en netjes ingepakt. Vlees ziet er zeer goed uit.

uitstekend

Zeer goed verpakt en ingevroren geleverd.Vriendelijke bezorger.

Was weer top vlees

Was weer goed vlees en weer mooi geleverd zo al altijd

Top service en kwaliteit

Absolute topservice. Klantgerichtheid kun je pas goed beoordelen als iets niet goed verloopt. En helaas verliep er bij de levering iets niet goed. (Ik zal niet in details treden) Maar de wijze waarop ze dit hebben opgelost was ronduit SUPER. Wat een klantgerichtheid. PERFECT. Voor mij reden om hun vaste klant te blijven.

lekker vlees, snel geleverd

zeer tevreden met de kwaliteit van het vlees!

Voldoende

Meatlovers heeft na een wat teleurstellende zending hamburgers een goed slternatief geboden.

Alles naar wens, top

Bezorgt op de dag, netjes chauffeur, goed verpakt, toppie

Lekker vlees en perfecte bezorging

Wij eten momenteel veel vegetarisch. Als we dan toch nog een keer vlees eten dan wil ik dat het liefst bij de Meatlovers bestellen. Het voelt inmiddels als een gemiste kans als ik mijn vlees elders koop. Ook de bezorging ervan is erg prettig. De chauffeur doet veel moeite om je goed op de hoogte te houden van de bezorgtijd op de dag van bezorging. Kortom een prettige ervaring zowel het vlees bestellen als het eten ervan!!!

Prachtig vlees, top levering

Perfecte levering, vlees superlekker.

Prachtig vlees, uitstekend verpakt en snel bezorgd.

Wij bestellen meerdere keren per jaar ons vlees bij de Meatlovers. Het vlees is heerlijk, het is zeer goed verpakt, de levering supersnel en je van voortdurend op de hoogte gehouden.

Altijd goed!

Bestel hier al even, komt altijd netjes en goed verpakt binnen. Vlees is super kwaliteit.

Perfecte bezorging van een minder verzorgd vleespakket

Uitstekende bezorging. Vleessoorten voor zover te beoordelen van prima kwaliteit. Visueel zagen sommige verpakkingen er minder verzorgd en verwrongen uit.

Snelle levering en goede kwaliteit

'snelle levering. Vlees van zeer goede kwaliteit. 15min voor levering sms krijgen dat de koerier er bijna is. Top!

Topservice

Ik had 2 bestellingen gedaan 2 x 10 ribeye,s maar vielen erg tegen …de Meatlovers hebben het supergoed opgelost ..uit de verkoop gehaald na het zelf geproefd te hebben… Geld terug gestort dus ik zeg dikke vette 10 …

Geweldig!

Geweldig! Mooi op tijd geleverd en goed verpakt.

Perfect…

Bestelling binnen een dag binnen en het zag er perfect uit. Het vlees was heerlijk. We hadden pulled pork gemaakt met de Pulled Pork Kit. Zijn dik tevreden en zeker gaan we nog een me bestellen.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ